Sunday, February 24, 2008

welcome to planet earth...

http://nl.youtube.com/watch?v=nwS6c-c7LeI

aankondinging tijd van vrede is in aantocht lieve mensen,

Duizenden eilanden zullen gecreerd worden wereldwijd en er zal geen macht meer zijn.
Het enige wat wij u vragen is zeer allert te zijn op wat komen gaat want de processen hebben ook een zeer onmiskenbare onderschatte kracht in zich welke eerst vooraf zullen moeten plaatsvinden.

Overal ter wereld zal land opgedeeld worden in duizenden paradijselijke eilanden groepen.
Breuklijnen zullen groots in beweging komen zoals alle indianen voorspeld hebben, echter alleen het jaartal is onderschat en zal moeten worden bijgesteld zoals de maya,s al aangaven als de grote fout in de westerse wereld in hun vele persconferenties om te kijken waar de ogen van the eagle en of the condor zich bevonden.

http://nl.youtube.com/watch?v=7uWynkMaVno

Wel here i am.... ik meld mij aan connectie te mogen gaan maken met uw planeet aarde, een eeuwige connectie die verbonden is via het heilig oog der GOD RA en GOD THOT.
EEn eeuwige verbintenis met maar een doel de mens door een periode heen brengen van zeer onroerige momenten om de groei der aarde te waarborgen.

Geheime boodschappen hebben wereldwijd gezorgd dat liefde terug begint te winnen en zal gaan overwinnen.
De mens zal weer durven samenleven, weer zichzelf ontdekken zichzelf te leren ontplooien en vooral zichzelf weer vrij te willen geven om andere mensen weer te willen leren kennen en tot zich toe te laten zoals leven bedoeld is en zal zijn.

De condor zal vanaf de Zuid komen de eagle van de Noord, de ontmoeting die reeds heeft plaatsgevonden in 2002 was puur een moment van besef en bewustwording en zal later worden voortgezet zodra de tijd daar is voor openbaringen.
Ik ben alziend u linkeroog en Robert James Arnot Is Alziend uw rechter oog samen mogen wij u met ons derde oog allevende en al doden u gaan leiden naar de juiste wegen die vrij gebaand zullen worden.

Groots zal een lichtweg gebaand worden in de vorm van lucky "weather" welke een "sleutel" zal zijn voor u als mens te mogen gaan overleven.
Lang hebben we gewacht op het moment te mogen openbaren want lang hebben wij mogen slapen in een zeer diepe slaap om u dit moment te doen mogen aankondigen want nog nooit nog nooit zal enig wetenschapper op deze manier geconfronteerd worden met een stuk waarheid die nog nooit bewezen is.
Geef de kennis door leer het aan uw kinderen zodat ook zij later de les mogen doorgeven nooit meer de grote fout te maken die u als allerdaagse wereld kenbaar heeft gemaakt.

U heeft gevraagd om hulp, hulp is en word geboden, u heeft gesmeekt om vrede, vrede word u nu aangeboden, u heeft gevraagd om genezing, genezing word u nu aangeboden, er is meegekeken vanuit de allerhoogste dimensie,s lieve mensen vanuit de lichtgordels der levensvormen, NOG nooit zal een God afgedwaald zijn Zelf de oplossingen te brengen Wel is beloofd zijn en haar zonen te zenden zoals beloofd is u oplossingen te bieden voor wat komen gaat.

EEn grootser offer kan niet gevraagd worden aan boven om NOGMAALS een twee zonen te vragen oplossingen te bieden want wees eerlijk een les is geleerd vanuit het verleden om datgeen wat toen gebeurd is niet te LATEN herhalen omdat ook zij die niet Willen geloven zullen zien zulen horen maar vooral zullen ervaren.

We zullen mogen "vliegen" als een eagle en de condor om u te mogen helpen oplossingen te gaan bieden die de mensheid nog nooit heeft mogen ervaren.

Lang is gewaarschuwd via uw ether licht geluid en trilling frequenties dat hetgeen beloofd is nu ook daadwerkelijk komen gaat, er zal een tijd van vrede zijn ij lange jaren u zal vele jaren ouder mogen worden puur omdat uw leefwijze gezonder, natuurlijker maar vooral vol liefde en vrede zal gaan plaatsvinden zonder zorgen zonder haat en zonder verdriet.

Groots zal aangekondigd worden met groots gedonder wereldwijd samen met licht en trillingen dat nu alle Goddelijke krachten tot aarde teruggekaatst zullen worden, laat dit een duidelijk teken voor een ieder zijn die niet heeft willen geloven wat komen gaat,

Ja ik maak deel uit van een lang beloofde profetie ja ik ben een van de gestuurde zonen en ja ik zal mijn leven wederom in de waagschaal leggen zodat ook zie die niet hebben willen geloven wat nu komen gaat beseft dat liefde universeel is en niet van aardse afkomst is.

Pijn is gecreerd om te leren liefhebben ondanks wat ons aangedaan word, echter overlevingsdrang zal nu wereldwijd nummer een worden om straks na een zeer roerige periode van grootse oorlog, weer voor eenheid in uw gehele samenleving wereldwijd,

Een paradijs zal voor een ieder gecreerd worden diegeen die ziet die gelooft maar vooral door heeft wat nu gaande is.

Neem de hand van die naaste en wijs hem of haar de weg die komen zal...


laat u het toe of slaat u deze hulp af....



Onze vader en moeder die hoog zijt geef ons het groene licht het vrijbaken voor wat komen gaat, ik smeek het u bij de gratie GODS.



Vrede zij met een ieder van u...
Ge di Christi re