Friday, September 24, 2010

"Het begin en het einde.." Orion en Sirius...





Dat het begin en het einde zeer serieus werd genomen in vele religien en geloofsovertuigingen is aan alle bouwwerken ter wereld ongeacht welke overtuiging dan ook terug te vinden. Vooral de piramidecomplexen zijn zeer goed de symbolieken te vinden omtrent het begin en het einde van de nautilusvisie en of kringen. Ede Kernhem en Veenendaal ( Rhenen..) behoorden daar ook in het verleden bij. Nu echter de 5e zonspassage weer van start is gegaan zullen we opnieuw terug zijn op onze plaatsen de nieuwe heilige plaatsen opnieuw te mogen gaan inzegenen. Kwintelooyen Rhenen is een oude poort naar de binnenkern van onze aarde die afgelopen week heropend is en weer nieuwe zeer hoogwaardige kracht zal bieden aan hen die zal weten, zal willen overleven en zal overwinnen de wetenschap tussen het levende en de dood..

De kern van de holle aarde staat in directe verbinding met het alles en hierbovenen, zonder dat de mens hier goed bij stil staat maken we onderdeel uit van een zeer geraffineerd energieveld van moeder aarde waarbij de bloem word gecreerd maar ook word opgevolgd door middel van energie van buiten naar binnen toe kerende en van binnen naar buiten toe kerende.

Ook wel de poorten van Sirius en orion genaamd omdat de onderwereld en bovenwereld op deze manier onderdeel uitmaakte van het dagelijks leven maar ook de rituelen zoals offers en veel aards dodelijk geweld. Nu echter 2010 zal er geen offer meer gebracht hoeven worden omdat het bewustzijnsveld van ons mens zijnde zo hoog is opgetild dat men vanuit gedachtenkracht zal kunnen en mogen gaan werken en het besef aanwezig zal zijn dat reincarnaties in alle vormen kunnen plaatsvinden van mens dier tot plant en of steenvorm.

De symboliek van leven en dood heeft altijd mensen aangetrokken en afgestoten zo werden de plaatsen heilig verklaard omdat men wist welk energieveld daar aanwezig was.

Steden als Atlantis en Gizeh of Delhi en of Instanbul ( Constantinopel..) werden zo dicht mogelijk gebouwd op en of aan bronnen om mensen zo goed mogelijk te voorzien van zeer helder en verrijkend bronwater. De energievelden die daaraan verbonden zijn hebben alles te maken met ondergrondse stromingen welke nu hedendaags vrijwel niet meer gebruikt worden op wat enkele bronnen na ...

Energie is dus voor een ieder van levensbelang zo ook het bewustzijn dat deze energie aanwezig is op die juiste plaats die juiste tijd met die juiste personages en vooral zielen...

WHE ARE BACK HOME...