Sunday, February 17, 2008

return of the Christ... soon

Komst van de wederkomst van de Christ aangekondigd.

Zoals u heeft kunnen vernemen is al enige tijd sprake van aankondiging van de Christ.
Ik wil u waarschuwen dat de personages die zich voordoen als voornaamste personen der kerken de gevaarlijkste wolven zullen zijn en hun schaapskleren aan zullen trekken, hun vergeten echter dat door God werd meegekeken en elke plaats die onrecht bracht aan het ware geloof Gods zal verwijderd gaan worden van deze aarde.

Elke heilige plaats die gecreerd is dor personages die vanuit macht hebben opgetreden en vanuit macht hebben willen leiden zullen weggenomen worden van uw aard.

Elke periode word afgesloten met een serie zwaar zware aardbevingen welke voortijdig aangekondigd worden aan de juiste personages welke voorzien zijn van de heilige sleutels GODs.

Deze sleutels zijn veilig gewaarborgd en zullen op geen enkele manier geopend kunnen worden doordat de dna key in hun ogen alleen zal openen met de juiste personen op de juiste plaats.

Om het groeiproces der aarde te kunnen waarborgen is een zeer geheim plan uitgewerkt welke zal zorgen voor VOLLEDIGE vrijheid en de garantie van het voortbestaan van onze mensheid.

De terugkeer van de Christ zal vanuit diepste stille krachten plaatsvinden vanwege het gevaar waar 2000 en 5000 jaar geleden van is geleerd, NOOIT NOOIT NOOIT Zal een van de zonen GODs nog zon lijdensweg hervinden en verkrijgen.

DE nieuwe wegen die zijn aangewezen zullen herkenbaar zijn door de twee zonen der zon en de maan.
Vanuit diepste krachten is besloten te werken vanuit pure silence om voortgang van slagen mogelijk te maken, enkel zullen de boodschappen een voor een worden bereikt bij uw mensheid.

Het gehele proces zal nog dit jaar zijn nulpunt bereiken als rustpunt in de hoogst goddelijk de hoogst verhevene energie op aarde de piramide zal omgedraaid worden als een zandloper waardoor de piramide in spiegelbeeld zal worden geplaatst.

De steden van het nieuwe Babylon zullen tegelijkertijd weggevaagd worden als die van de grootste gebouwen die geplaatst zijn de anti Christ te voorzien van leefruimte te ontnemen van deze aarde.

Nooit is er een onmogelijke daad gegeven aan de mensheid op uw aarde, ALTIJD is een oplossing geboden op de juiste momenten op de juiste tijden maar zal kwestie van geloven zijn.

Nog nooit heeft de Goddelijke krachten zijn strijd verloren wel is terein vrij gegeven dit grote Plan tot slagen te brengen.

Alle tekenenen zijn voor handen dat de terugkeer van the CHrist aangekondigd kan gaan worden op een moment op een plaats met de personen die niemand zal verwachten, zij zijn in tweevoud neergedaald en zijn allang tussen u allen om te leren te mogen ontzien maar vooral straks de les te hebben geleerd de aarde weer in het goede te laten keren zoals bedoeld is vanuit ALLE goddelijke intenties,

in liefde in deling maar vooral in voorspoed voor een ieder die leeft.

In liefde beschreven de boodschap Gods,

Ge di Christi re