Saturday, March 29, 2008

Zonsverduistering opnieuw aanknopingspunt keerpunt..

Ik wil toch de persoon even bedanken die de link heeft gestuurd voor de totale zonsverduistering.

Dit versterkt ons vermoeden dat er op 2 augustus daadwerkelijk een begin gemaakt zal gaan worden aan de daadwerkelijke salto ofwel het herstellen van de laatste energiebaan waarna het gehele ompolingsproces weer opnieuw zal gaan beginnen.
De stand van de planeten geeft ons duidelijk aan wanneer ons gebeurtenisen staan te wachten.

Dit werd al tijden lang gebruikt in de oudheden om deze gebeurtenissen te verwelkomen.
Zeer onderschat word de kennis van de oudheden en hoe ze deze gebruikten door te overleven tijdens deze samenhang van grote processen.
Met name de wetenschap zoals die nu handeld zal zeer zeer zwaar onder de loep worden gelegd doordat zeer oude kennis vanuit oude geschriften wel degelijk aangeven wat nu komen gaat.

Ik raad aan een ieder voorbereid te zijn op het ergste omdat hetgeen ik door krijg in mijn dromen een overduidelijke weergave geeft van het opnieuw uitzetten van de aardkost en alle processen daarom heen.

De luchtlagen werken in perfecte samenhang om zo de bacterie te helpen verplaatsen naar de nieuwe coordinaten waardoor mensen in grote getale ziek zullen worden en in diepe tijdelijke slaap zullen gaan verkeren.
In Nederland kunnen we overduidelijk vaststellen dat er een toenname plaatsvind van de vertropisering die op hande is de komende jaren en zich volledig zal manifesteren na de jaren 2008 /2012 in uw westerse begrippen.

Als we de tijdsklok exact bij willen houden zoals de maya,s en inca,s dit ook deden dan zouden we vanaf het nulpunt de jaartellinge opnieuw terug moeten gaan tellen om zo exact weer op de punten uit te gaan komen en een goede berekening vast te kunnen houden om later voor onze volgende generaties deze zeer grove fouten van de Westerse wereld niet meer toe te laten staan.

Ik zal trachten in de uitleg op de nieuwe site uitgebreider en veel gedetaileerder de informatie aan u door te mogen gaan geven, ik vraag met klem de mensen die emails sturen omtrent de vragen van hetgeen komen gaat even geduldig te zijn en de site af te wachten.
We hebben reeds eerder gemeld wat te doen voor het nulpunt ons naderd, ik geef nogmaals duidelijk aan dat tijdig gewaarschuwd zal worden en het nulpunt 2008/8002 niet het begin zal zijn van de grote rampen die alles zullen vernietigen maar een bewustwordingstijdperk is waarin de mensheid de kans word gegeven op dat moment zich te gaan en of laten verplaatsen naar de veilige gebieden die reeds eerder op deze sites aangegeven waren.

Ik roep met klem op rustig te blijven en vooral geen paniek te veroorzaaken want dit is niet onze opzet maar vooral niet onze insteek deze site voor een ieder begrijpbaar te maken maar vooral eerlijk en oprecht naar buiten te treden omtrent gebeurtenissen die gaande zijn maar niet de dagelijkse pers bereiken omdat zij niet belangrijk genoeg zijn voor de mensheid op dit moment, dit word bedoeld met `diepe slaap`.
Overal ter wereld zullen docters en wetenschappers een enorme toename gaan ondervinden van bacteriele infectie,s en griepsoorten die imuun zijn geworden voor medicatie dit komt veelal door he tniet goed filteren van uw leiding water.

De periode augustus 2008 zal grotendeels een start gemaakt worden met het rotatiepunt, de daadwerkelijke salto waar ook NASA over spreekt.
Deze salto zal zorgen voor grote dessoirentatie en miscommunicatie in AL uw systemen computer en of compasgebonden.
Het aardmagnetisch veld is reeds begonnen haar polen te verschuiven zoals we reeds eerder aangegeven hebben verblijven deze nu rond China en de Vs en zullen later `doorrollen` naar de plaatsen die eerder vermeld zijn.

De Noordpool komt op het gebied op en rond Australie te liggen en de Zuid pool komt op het gebied te liggen van de VS rond New York, dit zal een voledig einde betekenen voor het menselijk ras in deze gebieden omdat het rotatiepunt ( nulpunt) zal zorgen voor extreme koude temperaturen welke leven voor de mens niet mogelijk meer maakt TIJDENS dit keerpunt.
Daarna zal volledig sprake zijn van herstel van een nieuwe noord en een nieuwe zuidpool.

Dit en al deze informatie word nader uitgelegd op de site www.ge-di-christi-re.com
dit ook om mij als persoon wat meer rust te gaan gunnen en het zeer onstuimige leven op geheime plaatsen ook voor mij wat meer aangenamer te mogen gaan maken.

IK geef met klem aan dat mensen die roepen dat het een zegen is dat ik deze informatie binnen krijg ook gaan beseffen dat het niet altijd een zegen is maar ook als zeer zware last gezien mag worden te weten te voelen te zien maar vooral te mogen gaan ervaren van tevoren te weten te zien en vooral te horen hoe deze mensheid groots haar vrijwel gehele ondergang ZELF in de hand zal hebben.

De keus van overleven ligt in u zelf, u kunt simpel beginnen met het hamsteren van uw HOUDBARE boodschappen en houdbaar drinken, kaarsen voldoende middelen om een aantal maanden te overleven totdat de systemen weer mondjesmaat in werking zullen gaan treden.


De keus van een ieder op zich zal de overlevingskans zeer vergroten maar hoop dat de mensheid eens haar unieke kans aangrijpt om door smaenvoeging van kennis energie en vooral wetenschap eens te gaan zoeken naar oplossingen in plaats van mensen zoals mij en de groep volledig zwart te maken en voor alles uit te maken op sites zoals deze.

Ik hoop dat deze mensen beseffen dat zij als eerste getroffen en overvallen zullen worden door processen zoals nu komen gaan en ook zij deze ompoling NIET zullen overleven.

vriendelijke groet

rene van den brink

http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEplot/SEplot2001/SE2008Aug01T.GIF