Wednesday, March 29, 2006

Duitse stad Hamburg getroffen door diverse tornados.

Een aantal doden en miljoenen euros schade is aangericht door verschillende tornado,s die de stad Hamburg aangedaan hebben.
Erg veel paniek ontstond toen verschillende grote "slurfen vanuit de lucht als razenden tekeer gingen over deze grote stad.
Alles in zijn omgeving heeft het moeten ontgelden, hijskranen die omgerukt werden daken van gebouwen afgerukt waardoor ook helaas doden betreurd konden worden.
Vrijwel alle hulpdiensten waren snel ter plaatse maar stonden perplex bij de grote en omvang van deze tornados.

Hoogwater alarm Duitsland en Polen.

na enorme snelle stijging van het rivierwater hebben diverse staten in Duitsland en polen hun alarmdiensten in staat van paraatheid gebracht.
door de ineens snelle stijging van het water zijn diverse mensen meegesleurd en verdonken.
ook de stad dresden meld dat het water tot aan de lippen staat, het water begint de kades op te lopen en ook hier worden reeds voorzorgsmaatregelen getroffen omdat het ergste nog moet komen volgens de overheid want het vele smeltwater wat reeds begonnen is te smelten blijkt zo hard te gaan door plotselingen stijging van temperatuur dat dit grote problemen zal gaan veroorzaken in vele rivieren die de alpen ontlasten.
het is ten zeerste af te raden in rivierbeddingen te lopen omdat het smeltwater nu met groots geweld uit de bergen zal komen.

dit zal hoogstwaarschijnlijk wederom voor veel problemen gaan zorgen in met name de bergstreken.