Saturday, June 09, 2007

Mededeling

Zoals u allen wellicht heeft vernomen is het overal zwaar noodweer.

Wij hebben u dit reds in 2005 al voorspeld en betreft enkel de kleine voorbodes, de grote jongens zullen nu gaan komen. onweerstormen die zijn weerga niet zullen kennen zullen plaatsmaken voor groot herstel der moeder aarde.
Aardverschuivingen en modderstromen zullen de huid van moeder aarde opschonen.
Onze mensheis behoort tot een levenscyclus die zich behoort te houden aan een respectformule die ingebouwd is in moeder natuur maar niet meer gebruikt werd door vrijwel onze gehele mensheid.
We zijn in gebieden gaan wonen waar dit niet behoorde we gaan op plaatsen staan tijdens een storm waar we beter niet konden staan etc.
iK geef u bij dit bericht netjes door dat onze mond gesnoerd is op bevel van de politie te Veenendaal maar zal gen vrijbrief betekenen voor de personen die onze rechtsgangen tegen hebben willen houden.
Wij zullen zeker doorgaan met onze rechtsgang om alle personen die dit onrecht aangedaan heben aan anderen op te schonen.
Overduidelijk is dat er praktijken gaande zijn die niet door de beugel konden ofwel kunnen, daarom is dan ook een grote groep mensen begonnen met opstarten van diverse gerechtelijke procedures tegen deze personen.
Wij hebben beloofd geen persoonlijke gegevens meer vrij te geven via internet of emails omdat wij er niet op uit zijn om onschuldige personen bij deze zaken te betrekken en of schade toe te berokkenen.
Wel mogen wij bevestigen dat wij niet de enige zullen zijn met het opstarten van diverse gerechtelijke procedures en onderzoeken waar tegelijkertijd het falen van de overheid word meegewogen.
blijkbaar is een aanpassiong nodig in onze wet om ook politie en justitie meer mogelijkheden te bieden deze personen te doen stoppen.
Ik beroep mij via diot bericht volledig op de vrijheid van meningsuiting omdat nu reeds vele personen met mij zijn en met dezelfde personages te maken heeft gehad.
Het is niet mijn doel mensen schade toe te berokkenen op welke wijze dan ook.
Ons enige doel is die waarheid te doen boven komen.

Gesproken is de woorden tot u dat onweer mist en regen ( uitleg august 2005) de voorbodes zullen zijn van de wedergeboorte der aarde die tegelijkertijd zullen plaatsvinden tijdens de rechtzaken die nu opgestart worden.

Wij zullen deze rechtsgangen dan ook niet op onze internetsites wereldwijd publiceren om volledige kans van slagen te doen lukken.
Wel zullen wijblijven doorgaan met het informatie geven aan u omtrent de magnetische ompoling die gaande is ( wisseling der polen, op de nieuwe coordinaten) omdat het ons doel is u te mogen waarschuwen wat komen gaat.
De volledige waarheid zal te boven komen.

Vanuit alle hoeken ter wereld word informatie verstrekt om te komen tot de oplossing van het "klimaatprobleem" wereldwijd.

Ons enige doel was en is mensen te mogen waarschuwen wat de gevolgen betekenen van de groei der aarde.
De mensen die dan ook verschillende zaken kapot hebben gemaakt hebben dit doorgeven van de informatie dan ook geblokkeerd.

Wij zullen ons netjes houden aan de oproeping van de Politie te veenendaal GEEN persoonsgegevens meet vrij te geven omtrent de betrokken personen wat echter GEEN vrijbrief zal betekenen voor betrokken personen.
Om onze rechtsgangen volledige kans van slagen te geven word volledige radiostilte ingeluid.

met vriendelijke groet verblijven wij

the embassadorion group South Africa, The Netherlands