Monday, March 31, 2008

chaos Heatrow blijft aanhouden ( uitleg August 2005 ompoling stoort computersystemen..)

Bagageberg Heathrow nu 28.000 stuks

Het verwerken van de achtergelaten bagage op de nieuwe Terminal 5 van de luchthaven Heathrow in Londen gaat nog wel een week duren. Dat zegt de Britse minister van Luchtvaart.

Alle bagage moet met de hand worden gecontroleerd, omdat de automatische controlesystemen niet werken. Volgens de minister liggen er 28.000 stuks bagage op Terminal 5.Dat is twee keer zoveel als zaterdag werd gemeld.

Vandaag vielen door de problemen met de bagageverwerking nog eens 54 vluchten uit. In totaal zijn er sinds donderdag 300 geschrapt. Volgens British Airways is het ergste nu achter de rug.

Soon the English version of the Site www.ge-di-christi-re.com

Welcome to the statements of the secrets of planet earth,
never have a human being slept that long as they did until now.
The time has come to awake before it is to late..


Enjoy and wake up..

With kind regards,

The Embassadorion group Compartiment of The Netherlands

www.ge-di.christi-re.com

de kracht en het geheim van water...

Uitleg water weet het antwoord;



Water, we drinken het, we ervaren het, we kunnen het voelen, we kunnen het zien, we kunnen het zefs ruiken en toch snappen we nog steeds weinig van dit wonderbaarlijke wonder WATER.

Het is doorgrondbaar, het kan warme of koude energievormen aannemen, het kan troebel zijn helder of pikzwart door vervuiling.

Kortom Water is iets magisch lieve mensen iets wat we veel beter zouden moeten onderzoeken want als er iets is meer in zich te hebben enige grondstof of enige levensvorm wat meer geheimen telt , dat is dan water ...



water kan vormen aannemen als golven het kan energie opwekken in samenwerking met wind maar kan ook zichtbare kenmerken aan ons doorgeven als we dit vast gaan zetten in de vorm van ijs of ijskristallen.

We leren door te ontdekken, te ervaren maar vooral door te sparen want Water heeft een "vastigheid" die geen enkele levensvorm op aarde kan weergeven.



Als we beter op het woord water ingaan dan zien we dat water transparante vormen aan kan nemen die voor mensen van levensbelang zijn omdat ook wij als menselijke levensvorm voor ongeveer 70 % uit water bestaan en dus van een gezonde water balans afhankelijk zijn.



Door water beter te leren begrijpen ontdekken we dat water ons een enorme levensles kan leren door dit vast te zetten en te fotograferen in de vorm van ijskristallen. ( Bron Masaru Emoto Japan, water weet het antwoord.)

Deze man wist eigenlijk energie vast te leggen zoals dit nog nooit was gedaan, door positieve of negatieve energie toe te voegen aan het gesproken of geschreven woord kon men eindelijk vastleggen dat Goddelijke en of duivelse energievormen zijn die we zelf aan kunnen nemen of kunnen weigeren of beter kunnen negeren aan elk van ons die keus.

Bacterien in water reageren direct op deze frequenties van energie welke verbonden zijn met ons menselijk brain die electrische signalen doorgeeft en zo de vorm van energie bepaald.

De bacterien "vluchten weg" als er een herstelprocedure gaat plaatsvinden in de vorm van natuurramp, want ook deze behoren allen tot een groeiproces der aarde of beter gezegd ze reageren puur ok de energie.



Water heeft overduidelijke kenmerken die aangeven wanneer een natuurramp of eigenlijk herstelprocedure plaatsvind op uw planeet aarde.

Door water digitaal te fotograferen in de vorm van ijskristallen kan een bacterie "vastgelegd" worden, plaatsen waar natuurrampen GAAN plaatsvinden zijn deze bacterien veelal weg en vormen geen duidelijke ijskristal meer.



Dit kan simpel een vergelijk geven met een hogere levensdimmensie namelijk olifanten welke duidelijk een veel lager signaal frequentie ontvangen wanneer de natuurramp in aantocht is meestal gebeurd dit enkele uren of zelfs 24 uur van te voren.

De olifant wil enkel van die zeer lage frequentie af en loopt net zo lang door totdat die frequentie weg is en hij weer rustig kan bijkomen.

Vogels hebben exact hetzelfde maar deze gebruiken de hoge frequentie van de aarde welke zeer kort en zeer snel afgegeven worden, hoe lager de frequentie hoe langzamer, hoe hoger hoe sneller de frequenties word.



Als wij als menselijk ras bij elkaar zouden komen en elkaar de kennis door zou willen geven ontstaat allereerst een enorm discussiepunt van wat wel of niet waar moet zijn maar al snel zal het gevoel parten gaan spelen dit is de frequenties waarop het water van de mensen reageerd en dus ook positief of negatief kan reageren.



Het kan simpel uitgeprobeerd worden door drie planten te kopen en elk een energie toe te wensen, de eerst koester je, de tweede negeer je de derde toon je kwaadheid, dit klinkt gek maar je zal snel zien dat het eerste plantje die "dood" gaat diegene zal zijn die genegeerd word doordat hij geen energie krijgt, de tweede de plant welke kwaadheid getoond word en de derde zal direct gaan groeien en tonen dat liefdevolle aandacht niet alleen voor mensen voor levensbelang is maar ook voor flora en fauna in aller levensbelang is en de levensduur met veel jaren zal verlengen.



In de komende periode zou water perfect als "overlevingsbron" gebruikt kunnen worden door alle plaatsen op aarde digitaal te fotograveren in de vorm van ijskristallen zoals Masaru Emoto deed, dan zal men zien dat deze techniek zeer snel verder ontwikkeld zou kunnen worden en tot in perfectie de plaats van ramp, de tijd en de exacte data aan zou kunnen geven wanner deze gebeurtenissen plaats gaan vinden.



Als de wetenschap eens nader op deze techniek in zou duiken zonder vooroordelen te hebben dan zou men miljoenen mensenlevens kunnen redden de komende maanden en jaren.



Ik blijf erbij water is iets magisch iets wat eerlijk is en diepgaand zonder te kunnen liegen het water is helder of niet...







Water kan ook angst creeren door uitvoer in spraak en betekenis in alle religien maar toch gebruiken we geen van allen op de juiste manier dit water.




denk eens na hoe mooi water is....



Mischien eens een gedachte water eens te onthouden als een heerlijke orkest te herrinneren je zal zien dat dit direct in je eigen lichaam tot uitvoer gebracht zal worden en je een heerlijk rustig gevoel geeft.



Water .... verdient respect, liefde maar vooral verdraagzaamheid om samen de circle of life te behouden...

extreme regenval Texas

Storm brings heavy rain to Texas

A powerful storm swept across southern USA over the weekend, bringing heavy rain and hail to parts of Texas and Louisiana. The National Weather Service said the storm was part of an area of severe weather moving across the region, also delivering heavy rain to the region earlier in the week.

Due to previous heavy rain, the ground from north-east Texas to southern Missouri was heavily saturated, meaning the water table was close to the surface of the ground. This meant further rain over the weekend created a number of flash floods. In Longview, Texas, around 1.70 inches (4.3cm) of rain fell in just over half an hour, creating widespread flooding.

The county of Sabine, close to the Louisiana border, received between 10 and 14 inches (25-36cm) over the weekend, which resulted in the closure of a number of main roads. The rain has eased slightly overnight allowing some of the flood waters to begin to recede, but forecasters expect the rain to continue through Monday.

Trein rijd door "onbekende" oorzaak tegen stootblok aan.. ( storingen computers uitleg august 2005)

Trein botst op stootblok: zes gewonden


ENKHUIZEN - Zes mensen zijn maandag lichtgewond geraakt doordat hun trein op het station van Enkhuizen tegen het stootblok reed. Dit heeft een woordvoerder van de politie maandagmiddag bekendgemaakt.

Volgens een woordvoerder van ProRail reed de stoptrein van Amsterdam naar Enkhuizen omstreeks 14.10 uur door nog onbekende oorzaak tegen het stootjuk op het eindstation.

Bij het afremmen zou de trein zijn doorgeschoten en knalde vervolgens tegen het blok.

Hulpdiensten waren snel aanwezig op het station. Drie gewonden konden ter plaatse worden behandeld aan lichte kneuzingen en schaafwonden, aldus het Noordhollands Dagblad . De drie overige gewonden, onder wie de machinist, moesten naar het ziekenhuis.

Een NS-woordvoerder kon over de oorzaak van het ongeval nog niets zeggen.

Ventilatiesystemen huizen zwaar onder de loep..

Honderdduizenden mensen lopen risico's

Kamer laakt nieuw ventilatiesysteemDe Tweede Kamer maakt zich ernstige zorgen over een ventilatiesysteem in nieuwe woningen.



Tweede Kamer laakt nieuw ventilatiesysteem

De Kamer vindt het onacceptabel dat honderdduizenden mensen gezondheidsrisico's lopen door het energiezuinige ventilatiesysteem in hun nieuwbouwhuis.

Minister Vogelaar van Wonen en Wijken moet van de Tweede Kamer de bouwers aanpakken of het systeem verbieden. Een hoogleraar gezondheidstechniek pleitte dit weekend in tv-programma Zembla voor een verbod op het systeem, dat in 400.000 nieuwe woningen gebouwd is.

Door het systeem wordt de binnenkomende lucht verwarmd. Hierdoor zouden mensen last kunnen krijgen van long- en oogontstekingen en astmatische aanvallen.

Brancheorganisatie Bouwend Nederland stelt dat het systeem wordt gebruikt om te voldoen 'aan de steeds strengere energie-eisen, zonder dat onderzoek is gedaan naar de gezondheidsrisico's', aldus voorzitter Elco Brinkman.

