Sunday, March 23, 2008

Uitleg vijfde zonspassage..




Zoals afbeelding duidelijk weergeeft maken we deel uit van een zeer groot draaiend rad in de kosmos, ook wel heilige geometrie genoemd( basisopbouw kosmos).

Op de nieuwe sites zal overduidelijk weergegeven worden wat wanneer op welke wijze staat te gebeuren.
Dit proces is zeer onderschat door de wetenschap en zal zorgen voor een einde van de wereld waarvan wij nu deel uitmaken. Het besef en bewustzijn van de mensheid zal zeer zwaar op de proef worden gesteld, het gedrag van mens en dier zal ernstig in de war gestuurd worden door verandering van het aardmagnetische veld.
De nieuwe Noord en Zuidpolen zullen zich nestelen op delen van Vs en Australie.
Hierover is geen enkele twijfel meer mogelijk, dat het proces gaande is is een bewezen feit echter de vrije keus van elk individu zal de overlevingskans van elk mens zwaar op de proef stellen.

Alle overheden wereldwijd zouden NU grote stappen moeten ondernemen dit proces zeer serieus te nemen. Zeer grote gebieden zullen teruggeschonken worden aan moeder aarde, terwijl andere gebieden vanuit de oceaanbodems weer omhoog gedrukt zullen worden, dit proces vind op exacte de juiste tijdstippen plaats waarin eerder aangegeven is.

wij vragen u met klem voorbereidingen te gaan treffen op hetgeen komen gaat, de afbeelding zoals hier afgebeeld is , is slechts een voorbeeld van het proces waar wij deel van uitmaken. de nieuwe sites welke de namen nog even geheim worden gehouden geven u zeer duidelijke maar vooral zeer begrijpbare informatie die voor een ieder voor handen ligt.

Een groeiproces waarvan wij deel uitmaken vind plaats vanuit een spiraalvormige groei waar ook de aarde deel van uitmaakt. De aardkost zal opgehoogd worden door natuurrampen die zorgen dat de draaicirkel van de planeet aarde groter zal worden waardoor de dagen langer LIJKEN..

vriendelijke groet verblijven wij,

the embassadorion group world wide vision to be one