Thursday, March 27, 2008

Eerste illuminaties wankelen....

De Chinese overheid zal een van de eerste regeringen die zal vallen, grove leugens en grove schandalen komen nu groots aan het licht.

Pogingen op allerwijze de economie draaiende te houden zijn op niets uitgelopen, de Chinese overheid zal de komende weken zeer zwaar onder vuur komen te liggen en ook de Olympische spelen zal nog nooit zon groot discussiepunt worden genoemd dan deze van 2008.

De waarheid zal volledig boven komen nu blijkt dat de Chinese overheid een zeer goed excuses nog zal moeten hebben voor hetgeen zij in Tibet aangericht hebben.

Gods HAnd zal hier persoonlijk worden ingemengd en weer vrede stichten voor het vredelievende volk van Tibet, een lang verwachte vrede zal spoedig naderen.

Ook de Amerikaanse overheid zal de komende weken zeer zwaar onder vuur komen te liggen en is ook uitleg verschuldigd omtrent het veroorzaken van veel oorlogen die op vreedzamen wijze opgelost hadden kunnen worden.

Uit diverse bronnen word vernomen dat er met opzet is geschoten op Tibetaanse monniken om zoveel mogelijk monniken uit te schakelen, Helaas voor de Chinese overheid leven we in het bewustzijnsniveau van de 21e eeuw waar geen plaats meer is voor schandelen en grove leugens, er zal grote opstand komen wereldwijd tegen deze misselijkmakende leiders.

ook vanuit ons geld de oproep te stemmen voor vrede en dit onder de aandacht te stellen door vredelievende oplossingen te zoeken.