Alleen in de woonwijk Vathorst Amersfoort is al een op de drie mensen ziek en of heeft longklachten of ademhalingsproblemen.
De mensen worden van het kastje naar de muur gestuurd.

Sunday, March 30, 2008

wolkformaties ofwel wisseling der wacht...

"Wisseling van de wacht"

Bij "een wisseling van de wacht" wat bedoeld word als "wisseling" tijdens ompoling onstaan zeer gevaarlijke omstandigheden in de bovenlagen rond de aarde zonder dat deze direct zichtbaar zijn voor mensen.

Bij goede dagen kan men met een goede zonnebril op zien dat de wolkformaties via verschillende lagen over elkaar schuiven allen in reflectie ofwel spiegelbeeld.
Juist dit word vergeten of over het hoofd gezien door veel wetenschappers want niet voor niets word gezongen in musicals zoals Lion King : kijk in de spiegel van het leven... wind en water vuur en lucht...

Juist als we deze weerspiegeling eens beter onder de "loep gooien" dan ontdekken we dat simpel een balans kan worden opgemaakt voor de oorzaak te achterhalen van de op dit moment zo grote hoeveelheden neerslag die wereldwijd gaande gemeten word en op zeer klein gesitueerde plekken op aarde terecht komt.

Via het overzichttabelletje ( zie afbeelding) kan je zien wat er werkelijk gaande is en wat de oorzaak is van deze enorme hoeveelheden neerslag.
Doordat de wolkformaties allen direct reageren op een aardmagnetisch veld in de binnenste kern van de aarde zal direct aanneembaar en zichtbaar maar vooral voelbaar worden wat de gevolgen hiervan ook kunnen zijn.

Deze "frontale botsingen" kunnen waarneembaar gemaakt worden als men de spanningsvelden zou gaan meten tijdens deze "frontale botsingen" in de lucht en wolkformaties.

Deze "botsingen" zorgen voor een enorm energieveld wat zich ontlaad in letterlijke seconden ( Spanje, Australie en andere plekken; 200 mm water in een aantal uur tijd, nog veel meer metingen zjn gedaan maar dit kan als voorbeeld aangegeven worden.) en word direct aangevuld doordat de wolkformaties net zoals in een onweersbui deze ladingen energie direct kwijt willen en aan moeder aarde terug willen geven.

Enorme ontladingen werden al reeds wereldwijd waargenomen op erg veel plaatsen geen enkele op aarde uitgezonderd.
Spanje waar diverse malen in zeer korte tijd ruim 71.00 bliksemontladingen werden gemeld, Australie waar in 24 uur tijd vrijwel 80.000 ontladingen die zorgden voor een mega-energieontlading waardoor ruim 100.000 huizen alle techniek kapot was geslagen.

Ook Nederland en andere delen in Europa waren deze zeer gevaarlijke ontladingen meetbaar en waarneembaar en vooral voelbaar, Leersum Nederland een drietal weken terug was een inslag gemeten waar 50 huizen getroffen waren en waarvan 20 alle ruiten eruit waren geslagen en ook de apparatuur kapot was geslagen.

Als we goed naar het overzicht tabel kijken kan je zien dat de frontale botsingen vergeleken kunnen worden met bijvoorbeeld een wiel waar een groot slag in zit, als we dan diverse wielen boven elkaar plaatsen waar allemaal een slag inzit en deze tegelijkertijd door de druk van de atmosfeer tegen de aarde aangedrukt worden dan merk je snel op dat er sprake is van grote botsingen en dat al deze wielen juist met elkaar in botsing treden OMDAT deze door het slag in de wiel juist tegen elkaar aan klappen en hun ontladingen direct aan de aarde terug willen geven.

Ook het wisselend gedrag van de mensheid kan direct aan deze wisseling gekoppeld
worden, door een enorme toename van dit spanningsveld ontstaat een "depresief veld" waarin mensen vaak manisdepressief worden en geen zin meer hebben en veelal alleen maar willen slapen, dit word bedoeld in spirituele kringen met de mensheid zal in diepe slaap verkeren.

Ook kan een direct verband gelegd worden met de enorme toename van grote hagelstenen die inslaan wereldwijd en voor enorm veel schade zorgen met name bv in Rusland waar vorig jaar ruim 10.000 huizen werden beschadigd doordat hagelstenen dwars door daken heen zijn komen zetten, VS waar ijsblokken werden gemeld van 52 cm doorsnede, Nederland waar tot voor enkele weken terug nog een aantal ijsblokken werd gemeld van ruim 30 cm.

Er mag van groot geluk gesproken worden dat de waarschuwingen dit keer geleidelijk aan komen en niet zoals reeds eerder gebeurd is in zeer snelle opvolging van elkaar opgevolgd waren.

Er zal met name de komende drie en half jaar een enorme toename worden gemeld van deze ijsbrokken die groter en met meerdere getallen naar beneden zullen storten DOORDAT de frontale botsingen in de luchtlagen en wolkformaties ook enorme temperatuurverschillen met zich mee dragen waardoor deze "ijsbonken" ook enorm KUNNEN groeien.



Juist de komende periodes ( 3,5 jaar, tot en met 2012) zal een enorme toename plaatsvinden tesaam met de rest van de bijverschijnselen van een ompoling en zal de mensheid rekening moeten houden met een einde van de wereld ZOALS wij die nu kennen, het zal zeker geen einde der tijden inluiden maar voor hen die wil geloven wat komen gaat en in wil zien door te onderzoeken wat ware waarheid is, dan zal men al snel ontdekken dat zonder moeilijke bewoordingen de wetenschap juist voor de normale gewone man begrijpbaar en vooral duidelijk behoort uitgelegd te worden.

Het verzinnen van vele moeilijke verwoordingen zal de wetenschap nu zelf in haar eigen groeiende baan belemmeren. Zij heeft het zichzelf bemoeilijkt.



Vriendelijke groet

ge di christi re

Noodweer Palermo Sicillie

Noodweer Palermo (Sicillie)

De afgelopen dagen werd een balans opgemaakt van dagenlang zwaar noodweer in Palermo Sicillie.

Op Sicillie viel afgelopen dagen binnen 12 uur tijd 76 mm regen. In totaal werd daar donderdag 96 mm regen afgetapt!

Wegen stonden al snel blank, veel overlast werd verder niet gemeld omdat het heuvelachtig is daar kon het water snel weglopen en was de overlast beperkt tot veel ondergelopen straten.

Het vreemde is dat de berichten vrijwel niet naar buiten worden gebracht en deze via lokale media opgezocht moeten worden.

Vijf doden bij vliegtuigcrash Kent Engeland

Light aircraft crashes into houses in north Kent

LONDON (Reuters) - Five people are believed to have been on board a private plane that crashed into residential properties near Farnborough just south east of London around 2.30pm on Sunday, police said.


A Fire Brigade spokesman said one building was "100 percent alight" and 20 percent of the roof of the second was also ablaze.

A Metropolitan Police spokesman said five people were believed to have been on board the twin-engined Cessna Citation light aircraft. They have not yet been accounted for.

He added that there had been no immediate reports of any casualties on the ground. The nearby Princess Royal University Hospital said it had not received any casualties two hours after the crash.

A spokesman for nearby Biggin Hill private airfield said the plane had taken off from there but had experienced difficulties, made a Mayday call and was attempting an emergency landing. He gave no further details.

The aircraft was believed to have been headed for France.

Katherine Simnet, a resident of a nearby house, told the BBC: "We looked out of the bedroom window and we saw it (the plane) flying really low, as though it was in trouble.

"It swerved our house. It looked like it was trying to land in the nearby woods, the nearby fields... but it crashed into two of the houses on the block and we saw two big balls of black smoke and could smell the air fuel."

She believed the residents of one of the houses were on holiday, while those in the other escaped serious harm.

Eight fire engines and several ambulances and emergency response vehicles were on the scene.

`oud nieuws` toch even melden...

Zeebeving schudt Kreta wakker

Een zeebeving met de kracht van 5,7 op de schaal van Richter heeft donderdagnacht het eiland Kreta in de Middellandse Zee door elkaar geschud en duizenden mensen uit de slaap gerukt.

De beving deed zich voor op een diepte van 60 kilometer onder de zeebodem en op 37 kilometer van de zuidkust van Kreta, aldus het seismologisch instituut in Athene. Volgens de Griekse radio waren er geen gewonden. (afp/mvl)


Opmerking+ afrikaanse plaat staat op punt over Europese plaat te klappen dit zal in ettelijke seconden tijd plaatsvinden, mensen zullen niet door hebben wat gaande is maar zal veel doden en veel gewonden tot gevolg hebben. we verwachten deze gebeurtenis binnen de komende drie jaar.

embassadorion group

opmerking..

opmerking+

Aardbeving Sumatra word gemeld 30 maart 2008, emsc meld deze 29 maart, Knmi geen weergave 30 maart, ook iris meld deze op 29 mrt.
diverse weergaven worden door elkaar gehaald, Amerikaanse seismo meld gewone weergave met tsunamiemelding..

let ook op verschillende weergave, 0.2 verschil dit komt erg veel voor...

zie vb.


iris.edu..

