Monday, August 02, 2010

The ey of the sun.... www.ge-di-christi-re.com
(Afbeelding is weergave van een bouwproject in Israel.. toeval of....)


The ey of the sun ookwel zonneoog genoemd word vanuit het vroegere middelpunt van de aarde bepaald. Dit middelpunt werd als middelpunt aangewezen omdat op dit punt de zon op haar hoogste punt stond en daar de "overgang" maakte van de zuid as en noordas van de wereld zowel West als Zuid as. Het exacte middelpunt van de aarde KON dus niet in Rome liggen omdat alle Pantheons wereldwijd ons naar een ander middelpunt hebben gebracht.

De afbeelding die we weer hebben gegeven geven een aantal beelden weer welke overeenkomen met de zonnewijzers. Het spinnenweb word zeer nauwkeurig zo geweven dat de zon hieruit kan worden afgelezen. De zon ( gefilterd in een baan..) "volgt" als het ware het patroon op van de levensboom of ook wel flower of life benoemd. Deze flower of life was veelal in de jaren ,70 zeer populair omdat deze de nieuwe tijd symboliseerde maar onderuit getrapt werd door veelal kerken en religieuze instanties.

De pantheongebouwen die dus wereldwijd gericht staan op dit middelpunt kunnen exact de tijd aangeven die daadwerkelijk gaande is, het Nulpunt van de daadwerkelijke tijd is dus niet een moment dat alles stil zal komen te staan maar een moment waarbij alles door zal schuiven en in elkaar over zal lopen.

Door ook de kalenders in elkaar over te laten lopen verweefd eigenlijk de daadwerkelijke tijd met elkaar.

Om u daadwerkelijk meer duidelijkheid te geven vragen wij u te kijken HOE de Pantheons gebouwd waren en welke richtingen ze op gericht zijn Niet op Rome gericht maar..... ;-).... checkt u zelf.... het is wel erg toeval dat in Israel een "oog van de zon" is gevonden in een bouwwerk en de ogen van alle pantheons niet gericht zijn op Rome maar.... ;-)....