Tuesday, August 03, 2010

Adreswijziging Niburu...

Niburu gaat Verhuizen - Aangepast Programma

WWW.NIBURU.NL

Niburu heeft sinds kort de beschikking over een nieuw pand in Barneveld, op 200 meter van de snelweg A1. Wij gaan daar gebruik maken van twee ruimtes om zo vanaf een centrale locatie in het land de stroom e-mails, telefoontjes en ervaringen nog beter te kunnen kanaliseren. Vanaf deze locatie hebben we betere mogelijkheden om zelf op onderzoek uit te gaan en kunnen we beter inspelen op de actualiteit en de vele hulp die ons steeds meer wordt aangeboden.

De planning is dat we zo rond het midden van augustus volledig geïnstalleerd zijn. Deze gunstige ontwikkeling heeft wel als gevolg dat de Disclosure-Tour, die gepland staat op 8 augustus in Riethoven, op 11 augustus in Abbekerk, op 14 augustus in Groningen en op 18 augustus in Oosterhout, opgeschort zal worden. Na 18 augustus komen wij met een vernieuwde en geheel actuele Tour. We hopen op uw begrip.

Uitzondering is dat de Disclosure-Tour op 9 augustus wel doorgaat in Wageningen en op 10 augustus zal er een Niburu-Café zijn in Amersfoort met veel actuele informatie over de gebeurtenissen op en rondom luchtmachtbasis Soesterberg en andere Nederlandse militaire luchtmachtbases. Verder wordt toelichting gegeven over de vele mensen die bij de Schumann resonantie cursus in contact zijn gekomen met dolfijnen en afzonderlijk van elkaar zeer essentiële informatie gekregen hebben. Zo hebben de dolfijnen ze tot in detail laten zien dat ze een grote bijdrage leveren om de gevolgen van de olieramp te beperken.

Als gezegd geeft het nieuwe onderkomen in Barneveld ons per direct betere mogelijkheden om effectief te kunnen werken. De media raakt steeds meer geïnteresseerd in de artikelen op onze website en mensen schromen niet om ervaringen aangaande UFO's of buitenaards contact met ons te delen.

Gezien de huidige situatie in de wereld komt verantwoordelijkheid steeds meer naar voren en zien we samenwerkingen ontstaan. Mensen willen iets betekenen en schouder aan schouder staan nu de onvermijdelijke veranderingen zich voltrekken, ook voor de rest van de bevolking.

We roepen iedereen op die op de hoogte is van de werkelijke situatie waarin we tot dusver hebben gefunctioneerd te begrijpen, dat we juist nu wat financiële ondersteuning ontberen om de verhuizing te bekostigen. Als U sympathie heeft voor Niburu wilt U ons dan helpen met een bijdrage op bankrekeningnummer 4396364 t.n.v. Niburu, zodat wij op korte termijn onze verhuizing kunnen realiseren in het belang van de waarheid en ieders bewustzijn. We hebben geen tijd te verliezen nu de veranderingen zich aan het voltrekken zijn.Huidig adres Niburu: Bieslookstraat 23 in Groningen
Toekomstig adres Niburu: Baron van Nagellstraat 140 in Barneveld