DATE LAT LON MAG DEPTH km REGION
30-MAR-2008 10:34:22 3.58 97.62 4.5 134.7 NORTHERN SUMATERA, INDONESIA
30-MAR-2008 08:32:27 37.82 101.88 5.1 10.0 QINGHAI, CHINA
30-MAR-2008 05:39:30 49.79 154.27 4.7 161.2 KURIL ISLANDS
30-MAR-2008 05:01:12 33.67 137.12 4.3 342.2 NEAR S. COAST OF HONSHU, JAPAN
30-MAR-2008 00:55:23 16.87 -85.77 4.2 10.0 NORTH OF HONDURAS
29-MAR-2008 21:48:54 -17.16 -174.65 4.5 192.0 TONGA ISLANDS
29-MAR-2008 21:08:25 54.43 -161.47 4.8 34.0 ALASKA PENINSULA
29-MAR-2008 19:50:21 2.84 95.34 4.7 20.1 OFF W COAST OF NORTHERN SUMATERA
29-MAR-2008 19:34:59 15.36 -92.82 4.3 93.7 MEXICO-GUATEMALA BORDER REGION
29-MAR-2008 17:30:51 2.91 95.28 6.3 32.4 OFF W COAST OF NORTHERN SUMATERA

emcs europe+

2008-03-30 12:17:41.2 40.63 N 34.71 E 18 MD 2.9 CENTRAL TURKEY
2008-03-30 12:15:20.4 40.53 N 21.53 E 9 ML 2.6 GREECE
2008-03-30 12:10:26.0 34.44 N 27.93 E ML 3.3 EASTERN MEDITERRANEAN SEA
2008-03-30 12:07:31.6 37.01 N 27.59 E 5 MD 2.9 WESTERN TURKEY
2008-03-30 11:30:20.7 40.87 N 30.36 E 5 MD 2.8 WESTERN TURKEY
2008-03-30 10:41:48.1 37.11 N 36.11 E 2 MD 3.1 CENTRAL TURKEY
2008-03-30 10:34:22.4 3.73 N 97.69 E 149 mb 4.5 NORTHERN SUMATRA, INDONESIA
2008-03-30 10:23:28.0 39.17 N 72.15 E ML 3.7 TAJIKISTAN
2008-03-30 09:45:23.2 36.84 N 27.49 E 4 MD 3.2 DODECANESE ISLANDS, GREECE
2008-03-30 08:32:25.6 37.91 N 101.83 E 12 mb 5.2 NORTHERN QINGHAI, CHINA
2008-03-30 08:16:38.6 36.46 N 40.92 E 6 MD 3.4 SYRIA
2008-03-30 07:58:19.0 39.15 N 74.68 E ML 4.0 SOUTHERN XINJIANG, CHINA
2008-03-30 07:36:58.5 48.57 N 17.42 E 10 SLOVAKIA
2008-03-30 07:21:45.9 40.04 N 40.00 E 6 MD 3.0 EASTERN TURKEY
2008-03-30 06:33:04.6 37.06 N 27.61 E 6 ML 3.0 WESTERN TURKEY
2008-03-30 05:39:30.1 49.73 N 154.34 E 164 mb 4.7 KURIL ISLANDS
2008-03-30 05:24:58.3 36.38 N 21.67 E 2 ML 4.0 SOUTHERN GREECE
2008-03-30 05:01:13.1 33.72 N 137.11 E 349 mb 4.3 NEAR S. COAST OF HONSHU, JAPAN
2008-03-30 03:10:02.7 33.26 N 35.42 E 1 Mw 2.3 LEBANON - SYRIA REGION
2008-03-30 02:28:30.0 36.05 N 23.21 E ML 3.0 SOUTHERN GREECE
2008-03-30 00:55:26.9 16.72 N 85.89 W 38 mb 4.1 OFFSHORE HONDURAS

2008-03-29 23:52:07.8 37.01 N 29.21 E 7 MD 3.1 WESTERN TURKEY
2008-03-29 22:05:39.9 40.60 N 34.80 E 5 ML 2.8 CENTRAL TURKEY
2008-03-29 21:59:48.7 40.59 N 34.88 E 20 MD 3.2 CENTRAL TURKEY
2008-03-29 21:48:51.7 17.00 S 174.54 W 162 mb 4.6 TONGA
2008-03-29 21:35:15.2 36.62 N 34.46 E 8 MD 3.3 CENTRAL TURKEY
2008-03-29 21:32:22.5 37.41 N 35.97 E 7 MD 3.2 CENTRAL TURKEY
2008-03-29 21:19:53.0 49.40 N 8.20 E 10 f ML 2.1 GERMANY
2008-03-29 21:08:24.0 54.55 N 161.71 W 34 f mb 5.2 ALASKA PENINSULA
2008-03-29 20:34:01.3 36.51 N 34.53 E 13 MD 3.3 CENTRAL TURKEY
2008-03-29 20:23:12.0 36.31 N 21.95 E ML 3.2 SOUTHERN GREECE
2008-03-29 20:19:13.9 44.45 N 10.15 E 18 f ML 2.5 NORTHERN ITALY
2008-03-29 19:50:23.5 2.93 N 95.37 E 34 f mb 4.7 SIMEULUE, INDONESIA
2008-03-29 18:25:24.4 22.26 S 69.17 W 75 ML 4.8 ANTOFAGASTA, CHILE
2008-03-29 18:11:20.6 9.41 S 106.95 E 10 mb 4.9 SOUTH OF JAVA, INDONESIA
2008-03-29 17:37:58.0 28.30 N 60.07 E 18 ML 4.1 SOUTHEASTERN IRAN
2008-03-29 17:30:50.5 3.02 N 95.41 E 10 f Mw 6.5 OFF W COAST OF NORTHERN SUMATRA 2008-03-29 15:45:53.7 0.98 S 126.93 E 26 ML 4.1 MOLUCCA SEA

Meer nieuws zware beving voor kust Sumatra

Aardbeving treft westkust Sumatra

Voor de westkust lag ook het epicentrum van de aarbeving die de tsunami van 2004 veroorzaakte.De westkust van Indonesië is getroffen door een aardbeving met een kracht van 6,2 op de schaal van Richter. Het epicentrum bevond zich volgens het seismologisch instituut in Jakarta 30 kilometer onder de zeebodem en 113 kilometer ten westen van de eilandengroep voor Sumatra. Er zijn geen meldingen over schade.

Tsunami 2004
Op 20 februari werd het gebied opgeschrikt door een aardbeving met een sterkte van 7,5. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Voor de westkust van Sumatra lag ook het epicentrum van de aardbeving van kerstmis 2004 die een tsunami veroorzaakte. Rond de Indische Oceaan kwamen daarbij meer dan 220.000 mensen om het leven. (belga/vsv)

zo krachtig kan manipulatie zijn....

Zwarte zwaan herenigd met geliefde boot

Petra wordt met haar oude vlam verenigd.
Het eerste contact lijkt argwanend bij beide partijen. Maar al snel nestelt Petra zich in de schaduw van haar grote vent.Een zwarte zwaan die smachtte naar haar geliefde, een trapboot in de vorm van een witte zwaan, is teruggebracht naar de vijver waar het bootje thuishoort. Medewerkers van de naast de vijver gelegen dierentuin van de Duitse stad Münster lieten Petra, zoals zij de zwaan hebben gedoopt, los naast haar vriend, die vele malen groter is dan zij.

Kennis
Petra raakte in 2006 verslingerd aan de boot en wilde niet van zijn zijde wijken. Toen de winter aanbrak, bood de dierentuin het ongelijke paar onderdak aan. Onlangs kreeg Petra echter kennis aan een echte witte zwaan en toen de medewerkers van de dierentuin merkten dat het klikte, besloten zij het bootje maar weer naar de vijver terug te brengen.

Oude liefde
Nog geen week later werd Petra echter door haar nieuwe vriend verlaten en bleef daarna zo onrustig dat men het raadzaam achtte haar weer naar haar eerste lief terug te brengen. Of de relatie de tijdelijke scheiding heeft overleefd, moet nog blijken. (ap/bf)

Nederlandse `dierentuinen` worden vegetariers....

Leeuwen krijgen sla in Nederlandse zoo

De meeste dieren in de dierentuin van het Nederlandse Blijdorp gaan dit jaar over op volledig vegetarische voeding. Blijdorp heeft dit met de Nederlandse Vegetariërsbond (NVB) afgesproken, meldt de dierentuin.

Groenten en fruit
Ook de meeste carnivoren gaan aan de vegetarische hap. De verschillende diersoorten moeten over een periode van twee maanden gewend raken aan het eten van groenten en fruit in plaats van vlees. De dierentuin zegt tot deze stap gekomen te zijn door het positieve effect dat vegetarisch eten op het welzijn van de beesten heeft. Ook is vegetarisch voedsel voor de dieren klimaatvriendelijker qua productie en dat vindt Blijdorp belangrijk. (belga/vsv)

Cholera uitbraak Nigeria blijft aanhouden na slecht weer...

Vijftig Nigerianen sterven aan cholera

In het centrum van Nigeria zijn de jongste weken ongeveer vijftig mensen om het leven gekomen die getroffen waren door de ziekte cholera. In totaal zouden 150 Nigerianen besmet zijn, meldt de lokale pers op gezag van de gezondheidsdiensten.

Vervuild water
De meerderheid van de slachtoffers is in de hoofdstad van de deelstaat Benue, Makurdi, gestorven. Volgens de gezondheidsdiensten geraakten de mensen besmet na het drinken van vervuild water. Ze raden de inwoners dan ook aan om het water eerst te koken voor het te gebruiken.

Infectieziekte
Leden van de gezondheidsdienst reizen naar het getroffen gebied om de slachtoffers te behandelen en een verdere verspreiding van de ziekte te vermijden. Cholera is een infectieziekte. Het belangrijkste kenmerk is een ernstige diarree en uitdroging.
Het erg slechte weer van de afgelopen maanden zal een directe oorzaak zijn van de bron voor het ontstaan van deze ziekte.
(belga/vsv)

wereld komt tot besef en bewustwording maar vergeet oorzaak....

Lichtknop gaat om in tientallen landen

SYDNEY - Het Australische Sydney was een van de eerste steden. Daarna volgden onder meer Rome, Toronto, Chicago en San Francisco. Meer dan 380 steden in 35 landen in de hele wereld deden mee aan een internationale actie om aandacht te vragen voor het energievraagstuk.

