Sunday, March 23, 2008

Belangrijke mededeling...

Eindelijk is het dan zo ver een internetsite die begrijpbaar is voor iedereen met duidelijke feiten, foto,s en vele bewijzen dat we aan het begin staan van een nieuw tijdperk.

Een lang verwachte droom gaat in vervulling voor een ieder begrijpbaar over te komen en uit te kunnen leggen wat komen gaat.

Wij vragen u nog enkele dagen geduld te hebben voordat de sites wereldwijd online gezet worden en vele geheimen der kosmos vrijgegeven worden.

Wij zijn ons er van bewust dat dit voor een regelrechte omwenteling zal zorgen in de gesettelde wetenschap.
Lang geheimgehouden stukken worden prijsgegeven.

Er kan geen enkel recht onthouden worden of geclaimd worden, het recht van het woord is enkel aan Gods krachten toevertrouwd.

wij zullen de komende dagen de aankondiging doen van nieuwe overduidelijk internetsites die u en vele anderen de waarheid doen gaan tonen van een wonderbaarlijk groeiproces waarvan wij als mens een klein nietig deel van uit mogen maken, groot respect zal afgedwongen worden voor moeder aarde.
Grootmoeder en grootvader Maan en Zon zullen meekijken naar het proces wat nu komen zal.

Onze mensheid zal zich op mogen gaan maken voor de meest onaannemelijke de meest aangrijpende maar meest mooie maanden die de mensheid ooit heeft vast mogen leggen.
Nog nooit zal de mensheid zo op de proef gesteld worden van het gedrag het geloof maar vooral de overlevingsdrang die ons als menselijk ras in leven houd, de sites zullen wereldwijd langzaam verder uitgewerkt worden.

Ik meld u met grote blijdschap mede dat wereldwijd een groep wetenschappers is opgestaan deze waarheden te doen openbaren.

Een einde aan de gesettelde wereld is nabij, uw wedergeboorte der vijfde zonspassages is aldaar.

De terugkeer van de wijzen der aarde is niet meer ene gelofte en loze droom maar zal een puur feit worden waar geen enkel levend wezen hier op aarde aan had durven denken.

Mijn Naam is u gegeven als het bewustzijnskind welke u de informatie door mag geven als doorgeefluik der kosmopolitaanse sterrengordels.

Een boodschap aan alle indianen en stammen wereldwijd, Maak u op voor de tijd van besef bewustwording maar vooral openbaring van uw lang aangekondigde vrijheid, een ieder persoon op deze aard zal onderworpen worden aan de Moeders en vaders krachten der natuur, Wind water vuur lucht en aard zullen u doen wijzen naar de veilige oorden, Weest niet gevreesd opdat gij weet dat deze gelofte Gods een overduidelijk teken is aan andere zijde dat niet langer geaccepteerd word vanuit deze machten te mogen werken.

Wereldwijd zal de aardkost doen beven, muren van water opgeworpen worden, hemelen zwart kleuren en het licht doen gaan openbaren.

In naam van mijn Vader en moeder Ra en Thot roep ik u op voorbereidingen te mogen gaan treffen op hetgeen komen gaat.

Ge di Christi RE

Uw bewustzijnskind aangekondigd in de maya profetie uw linker alziend oog van deze moeder aarde.

Er zal vanuit natuurlijke krachten korte metten gemaakt worden met de gesettelde machten wereldwijd.

Mijn naam is uw aankondiging voor een wedergeboorte der aarde lang aangekondigd maar zeer onderschat door de moderne wetenschap. Dessorientatie en manipulatie vanuit de hoogste natuurlijke krachten zullen de wetenschap perplex laten staan.

het geschreven woord maar vooral het uitgeroepen woord zal de grootste krachten der aarde doen ontketenen.