Thursday, June 28, 2007

Erkenning der ompoling aarde

Eindelijk word dan wereldwijd erkend dat een proces in werking is gezet wat al behoort tot de oorsprong van het leven op deze planeet aarde.
Een wisseling der magnetische velden is steeds meer voelbaar en tastbaar en ook regeringen wereldwijd beginnen te beseffen dat dit proces niet meer ontkend kan worden en mensen hun recht willen behalen.
Het doet er niet toe wat mensen gedaan os misdaan hebben in hun verleden maar het word wel belangrijk wat voor richting we op gaan op het moment van nulpunt tijdens deze 5e ompoling der aarde.
Ik mag vanuit de diepste Zuid Afrikaanse intenties meegeven dat de komende weken en maanden een proces in werking gezet gaat worden wat gericht zal worden op overleving want wegvluchten is niet meer mogelijk.

Een ompoling van deze vorm is een natuurlijk basisproces wat ingebouwd is in de overlevingsmolecule van deze planeet aarde.
Een natuurlijke baan behoud zijn evenwicht zoalng dit in perfecte balans blijft bestaan en niet door de mensheid aan word getast.
Mensen wisten niet beter wat en hoe deze aarde eigenlijk leefde in waarheid, we probeerden macht uit te oefenen door geld te verdienen en of mensen op te lichten of te bedreigen mar hoe makkelijk word leven begrijpbaar als we al deze visies nu eens op een hoop samenvoegen en tot een conclusie komen want ja dat er leven bestaat na de dood zijn we 100 % zeker van maar op welke wijze en welke richting wij dit konden zoeken werd nog naarstig naar gezocht.
wel het antwoord is u reeds eerder op deze internetsites al gegeven.
De komende processen zullen grootser en grootser worden naar nadering van het nulpunt ( het eigenlijke milleniumprobleem)
Ik mag gekomen zijn als uw nieuwe bewustzijnskind wat de aarde zal mogen gaan begeleiden in dit proces der 5e dimensie.
Mensen oordelen over dingen die ze niet weten maar aangeleerd zijn door voorvaderen die ook niet beter wisten.

Ik mag mij aan u voorstellen in de naam ge di christi re de erfgenamen van ra ik zal u de komende maanden proberen in goede banen te gaan leiden richting de 5e dimensie.
Een natuurlijke baan zal gevormd warden en de kracht der kosmos zal gegeven worden zodra mensen hun vertrouwen volledig overgegeven hebben aan boven want de kracht der kosmos is het geven en het verkrijgen van energie maar nog nooit heeft iemand begrepen dat door samenvoegen van deze molecule de energie in perfecte balans zal kunnen fungeren.
Onze naam the embassadorion is dan ook afgeleid vanuit oeroude geschriften die allen in genen zijn blijven zitten van mensen die eerdere ervaringen hebben gehad in vorige levens.
IK weet dat ik met deze berichten een hoop schrik aanjaag maar hoop dat mensen mij begrijpen dat dit niet mijn intensie is maar alleen mensen wakker wil schudden dat het komende proces een proces is wat op overlevingskracht af gaat hangen en niet op het vertrouwen van systemen die wij gecreerd heben en of als vervanging van natuurlijke bronnen geplaatst hebben.
De tijd is aangebroken dat oeroude koniungen hun plaatsen zullenm terug krijgen dppr de puur natuurlijke krachten te gebruiken die in de kosmos ingebouwd zijn u krijgt wat u vraagt maar kijk uit want ook het kwade zal u niet altijd ten goede komen want alles werkt rond en bestaat uit energie ofwel de samenvoeging van moleculen creert zijn vormgevingen.

Ik besf ook erg goed dat we inderdaad aan een einde zijn gekomen van een wereld die herkenbaar was voor ons maar dat de geboorte van een nieuwe aarde nu zeer dicht voor de deur staat.
Nkosi sikelela afrika ofwel samen is een droom te verwezenlijke MITS de mens hun krachten samenvoegen en juist dit behoort tot het hoogste GOddelijke plan OOIT beschreven, de nieuwe wereld zal weer een worden in taal en doen en laten en in de vorm van dans en muziek haar visie meegeven met de wind zodat water kan sturen naar waar vuur behoort te gaan zodat aarde kan samenvoegen en de creatie gevormd zal worden van UW nieuwe dimensie.
Om de manipulaties vanuit de natuur te willen begrijpen zullen we terug mogen gaan naar de oorsprong van ons bestaan de heilige formule van celdeling.


Ik wens u via dit bericht vrede liefde en vooral saamhorigheid toe.

Vriendelijke groet verblijf ik Ge di Christi re