In Sydney werden zaterdag om 20.00 uur lokale tijd de lichten van onder meer het beroemde Opera House en de Harbour Bridge uitgedaan. Het idee om met de actie Earth Hour om 20.00 uur op de lokale tijd de lichtknop om te draaien, was vorig jaar in Sydney geboren. Toen deden 2,2 miljoen mensen en 2100 bedrijven mee.

Dit jaar was de verwachting dat tot 30 miljoen mensen in de hele wereld gedurende een uur het licht zouden uitdoen. Onder de grote steden die meededen aan de actie waren Atlanta, Bangkok, Kopenhagen, Dublin, Montreal, Tel Aviv en Manilla. In het Canadese Toronto aten de mensen in restaurants bij kaarslicht en was de 553 meter hoge CN Tower in het donker gehuld.

Ook de Sears Tower in Chicago en de Golden Gate Bridge in San Francisco kwamen zaterdagavond (plaatselijke tijd) in het donker te staan. „Het gaat niet alleen om het uitdoen van het licht. Het gaat om bewustwording”, verklaarde burgemeester Gavin Newsom van San Fracisco de deelname van zijn stad aan de actie.

Boodschap is duidelijk het word niet meer getolereerd vanuit boven..

Drie doden bij schipbreuk



Een dag voordat het robben-jachtseizoen van start gaat, heeft zich aan de oostkust van Canada zich een ernstig schipongeluk voorgedaan. Drie mensen kwamen om het leven toen hun boot kantelde en de drie in het ijskoude water terecht kwamen. De drie zijn overleden, terwijl duikers nog zoeken naar een vermiste passagier.

Het schip zou problemen met het roer gehad hebben, maar het omslaan van de boot is vooralsnog raadselachtig te noemen, zo schrijft de Duitse krant Bild. Van de Canadese regering mogen er dit jaar 275.000 robben doodgemaakt worden. Robben zijn gewild vanwege hun pels.

Hevige zware regenval blijft aanhouden Oost Afrika

Tientallen mijnwerkers nog vermist na overstromingen


NAIROBI - In Tanzania worden 59 mijnwerkers vermist, nadat de mijn waarin ze werkten, nabij de berg Kilimanjaro, zaterdag onder water was gelopen. Voor hun leven wordt gevreesd, aldus reddingswerkers zondag.

De autoriteiten proberen het water zo snel mogelijk weg te pompen. De lichamen van zes mensen zijn inmiddels geborgen. Zeker 35 mijnwerkers konden op tijd worden gered. Het gehele deel Oostelijk-Afrika werd de afgelopen dagen geteisterd door zware regenval die leidde tot overstromingen.

Ook buurlanden melden zeer veel overlast door de grote hoeveelheden neerslag welke direct voor grote overstromingen zorgden. dat de regen valt in dit seizoen is geen aandachtspunt maar de hoeveelheid waarin dit naar beneden komt breekt alle records.

Opnieuw tsunamiealarm oceaan afgegeven na zware aardbeving kust Sumatra

Quake in Indonesia raises tsunami fearsStory Highlights

A magnitude-6.3 earthquake shakes the western coast of Sumatra

Warning cites small possibility of tsunami on coasts up to 62 miles from epicenter

Epicenter 175 miles south of Banda Aceh, site of Indian Ocean tsunami of 2004.





(CNN) -- A magnitude-6.3 earthquake off the coast of Indonesia on Sunday could trigger a tsunami on coasts near its epicenter, the Pacific Tsunami Warning Center said.

The earthquake happened about 12:30 a.m. (1:30 p.m. Saturday ET) off the western coast of the Indonesian island of Sumatra, according to the U.S. Geological Survey.

Japan's Meteorological Agency may issue more information, the warning center said.

The epicenter was about 175 miles (281 kilometers) south of Banda Aceh -- in a region hard-hit by the Indian Ocean tsunami of 2004.

"A destructive, widespread tsunami threat does not exist based on historical earthquake and tsunami data," said an information bulletin issued by the tsunami warning center.

"However, there is a very small possibility of a local tsunami that could affect coasts located usually no more than 100 kilometers (62 miles) from the earthquake epicenter," the bulletin said. "Authorities in the region near the epicenter should be made aware of this possibility."

Saturday, March 29, 2008

opnieuw vliegtuig in problemen bij landing vanwege wind en turbelentie

een Boeiing in Boston heeft veel geluk gehad tijdens de landing.

Er word niet veel nieuws vrijgegeven maar enkel CNN geeft aan dat er sprake is van diverse klapbanden tijdens de zeer onstuimige landing, door passagiers word gemeld dat er sprake was van een zeer onstuimige landing waar het leek of dat de wind veel parten speelde en de druk op de banden te hoog werd omdat het vliegtuig diverse keren scheef de landing in moest zetten en dus met klappen op de landinsbaan terecht kwam.

De passagiers zijn met de schrik vrij gekomen.

Plane was 'bouncing around' 1:26
Passengers describe what happened when their flight blew out its landing gear upon arriving in Houston.
• U.S. News - Headlines, Stories and Video from CNN.com
Source: KHOU
Added On March 28, 2008

Sound Off: Your opinions and comments

Gletsjers Oostenrijk smelten 22 meter per jaar ( bron de morgen Belgie)

Oostenrijkse gletsjers krimpen 22 meter in een jaar

Weisssee Ferner
De gletsjers van de Oostenrijkse Alpen zijn in een jaar tijd 22 meter gekrompen, de grootste achteruitgang van de gletsjers in vijf jaar tijd. Dat blijkt uit een rapport van de Oostenrijkse Alpenclub OeAV.

Hittegolf
In de periode 2006-2007 is het ijs op alle gletsjers in Oostenrijk gesmolten, met een gemiddelde van 22,2 meter. Uit onderzoek blijkt dat hogere temperaturen dan normaal de oorzaak zijn. In de periode 2002-2003 was er gemiddeld nog een sterkere achteruitgang van de gletsjers. Die bedroeg toen gemiddeld 22,9 meter. Toen ging Europa gebukt onder een zware hittegolf.

Weisssee Ferner
Afgelopen jaar smolt het meeste ijs op de gletjser Weisssee Ferner, in het zuidwesten van het Oostenrijk. Op twee zuidelijkere gletsjers smolt respectievelijk 87 en 84 meter van het ijs. Uit onderzoek blijkt dat in het oosten van het land de gletsjers minder snel dan het nationale gemiddelde smolten.

De Oostenrijkse Alpenclub bestudeert de gletsjers in het land al 115 jaar. In 2006-2007 bracht de organisatie 93 gletsjers in kaart. (belga/bf)

Meer nieuws Tanzania..

75 mijnwerkers verdronken in Tanzania

In Tanzania worden minstens 75 mijnwerkers vermist. Waarschijnlijk zijn ze na zware regenbuien verdronken in de tanzanietmijnen in het noordwesten van Tanzania. Volgens ooggetuigen zijn er 6 lichamen geborgen.

De overheid brengt materieel naar de mijnen om het water eruit te halen en de mannen te vinden. De mijnen, die vaak niets meer zijn dan tientallen meters diepe gaten in de grond, staan bekend als zeer gevaarlijk. Er zijn nauwelijks veiligheidsmaatregelen genomen.

Tanzaniet is een edelsteen, die door juwelierszaak Tiffany's is genoemd naar de vindplaats Tanzania.

Meer nieuws Tanzania..

75 mijnwerkers verdronken in Tanzania

In Tanzania worden minstens 75 mijnwerkers vermist. Waarschijnlijk zijn ze na zware regenbuien verdronken in de tanzanietmijnen in het noordwesten van Tanzania. Volgens ooggetuigen zijn er 6 lichamen geborgen.

De overheid brengt materieel naar de mijnen om het water eruit te halen en de mannen te vinden. De mijnen, die vaak niets meer zijn dan tientallen meters diepe gaten in de grond, staan bekend als zeer gevaarlijk. Er zijn nauwelijks veiligheidsmaatregelen genomen.

Tanzaniet is een edelsteen, die door juwelierszaak Tiffany's is genoemd naar de vindplaats Tanzania.

Opnieuw noodlanding vliegtuigje ( apparatuur weigerd dienst, uitleg maand august 2005 )

De luchthaven Rotterdam Airport is weer open na een noodlanding van een ultralight-vliegtuigje.

Het landingswiel klapte niet uit waardoor het toestel niet normaal kon landen. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De luchtvaartpolitie van de KLPD moest enkele uren onderzoek verrichten aan het toestel, dat rond half 4 landde op het vliegveld.
Bekeken word wat de oorzaak kan zijn van de technische storing die zorgde dat het landingsgestel niet uit wilde klappen.

Enkele inkomende en uitgaande vluchten van Transavia moesten enkele uren wachten.

Jan Willem Perdon, adjunct-directeur van Rotterdam Airport, over de noodlanding

Overstromingen midden en westen Vs blijven aanhouden

Flooding in the Midwest


Devastating storms in the Midwest have led to flooding across Arkansas and some other states. According to local forecasters five to ten inches of rain fell over a two and a half day period. Excessive run-off from last weeks’ rain will push river levels even higher in Arkansas. Flooding has also affected neighbouring states Missouri and Illinois.

Officials have only been able to assess the damage where the water has receded. Nearly half the state has been declared federal disaster areas. One person was killed in the storms, and another remains missing.

The National Weather Service issued a flash-flood warning earlier this week for the White River, downstream from the town Des Arc. Forecasters said that flooding in some areas could be the worst in 25 years and authorities have warned local residents that they would soon be affected by rising waters, possibly a foot a day.

The floodwaters have had an impact on wheat already plated this spring. Muddy waters which have run through fields for days, have diluted expensive fertilizer treatments applied to the soil. Experts say that grain under water for over a week is unlikely to survive.

