Tuesday, March 25, 2008

Mededeling embassadorion group

Zoals u duidelijk kan vernemen is een overduidelijke toename bezig met het verslechteren van het klimaat wereldwijd. Grote temperatuursverschilen zorgen op steeds meer plaatsen voor grote problemen.
Ook overheden zien nu in dat er wel degelijk iets gaande is vooral de enorme toename van grote overstromingen door intens zware regenval schudden niet alleen overheden wakker maar ook vooral weersdeskundigen.

Zoals u kunt zien zijn we begonnen wereldwijd de pers te benaderen en deze op de hoogte te stellen van wat gaande is en ontstaat overal een heftige discussie omdat hetgeen wij roepen voor vrijwel onmogelijk word gehouden.
EEn beetje nadenkend persoon ziet in dat niet alleen deze sites een overzicht geven van hetgeen daadwerkelijk gaande is wereldwijd maar op een of andere manier de gewone mensen niet meer bereikt qua nieuwsberichten waardoor het ook vrij ongeloofwaardig over komt.

Wij willen op geen enkele wijze paniek zaaien via deze sites of via de andere maar hopen dat niet alleen deze site maar ook de andere de aanzet zullen zijn tot het dieper nadenken van u als mens zijnde.
We maken deel uit van een schitterend groeiproces genoemd Moeder aarde welke zeer onderschat word in haar gevaren die deze processen doorstaan door de evolutie heen.

Laat deze boodschap duidelijk zijn, Nog ik nog de anderen laten ons op geen enkele manier intimideren nog bedreigen via de sites of persberichten emails of telefoontjes, het is misselijkmakend dat als je iets roept wat niet in een straatje past van het calvinistische Nederland gelijk mensen opspringen zonder ook maar enige vorm ven tegenbewijs te leveren dat deze processen nu komen gaan.
Deze mensen openbaren hun ware persoonlijkheid welke niet als voorbeeld gebruikt kunnen en mogen worden voor de doorsnee Nederlanders.
Ik en de anderen gaan er nog steeds vanuit dat wij Nederlanders behoren tot een trots volk wat voor elkaar opkomt in moeilijke roerige tijden waarop wij aangewezen worden op hulp van de overheid en dergelijke hulpinstanties.

Wij als groep van the embassadorion zoeken erg graag maar naar het vinden naar oplossingen en gaan doemdenken volledig uit de weg, zoals u reeds eerder kon lezen werden veel oplossingen geboden onder andere op deze sites maar worden in de wind geslagen omdat er vanuit gegaan word door onder andere overheden dat deze processen die wij overduidelijk beschrijven voor onmogelijk worden gehouden echter helaas kan ik niets anders zeggen en blivjen roepen bereid u voor op hetgeen komen gaat..

Het is een zeer kleine moeite om eenmalig naar uw supermarkt te gaan en eten en voldoende drinken in voorraad te halen zodat u straks niet in lange rijen voor de supermarkten behoeft te staan.
Het is jammer dat mensen direct een negatieve mening weergeven op sites zoals nujij.nl waar overduidelijk niet word geluisterd naar een boodschap maar word getracht een visie onderuit te trappen echter hebben zij niet door dat ook zij een regelrechte oorlogsverklaring afgeven naar het volk van Zuidelijk Afrika welke wel degelijk op de hoogte is van hetgeen nu komen gaat en vertrouwen in hun leiders heeft.

Ik en de groep van the embassadorion melden u dat we bijna op een punt van omwenteling komen waardoor techniek volledig uit zal gaan vallen, dit betekent NIET dat er een einde der tijden aankomt mar puur een wisseling van de wacht zal ontstaan van onze energievelden die rond de aarde "hangen".
Onze binnenste kern zal naar verwachting rond 2 augustus het evenaarspunt voorbijgaan waarna de daadwerkelijke salto langzaam in werking gezet zal gaan worden.

Doemdenken Nee waanzin Nee de sites als deze geven overduidelijk aan met een kleine 4.800 berichten dat er wel degelijk sprake is van de laatste fase van wat in wetenschappelijke kringen magnetische ompoling word genoemd, blijkbaar hebben de personen die zo graag hun opmerkingen kwijt willen op sites,s zoals nujij.nl.
deze mensen zijn blijkbaar niet op de hoogte dat er sprake is van ruim 80 % toename van bosbranden wereldwijd, ruim 70 % toename is van overstromingen wereldwijd, ruim 75 % toename is van natuurampen in alleen de afgelopen 20 jaar al.

ik heb maar een overduidelijke boodschap aan deze mensen, niet schreeuwen als ergens niet van af weet.
de site zoals deze is hobbymatig opgezet met als enkel doel mensen wakker te schudden en te helpen voorbereiden voor een proces zoals komen gaat, en zoals wij al eerder aangaven het is beter iets te doen dan met je handen in je zakken om je heen staan te kijken terwijl de dijken overstromen..

Ik nog de anderen zullen ons op geen enkele wijze laten bedreigen nog intimideren door personen zoals eerder genoemd, wij zullen zeker doorgaan met hetgeen wij aan willen geven en willen bereiken door onder andere site sites. de mensheid "optillen" in haar besef en zorgen dat zij bewust gaat worden in wat voor schitterend groeiproces de mens ook deel van uit mag maken.

AAn u de keus wat u wilt geloven of welke persoon maar laat overduidelijk zijn dat een databank als deze wel een flinke aanzet mag zijn op datgeen u wilt en kan geloven..
Tuurlijk raakt het mij als persoon ondanks de vele waarheden als gek debiel uitgemaakt te worden maar des te harder zetten wij onze strijd door deze mensen ook straks te willen helpen ondanks hun smerige en misselijkmakende opmerkingen die geplaatst zijn op onder andere site,s als Nujij.nl

Waarheid is datgeen jij wilt geloven en het gevoel je overduidelijk aangeeft dat dit de waarheid is die je allang zocht...
de vele steunbetuigingen die via onze emails binnen zijn gekomen sterkt ons aan en geeft ons des te meer kracht om door te gaan met sites zoals deze..


Vriendelijke groeten,


dirk christians
embassadorion group world wide vision to be one