Al drie dagen zeer grote problemen vliegveld Heatrow ( magnetisch veld veranderd ;-)))

Heathrow hassle continues for third dayStory Highlights
British Airways, the sole occupant of "T5," says 67 flights canceled Saturday

Number of cancellations, all short-haul, is only five fewer than Friday

Showpiece $8.6 billion new Terminal 5 opened to public on Thursday

Delays over luggage delivery, protests overshadow the terminal's opening


LONDON, England (CNN) -- Travelers are enduring a third day of problems at Heathrow Airport's new Terminal Five, with British Airways again reporting flight cancellations -- just days after the state-of-the-art building opened for business.


The new Terminal 5 cost $8.6 billion and was two decades in the planning.

British Airways, the sole occupant of "T5," said 67 flights were canceled Saturday, including 33 arrivals and 34 departures.

All the canceled flights were short-haul, a BA spokeswoman said.

The airline said passengers are allowed to check in luggage and take carry-on bags aboard their flights.

The number of cancelations Saturday was only five fewer than the day before, when BA canceled 72 flights, and Chief Executive Willie Walsh apologized for two days of travel chaos.

The $8.6 billion terminal opened with fanfare Thursday, but was quickly overwhelmed by problems that included flight cancellations, long lines at check-in, delays in staff security screening, malfunctioning escalators and elevators, and major delays at baggage claim.


They were the kinds of problems that have long plagued Heathrow's four older terminals, earning the airport the nickname "Hassle Heathrow," and the kinds of problems the modern T5 was designed to fix.


British Airways had promised that the new terminal could handle dozens of planes at the same time, process 12,000 bags an hour, and accommodate the 30 million passengers expected to pass through the terminal each year.

BA blamed Thursday's fiasco on "teething problems," and Walsh said the situation would gradually improve as the airline clears the runway

75 mijnwerkers gedood na plotseling zware regenval Tanzania

75 feared dead in Tanzanian mine floodsStory Highlights
Notoriously dangerous tanzanite mines flooded by heavy rains

Tanzania trying to get equipment to the mines to drain them and retrieve the men

Miners use ropes to lower themselves into hand-dug shafts hundreds of feet deep

Tiffany's introduced gemstone to world, named it tanzanite in honor of Tanzania
Next Article in World »




ARUSHA, Tanzania (AP) -- At least 75 miners are missing and believed to have died in tanzanite mines flooded by heavy rains in northeastern Tanzania, a government official said Saturday.


A miner begins work in Mererani, Tanzania, in this 2006 photo. Maasai herders discovered the gem in 1967.

1 of 3 A journalist and a mine owner said at least six bodies have been recovered so far.

Mine owners reported the 75 men went missing Friday as heavy rains pounded their mines in Mererani, 25 miles southeast of Arusha, said Manyara Regional Commissioner Henry Shekifu.

The Tanzanian government is trying to get equipment to the mines to drain the water in hopes of retrieving the men, Shekifu said.

Journalist Paul Sarawatt, who is in Mererani, told The Associated Press that he saw six bodies removed from one of the affected mines.

About five mines were flooded, said Sey Hassan, who owns one of them.

"We saw floating bodies and we recovered two bodies," Hassan told The Associated Press by phone from Mererani. It was not clear whether the bodies to which he referred were among those the journalist saw.

He said it had not rained so far Saturday.

The government licenses the tanzanite mines, and most miners work for themselves, normally using ropes to lower themselves into shafts dug by hand.

The mines, which amount to little more than holes hundreds of feet deep with few safety measures, are notoriously dangerous places to work.

Tanzanite, which can be purplish blue, green, yellow, pink or violet, was first introduced to the world market by the New York-based jeweler, Tiffany and Co., which named the gemstone in honor of its country of origin

sydney in duisternis om geen energie te voorspillen

Sydney landmarks go dark for Earth Hour

First major city turns out lights at start of global awareness campaign
This combo picture shows the Sydney Harbour Bridge and Sydney Opera House illuminated by lights, top, then seen with the lights turned off on Saturday evening.


SYDNEY, Australia - Sydney’s iconic Opera House and Harbour Bridge went dark Saturday night as the world’s first major city turned off its lights for this year’s Earth Hour, a global campaign to raise awareness of climate change.

The lights on the arch of Harbour Bridge were turned off at 8 p.m., followed shortly by the shells of the Opera House and other city landmarks. Most businesses and homes were already dark as Sydney residents embraced their second annual Earth Hour with candlelight dinners, beach bonfires and even a green-powered outdoor movie.

The city was noticeably darker, though not completely blacked out. The business district was mostly dark; organizers said 250 of the 350 commercial buildings there had pledged to shut off their lights completely.

Zonsverduistering opnieuw aanknopingspunt keerpunt..

Ik wil toch de persoon even bedanken die de link heeft gestuurd voor de totale zonsverduistering.

Dit versterkt ons vermoeden dat er op 2 augustus daadwerkelijk een begin gemaakt zal gaan worden aan de daadwerkelijke salto ofwel het herstellen van de laatste energiebaan waarna het gehele ompolingsproces weer opnieuw zal gaan beginnen.
De stand van de planeten geeft ons duidelijk aan wanneer ons gebeurtenisen staan te wachten.

Dit werd al tijden lang gebruikt in de oudheden om deze gebeurtenissen te verwelkomen.
Zeer onderschat word de kennis van de oudheden en hoe ze deze gebruikten door te overleven tijdens deze samenhang van grote processen.
Met name de wetenschap zoals die nu handeld zal zeer zeer zwaar onder de loep worden gelegd doordat zeer oude kennis vanuit oude geschriften wel degelijk aangeven wat nu komen gaat.

Ik raad aan een ieder voorbereid te zijn op het ergste omdat hetgeen ik door krijg in mijn dromen een overduidelijke weergave geeft van het opnieuw uitzetten van de aardkost en alle processen daarom heen.

De luchtlagen werken in perfecte samenhang om zo de bacterie te helpen verplaatsen naar de nieuwe coordinaten waardoor mensen in grote getale ziek zullen worden en in diepe tijdelijke slaap zullen gaan verkeren.
In Nederland kunnen we overduidelijk vaststellen dat er een toenname plaatsvind van de vertropisering die op hande is de komende jaren en zich volledig zal manifesteren na de jaren 2008 /2012 in uw westerse begrippen.

Als we de tijdsklok exact bij willen houden zoals de maya,s en inca,s dit ook deden dan zouden we vanaf het nulpunt de jaartellinge opnieuw terug moeten gaan tellen om zo exact weer op de punten uit te gaan komen en een goede berekening vast te kunnen houden om later voor onze volgende generaties deze zeer grove fouten van de Westerse wereld niet meer toe te laten staan.

Ik zal trachten in de uitleg op de nieuwe site uitgebreider en veel gedetaileerder de informatie aan u door te mogen gaan geven, ik vraag met klem de mensen die emails sturen omtrent de vragen van hetgeen komen gaat even geduldig te zijn en de site af te wachten.
We hebben reeds eerder gemeld wat te doen voor het nulpunt ons naderd, ik geef nogmaals duidelijk aan dat tijdig gewaarschuwd zal worden en het nulpunt 2008/8002 niet het begin zal zijn van de grote rampen die alles zullen vernietigen maar een bewustwordingstijdperk is waarin de mensheid de kans word gegeven op dat moment zich te gaan en of laten verplaatsen naar de veilige gebieden die reeds eerder op deze sites aangegeven waren.

Ik roep met klem op rustig te blijven en vooral geen paniek te veroorzaaken want dit is niet onze opzet maar vooral niet onze insteek deze site voor een ieder begrijpbaar te maken maar vooral eerlijk en oprecht naar buiten te treden omtrent gebeurtenissen die gaande zijn maar niet de dagelijkse pers bereiken omdat zij niet belangrijk genoeg zijn voor de mensheid op dit moment, dit word bedoeld met `diepe slaap`.
Overal ter wereld zullen docters en wetenschappers een enorme toename gaan ondervinden van bacteriele infectie,s en griepsoorten die imuun zijn geworden voor medicatie dit komt veelal door he tniet goed filteren van uw leiding water.

De periode augustus 2008 zal grotendeels een start gemaakt worden met het rotatiepunt, de daadwerkelijke salto waar ook NASA over spreekt.
Deze salto zal zorgen voor grote dessoirentatie en miscommunicatie in AL uw systemen computer en of compasgebonden.
Het aardmagnetisch veld is reeds begonnen haar polen te verschuiven zoals we reeds eerder aangegeven hebben verblijven deze nu rond China en de Vs en zullen later `doorrollen` naar de plaatsen die eerder vermeld zijn.

De Noordpool komt op het gebied op en rond Australie te liggen en de Zuid pool komt op het gebied te liggen van de VS rond New York, dit zal een voledig einde betekenen voor het menselijk ras in deze gebieden omdat het rotatiepunt ( nulpunt) zal zorgen voor extreme koude temperaturen welke leven voor de mens niet mogelijk meer maakt TIJDENS dit keerpunt.
Daarna zal volledig sprake zijn van herstel van een nieuwe noord en een nieuwe zuidpool.

Dit en al deze informatie word nader uitgelegd op de site www.ge-di-christi-re.com
dit ook om mij als persoon wat meer rust te gaan gunnen en het zeer onstuimige leven op geheime plaatsen ook voor mij wat meer aangenamer te mogen gaan maken.

IK geef met klem aan dat mensen die roepen dat het een zegen is dat ik deze informatie binnen krijg ook gaan beseffen dat het niet altijd een zegen is maar ook als zeer zware last gezien mag worden te weten te voelen te zien maar vooral te mogen gaan ervaren van tevoren te weten te zien en vooral te horen hoe deze mensheid groots haar vrijwel gehele ondergang ZELF in de hand zal hebben.

De keus van overleven ligt in u zelf, u kunt simpel beginnen met het hamsteren van uw HOUDBARE boodschappen en houdbaar drinken, kaarsen voldoende middelen om een aantal maanden te overleven totdat de systemen weer mondjesmaat in werking zullen gaan treden.


De keus van een ieder op zich zal de overlevingskans zeer vergroten maar hoop dat de mensheid eens haar unieke kans aangrijpt om door smaenvoeging van kennis energie en vooral wetenschap eens te gaan zoeken naar oplossingen in plaats van mensen zoals mij en de groep volledig zwart te maken en voor alles uit te maken op sites zoals deze.

Ik hoop dat deze mensen beseffen dat zij als eerste getroffen en overvallen zullen worden door processen zoals nu komen gaan en ook zij deze ompoling NIET zullen overleven.

vriendelijke groet

rene van den brink

http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEplot/SEplot2001/SE2008Aug01T.GIF

Vijf doden door vliegtuigcrash Canada ( verstoring magnetisch veld zorgt voor uitval systemen, uitleg august 2005)

Vijf doden bij crash vliegtuigje Canada

Een crash van een éénmotorig vliegtuigje in Canada heeft vrijdag alle vijf inzittenden het leven gekost. De vier mannen en een vrouw aan boord van het toestel, een PA-46 Piper Malibu, stortten neer in het westen van Canada, 225 kilometer ten zuidoosten van de stad Edmonton.

Ze waren onderweg van Edmonton naar Winnipeg. Drie mensen aan boord bekleedden een hoge positie bij het bedrijf A.D. Williams, dat precies vijf maanden geleden ook al twee werknemers verloor bij een vliegtuigongeluk.

Er word nog onderzocht of het slechte weer invloed heeft gehad op het neerstorten van dit vliegtuig.

Braziliaanse leger ingezet bij uitbraak Denque epidemie

Brazilië zet leger in tegen dengue-epidemie

Brazilië zet 1700 militairen in tegen de dengue-epidemie in Rio de Janeiro.


De ziekte, die wordt overgedragen door muggen, heeft dit jaar al 54 levens geëist. De militairen zetten veldhospitaals op. Verder zal het leger plaatsen waar veel muggen leven, opsporen en vernietigen.

Volgens de gezondheidsautoriteiten zijn er in Rio zo'n 33.000 mensen geïnfecteerd. Minister van Gezondheid José Gomes Temporao erkende gisteren dat de overheid de controle over dengue heeft verloren.

Dengue, of knokkelkoorts, komt voor in verstedelijkte gebieden in Midden- en Zuid-Amerika, het zuidoosten van Azië, het Caribische gebied en Afrika. De eerste tekenen van de ziekte zijn acute hoge koorts met koude rillingen, zware hoofdpijn, pijn achter de ogen, en spier- en gewrichtspijnen.

Hevig zware sneeuwval teisterd Noorden VS ( zie uitleg august 2005 zuidpoolvorming komt op VS..)

Heavy snow covers parts of northern USA

A winter storm hit parts of northern USA on Thursday dumping a record amount of snow across a number of states. A record was set in Davenport, Washington , where 3.4 inches of snow (8.6cm) fell in just 24 hours. This was more than double the previous record of 1.5 inches (3.8cm) set in 1985, resulting in a number of power cuts and road closures.

With the storm heading east, the National Weather Service has been prompted to issue a number of warnings along the north east coastline, from Pennsylvania to southern Maine. States within this region are expected to receive between 1 and 3 inches (2.5-7.5cm) of snow over the course of Friday.

New England looks set to receive some snow over the next 24 hours, but then the storm system is expected to track eastwards, over the Atlantic Ocean. The low pressure system will be replaced by a ridge of high pressure, which will bring cold but more settled weather for the weekend.

Tropische cycloon in wording bij Australie

Tropical Cyclone Pancho forms off Australia

Tropical Cyclone Pancho has developed off the northwest coast of Australia. This morning the cyclone was upgraded to a strong category 4 with winds of up to 140mph (225 km/h).

The storm is about 510 miles (820 km) away from the coastline and is forecast to drift in a south-southeast direction, threatening operations in offshore oil fields over the coming days.

The northwest coast of Australia is the nation’s most cyclone-prone region with an average of five storms striking between the months of November and April each year. Earlier this month, Tropical Cyclone Ophelia skirted past the northwest coastline, forcing the closure of some offshore oilfields.

According to the Bureau of Meteorology, Cyclone Pancho is not expected to make direct landfall. However, outer rainbands of the cyclone may give rise to some outbreaks of heavy rain from the northwest Cape down to Perth through this coming weekend.

Friday, March 28, 2008

www.ge-di-christi-re.com Online....

verheugd mogen wij u mededelen dat sinds vandaag de duidelijke uitgebreidere site; www.ge-di-christi-re.com online is gezet.
We zijn hard bezig de site nu verder uit te breiden maar wilden u deze informatie niet ontnemen en zijn begonnen met het eerste deel online te plaatsen.

Zij zal een duidelijke visuele weergave geven omtrent het proces wat komen gaat maar vooral hetgeen al heeft plaatsgevonden in onze history.

Overduidelijke geheimen der natuur zullen worden vrijgegeven en ook voor een ieder vooral begrijpbaar worden uitgelegd zonder moeilijke benamingen of wetenschappelijke termen.

Wij hopen dat u de komende weken kan genieten van het opbouwen van onder andere deze site die een duidelijke weergave geeft hetgeen gaat plaatsvinden en hetgeen reeds gerealiseerd is.

We zullen op deze sites een meer complete en zeer selectieve uitleg geven waarom wij dingen zo zien en waarom wij deze weergaves zo naar buiten hebben willen brengen.


Wij wensen u veel kijk en leesplezier toe en willen overduidelijk aangeven dat de geschreven teksten en getoonde weergaven een beeld zijn zoals Ge di christi re ze door heeft gekregen in zijn dromen, Hier zal en kan dus geen enkel recht een verleend kunnen worden.

Zoals de maya al zei vroeger; dromen is geboorte tot creatie..


www.ge-di-christi-re.com

Vriendelijk dank

The Embassadorion group

Reactie aan Dhr; Jules troifontaine ( helaas geen adres achterlatend dus vandaar via deze wijze reactie...

Reactie aan dhr Jules Troisfontaine

In reactie op uw schrijven meld ik u het volgende.
de levenstory wat nu geschreven is betreft enkel pas de story dat Robert nog in Nederland aanwezig was, de meeste gebeurtenissen zoals het tot inzicht komen en mijn paranormale ontwikkelingen zijn pas gaan " groeien" toen Robert weg was en betreft vrijwel 99 % van de echte story.

Ik verzoek u daarom ook geduldig te zijn en het ware verhaal af te wachten zodat ook u straks in zal zien dat deze levens- story niet een is die alledaags is geweest en nog steeds volop gaande is. Het ontdekken van een grootschalige fraudenetwerk richting Afrika maken het voor mij dan ook niet erg makkelijk alles open en vooral duidelijk zonder smaad aan mijn broek te krijgen het ware levensverhaal duidelijk, begrijpbaar maar vooral eerlijk op deze site te schrijven.

Ik dank u voor de vriendelijke email en wens ook u in de komende hoofdstukken veel leeplezier want dat het echte verhaal nog moet starten zal pas later duidelijk worden maar dit soort dingen besef je veelal achterafpas dat een ontmoeting als deze pure voortbestemming was en geen uit de lucht gegrepen story is.

Ik wil door het opschrijven van mijn story aan geven dat gebeurtenissen in een mensenleven niet te plannen zijn maar zeer nauwkeurig met elkaar in verband staan en achteraf gezien zeer direct met elkaar in verband staan en dus niets aan het toeval overgelaten kan worden.
Ik hoop dat door het opschrijven van mijn levensverhaal dit ook voor anderen de aanzet zal zijn voor het juist naar buiten brengen van wonderbaarlijke levensstorys als deze.

Ik kon helaas niet op andere wijze op uw email reageren omdat via de contact button bij ons geen afzenderadres bekend is en ik niet via de blogspothosting uw adres wil achterhalen. ;-)

vriendelijke groet verblijf ik,

Rene van den Brink

Jules has left a new comment on your post "levensverhaal where the Sun was meet the Moon,dee...":

Geachte heer Christiaans,

Met mijn ervaring van 38 jaar reporter voor twee landelijke dagbladen en 3 tijdschriften, ben ik zo vrij om u te vragen, of U nu werkelijk van mening bent dat de mensheid zit te wachten op Uw slaapverwekkende vakantie-herinneringen. Gebruik de talenten die U gegeven zijn en zie mijn opmerking als opbouwende kritiek.
Hoogachtend,

Jules Troisfontaine.

Thursday, March 27, 2008

Opnieuw zwaar noodweer Zuid Italiaanse Eilanden,...

Noodweer zuidelijke Eilanden Italie

Zeer slecht weer heeft op verschillende eilanden ten zuiden van Italië voor problemen gezorgd.
Een aantal eilanden zijn niet meer bereikbaar per Ferry. Sommige eilanden zijn al een aantal dagen afgesneden van scheepvaartverkeer.
Oorzaak: een winterstorm waarbij zelfs sneeuw is gevallen.


Sicillie
Op het eiland Sicilië had de brandweer van Palermo de voorbije nacht de handen vol met omgewaaide bomen en elektriciteitspalen, afgerukte daken en reclamepanelen. Op de kusten van Calabrië beukten golven van meer dan vijf meter hoog in.





Dode in Macedonie door noodweer
Ook in Macedonie is het zeer slecht weer. Bij een storm viel een dode en verschillende gewonden.
Er was veel overlast door uitvallende elektriciteit. Op zee stonden golven van ruim drie meter hoog.

Italie moet uitleg geven omtrent gif in buffelmozarrela..

'Italië moet uitleg geven over gif in mozzarella'

BRUSSEL - Italië moet de Europese Commissie meer uitleg geven over dioxine die is gevonden in buffelmozzarella uit de regio Campania. Dat heeft de woordvoerder van Eurocommissaris Androulla Vassiliou (gezondheid) donderdag gezegd.

Volgens de Europese Commissie is de vergiftigde mozzarella alleen op de interne Italiaanse markt verkocht en niet naar het buitenland geëxporteerd.

Op vier mozzarella-producerende bedrijven zou er meer dioxine in de typisch Italiaanse kazen zijn gevonden. Volgens de woordvoerder waren de dioxine-concentraties „hoog, maar niet buitensporig.” Japan en Korea boycotten ondertussen al wel de import van Italiaanse buffelmozzarella.

Vogelgriep opnieuw aangetroffen in Zwitserland

Vogelgriep na twee jaar terug in Zwitserland

BERN - Aan een meer in het centrum van Zwitserland is vogelgriep geconstateerd. Het gaat om de ook voor mensen gevaarlijke variant H5N1, die voor het eerst in twee jaar is opgedoken in Zwisterland. Dat deelde het rijksbureau voor veterinaire zaken donderdag mee in Bern.


Het virus is ontdekt bij een tafeleend aan het Sempachermeer in het kanton Luzern. De eend bleek zwaar geïnfecteerd met het virus, maar vertoonde geen uiterlijke kenmerken van H5N1. Sinds oktober worden in Zwitserland meer dan zeshonderd wilde vogels onderzocht op het virus.

In januari dook het virus op in Turkije en Groot-Brittannië. Een maand daarvoor was het geconstateerd in Duitsland, Polen en Egypte.

Eerste illuminaties wankelen....

De Chinese overheid zal een van de eerste regeringen die zal vallen, grove leugens en grove schandalen komen nu groots aan het licht.

Pogingen op allerwijze de economie draaiende te houden zijn op niets uitgelopen, de Chinese overheid zal de komende weken zeer zwaar onder vuur komen te liggen en ook de Olympische spelen zal nog nooit zon groot discussiepunt worden genoemd dan deze van 2008.

De waarheid zal volledig boven komen nu blijkt dat de Chinese overheid een zeer goed excuses nog zal moeten hebben voor hetgeen zij in Tibet aangericht hebben.

Gods HAnd zal hier persoonlijk worden ingemengd en weer vrede stichten voor het vredelievende volk van Tibet, een lang verwachte vrede zal spoedig naderen.

Ook de Amerikaanse overheid zal de komende weken zeer zwaar onder vuur komen te liggen en is ook uitleg verschuldigd omtrent het veroorzaken van veel oorlogen die op vreedzamen wijze opgelost hadden kunnen worden.

Uit diverse bronnen word vernomen dat er met opzet is geschoten op Tibetaanse monniken om zoveel mogelijk monniken uit te schakelen, Helaas voor de Chinese overheid leven we in het bewustzijnsniveau van de 21e eeuw waar geen plaats meer is voor schandelen en grove leugens, er zal grote opstand komen wereldwijd tegen deze misselijkmakende leiders.

ook vanuit ons geld de oproep te stemmen voor vrede en dit onder de aandacht te stellen door vredelievende oplossingen te zoeken.

Reputatie schade... een ding is duidelijk de fiscus moet zelf maar eens fiks op de schop..

Thunnissen legt nevenfunctie neer

Directeur-generaal Thunnissen van de Belastingdienst heeft haar nevenfunctie als lid van de Raad van Toezicht van een ziekenhuis in Delft neergelegd. Ze was in opspraak geraakt vanwege mogelijke belangenverstrengeling.

Het ziekenhuis in Delft is één van de instellingen die een naheffing van de Belastingdienst hebben gekregen omdat ze btw-regels hebben omzeild.

Thunnissen ontkent elke betrokkenheid bij constructies om onder de btw uit te komen. Staatssecretaris De Jager zegt dat Thunnissen de nevenfunctie opgeeft om reputatieschade voor de fiscus en het ziekenhuis te voorkomen.

De tweede kamer buigt zich nu over het steeds groter worden probleem van de achterelkaar opvolgende problemen bij de belastingdienst.

Belastingdienst wederom in de fout.. (computers worden verstoord door veranderend magnetisch veld

6-jarige krijgt belastingaanslag

AMSTERDAM - De 6-jarige Samar uit Kampen kreeg een belastingaanslag van 30.000 euro. de belastingdienst is al een week bezig om uit te zoeken hoe dit nu weer kon gebeuren..



Normaal gesproken hoef je in ons land niet te vrezen dat je als kind een blauwe envelop van de Belastingdienst krijgt met daarin een aanslag inkomstenbelasting.

Maar de kleine Samar Wubbena (6) uit Kampen overkwam het wél. Of-ie z'n spaarvarken maar eventjes stuk wilde slaan om 30.000 euro op te hoesten. Samar en zijn ouders waren flink aangeslagen!

energie datgeen wat jij bepaald...

http://nl.youtube.com/watch?v=mLgKtSZDiZE

ondanks de vele tegenslagen hebben de gebeurtenissen mij telkens aangesterkt en de moed gegeven te wachten op de waarheid.

Wetende dat mijn leven gewaarborgd is in het hiernamaals geeft mij intense rust maar vooral genoegdoening te weten dat ook de mensen die erop uit geweest zijn mensen als ik en dit soort sites kapot te maken een hart onder de riem te steken want ook zij zullen in mogen zien dat een groeiproces der aarde niet mee te spotten valt en zei unieke momenten in zal lassen dit keer de mensheid tot bewustzijn te gaan brengen nooit meer diezelfde fouten te hoeven maken die we in het verleden gemaakt hebben.

We zullen wachten op hetgeen komen gaat en een deze dagen zal een van de sites online gaan zoals beloofd en voor waarheid gaan zorgen wereldwijd zoals de cirlces of life eruit zien en bepaald zijn vanuit het meest logische en diepgaande evolutieproces der aarde.

Right here waiting for you geeft aan dat we op punt zijn gekomen de dingen toe te laten zoals het komen mag.
Ook wij maken gebruik net zoals in het hiernamaals gebeurd van licht geluid en trillingen om contact te mogen maken met onze naasten, Energie is iets wat je niet kan uitleggen als je het niet gezien hebt en ervaren hebt, Energie is ervaren is voelen van datgeen jij zelf Wilt voelen en wilt ervaren want die keus maak ook jij toch echt zelf.

I wil waiting totdat de mensheid op het punt komt van bezinning en bewustwording want dat het punt naderd is duidelijk, energie word ontnomen van de aarde om straks in volle glorie opnieuw te ontketenen en in hun ware banen te gaan voldoen.
Ook de nieuwe polen zullen zich op nieuwe lokaties nestelen en in tijdsbestekken van enkele uren plaats laten vinden.

Een eeuwige stroom van energie waarvan ook wij deel van uitmaken en juist daarom deed dit ook mij zo zeer te ervaren dat mensen kiezen voor een einde en niet voor een begin zoals wij geloven en aangeven in onze sites.

Ik geloof in eeuwige energie die nooit ophoud omdat dood leven volgt en leven dood volgt, het is kwestie van hetgeen jij in wilt geloven.
Dromen is niet alleen zeker weten dat dit geboorte van creatie is maar ook zeker weten te moeten wachten tot die dromen waarheid worden en de creatie van hemel op aarde plaats zal gaan vinden.Ook ik ben door hulp van anderen weer terug mogen komen in mijn energie en besef maar vooral weet dat ik onderdeel uitmaak van de mayaprofetie zoals u lang geleden beloofd is en dat deze waarheden hoe dan ook geopenbaard zullen gaan worden en een einde zullen maken aan machten die vanuit haat en zelftoeeigening hebben gehandeld want wees eerlijk wat heb je aan een gigaberg met geld als we dit niet mee kunnen nemen, wat hebben we aan een giga grote auto als we dit niet mee kunnen nemen, wat hebben we aan een giga huis als we he tniet mee kunnen nemen en vooral niet kunnen delen...

We hebben geleerd te delen mensen ook anderen te voorzien in behoeften zodat elk mens hier op aarde zijn op haar droom tot waarheid uit zou kunnen roepen omdat ik weet net zoals jij dat de dromen van het creeren van hemel op aarde puur mogelijk is als we samenvoegen in energie in denkwijze maar vooral in daadkracht.

vriendelijke groet, verblijf ik

dirk christians

energie datgeen wat jij bepaald...

http://nl.youtube.com/watch?v=mLgKtSZDiZE

ondanks de vele tegenslagen hebben de gebeurtenissen mij telkens aangesterkt en de moed gegeven te wachten op de waarheid.

Wetende dat mijn leven gewaarborgd is in het hiernamaals geeft mij intense rust maar vooral genoegdoening te weten dat ook de mensen die erop uit geweest zijn mensen als ik en dit soort sites kapot te maken een hart onder de riem te steken want ook zij zullen in mogen zien dat een groeiproces der aarde niet mee te spotten valt en zei unieke momenten in zal lassen dit keer de mensheid tot bewustzijn te gaan brengen nooit meer diezelfde fouten te hoeven maken die we in het verleden gemaakt hebben.

We zullen wachten op hetgeen komen gaat en een deze dagen zal een van de sites online gaan zoals beloofd en voor waarheid gaan zorgen wereldwijd zoals de cirlces of life eruit zien en bepaald zijn vanuit het meest logische en diepgaande evolutieproces der aarde.

Right here waiting for you geeft aan dat we op punt zijn gekomen de dingen toe te laten zoals het komen mag.
Ook wij maken gebruik net zoals in het hiernamaals gebeurd van licht geluid en trillingen om contact te mogen maken met onze naasten, Energie is iets wat je niet kan uitleggen als je het niet gezien hebt en ervaren hebt, Energie is ervaren is voelen van datgeen jij zelf Wilt voelen en wilt ervaren want die keus maak ook jij toch echt zelf.

I wil waiting totdat de mensheid op het punt komt van bezinning en bewustwording want dat het punt naderd is duidelijk, energie word ontnomen van de aarde om straks in volle glorie opnieuw te ontketenen en in hun ware banen te gaan voldoen.
Ook de nieuwe polen zullen zich op nieuwe lokaties nestelen en in tijdsbestekken van enkele uren plaats laten vinden.

Een eeuwige stroom van energie waarvan ook wij deel van uitmaken en juist daarom deed dit ook mij zo zeer te ervaren dat mensen kiezen voor een einde en niet voor een begin zoals wij geloven en aangeven in onze sites.

Ik geloof in eeuwige energie die nooit ophoud omdat dood leven volgt en leven dood volgt, het is kwestie van hetgeen jij in wilt geloven.
Dromen is niet alleen zeker weten dat dit geboorte van creatie is maar ook zeker weten te moeten wachten tot die dromen waarheid worden en de creatie van hemel op aarde plaats zal gaan vinden.Ook ik ben door hulp van anderen weer terug mogen komen in mijn energie en besef maar vooral weet dat ik onderdeel uitmaak van de mayaprofetie zoals u lang geleden beloofd is en dat deze waarheden hoe dan ook geopenbaard zullen gaan worden en een einde zullen maken aan machten die vanuit haat en zelftoeeigening hebben gehandeld want wees eerlijk wat heb je aan een gigaberg met geld als we dit niet mee kunnen nemen, wat hebben we aan een giga grote auto als we dit niet mee kunnen nemen, wat hebben we aan een giga huis als we he tniet mee kunnen nemen en vooral niet kunnen delen...

We hebben geleerd te delen mensen ook anderen te voorzien in behoeften zodat elk mens hier op aarde zijn op haar droom tot waarheid uit zou kunnen roepen omdat ik weet net zoals jij dat de dromen van het creeren van hemel op aarde puur mogelijk is als we samenvoegen in energie in denkwijze maar vooral in daadkracht.

vriendelijke groet, verblijf ik

dirk christians

kwestie van geloven dan kunnen we allemaal leren datgeen we willen...

http://nl.youtube.com/watch?v=XzLNl0xvtLQ&feature=related

Wednesday, March 26, 2008

are you ready...

http://nl.youtube.com/watch?v=zE_YFiAkgDU

http://nl.youtube.com/watch?v=7bZ69em5JBI&feature=related

http://nl.youtube.com/watch?v=7bZ69em5JBI&feature=related

a12 uitgeroepen tot regenboogroute

http://www.rws.nl/rws/dww/home/regenboogroute/regenboogroute/index.html

uitleg drie eenheid

Veenendaal = een en al ( V) een en (da)al
Ede word beschreven als Tuin van Eden Garden of Eden Hog van Eden
Ederveen maakt drie eenheid volledig; Eder= Ede veen is veenendaal

Voor mensen die niet willen geloven dat er een overduidelijk samenhang is ontstaan van een nieuwe heilige drieeenheid zou ik zeggen ga op ontdekking uit en zie ervaar maar vooral word wakker hoe de mensheid aangestuurd word in ons dagelijks bewustzijn zonder dat we dit weten en beseffen.

De plaats waar ik geboren ben staat nu een gebouw genaamd; Poortgebouw( BRINKERSTEEG; WEG VAN ONTMOETING, bRINK IS ONTMOETINGSPLAATS. NIEUWEWEG... ETC ETC HOEVEEL MEER TEKENEN WILLEN WIJ HEBBEN..

De plaats die de drie viaducten op de regenboogroute als eerste aangeeft word poortwachter genoemd, dit is eerste viaduct Wat Ede en Bennekom verbind.
veel plaatsen konden direct gelinkt worden met heilige geschriften maar de vele misselijkmakende opmerkingen van veel mensen hebben mij doen besluiten deze uitleg op internet te plaatsen maar er ook verder niets meer mee te doen.

Het is niet aan mij mensen te waarschuwen en of op hun verantwoordelijkheden te wijzen. als zij willen voelen dan is dat een ieder zichzelf de keus.
Het is nooit anders geweest in de history dat de mensheid eerst moest voelen wilde ze ervaren en de les pas leren.
het raakt me dan ook als mensen mij daar wel op aanspreken als ze zelf hun verantwoordelijkheid mis hebben gelopen en niet voorbereid zijn ophetgeen komen zal.
De krachten der natuur zijn ernstig onderschat en zullen de gehele wetenschap volledig voor het blok plaatsen achteraf zal gezien worden dat hetgeen op deze sites is geplaatst uit volledige waarheid heefgt bestaan.

Ik kom mijn belofte na zoals ik eerder gezegd heb maar zal verder volledig teruggetrokken leven en niet meer openstaan voor het naar buiten treden mensen enige uitleg te geven of lezingen te geven.
Wat betreft mijn waarschuwingen gelden nog steeds, wereldwijd zal een enorme toename plaatsvinden van grote natuurdissasters welke in mijn ogen en visie behoren tot een herstelprocedure van moeder aarde.
Bomen zullen als luciferhoutjes omver worden gedrukt, dijken als zwembandjes mee worden gevoerd met rivieren die geen rivieren waren maar als wegen waren gecreerd in uw bewustzijn.
Onderschat zijn de levensvormen van het hiernamaals de zeer eigenwijze opstelling met name vanuit de Nederlandse overheid heeft mij den besluiten niet meer open te staan voor nog maar enig commentaar.

Ik besef en ik merk dat het individu van ons als mens zijn zwaarder telt dan het samen zijn en samen bundelen van de menselijke kracht en heb daarom ook besloten niet verder te koppelen aan de groep zoals in Zuid Afrika en de vele andere landen word gekoppeld.

De overduidelijke boodschappen die geplaatst zijn in onder andere reisdvds en musicals kunnen gezien worden als overduidelijke waarschuwing, als het voor u als mens al een grote moeite is om voor elkaar op te komen en nog geen 40 euro aan boodschappen in huis te halen om voorbereidingen te treffen zoals uw eerste levensbehoeften dan kan ik nies anders meedelen dan dat u mag voelen wat gaat gebeuren, we hebben telkens gewaarschuwd op momenten dat dit exact nodig was, de tsunamie, de vloedgolven die net langs de Nederlandse kusten opgingen het zware onweer etc..

Lieve mensen begrijp ons niet verkeerd maar als iemand niet wil luisteren en blijft geloven dat God,Allah of welke religievorm dan ook u komt redden op het moment dat de vloedgolven komen dan heeft u dit toch echt fiks mis, we hebben mogen leren om te overleven en ons te verplaatsen naar plaatsen die wel veilig zijn door ons instinct en intuitie te ontwikkelen en op te krikken door gezamelijke kennis te creeren en deze door te mogen geven aan onze volgende generaties, maar blijkbaar heeft deze generatie geen wilskracht geen drang te overleven en geen gezamenlijke drang samen te voegen tot het creeren van een betere aarde.

Ik zal mijn channelingen dan ook niet meer op deze site weergeven zo ook de andere niet meer om misbruik van deze informatie te voorkomen zoals nu gedaan is diverse keren.
Mensen die op de loop gaan met deze informatie zullen tegen een torenhoge muur oplopen en fiks hun neus stoten omdat ze niet verder zullen komen en hun de info ook niet verder geschonken zal worden.

De sites zullen online blijven staan en we zullen de berichten blijven plaatsen echter de gesprekken met het hierbovennamaals zullen niet meer weergegeven worden op de sites en worden niet meer openbaar gemaakt.

het grove misbruik hiervan word ernstig onderschat en de doodsteek werd vanuit zeer dichte hoek gegeven, ik hoop dat deze personen beseffen wat ze zullen aanrichten en op tijd zullen beseffen dat deze zeer hoge Goddelijke frequentie niet voor iedereen begrijpbaar is en vooral bij te houden is.
Ik ben niet bang voor het proces wat komen gaat en was gericht zoals u kon zien op het vinden en zoeken naar oplossingen maar de vele smerige opmerkingen onder andere via de emails en contact buttons zonder naamweergave maken het voor mij een overduidelijke keuze niet meer de doorgeefluiken te plaatsen waardoor de informatie niet meer voor iedereen bereikbaar zal worden.

Ik bied u mijn excuses daarvoor aan mits u gekwetst bent maar hoop dat u enerzijds onze reactie kan begrijpen, iemand dood wensen een kist bestellen en alles toe te wensen wat maar mogelijk is zonder naam weer te geven behoord tot de laagste en meest aangrijpende gebeurtenissen die de reden zal geven aan God het proces nu volledig in werking te gaan lagten treden, u heeft geoordeeld niet gezien u heeft geroepen niet verstaan, u zal de sleutel des levens alleen ontdekken als u vanuit ware liefde werkt en niet mensen oordeelt want vergeet deze woorden nooit tijdens de kruisinging van Jesus, Vader vergeef het hen want ze weten niet, vader vergeef het hen want ze wisten niet wie ik was...


De sleutel des levens zat in de persoon waar niemand dit van had verwacht, citaat openbaringen bijbel..

Onderschat de krachten der natuur niet.

Ik groet u namens mijn Grootvader en grootmoeder Zon en Maan, Mijn Moeder gaya,
de weg die komen zal is bepaald vanuit de hoogste dimmensies en zal van gener lei wegen af worden geleid dit is de weg die komen sal die sullen vergaan zullen niet hebben willen weten wilskracht heeft mogen ontbreken aan deze generatie de waarheid zal nu volledig boven gebracht worden en het oordeel Gods geveld worden.


GE DI CHRISTI RE

niet luisteren dan maar voelen,...

Ondertekening 'broeikasakkoord' afgeketst

Het kabinet heeft de geplande ondertekening van het sectorakkoord mobiliteit, logistiek en infrastructuur op het laatste moment af laten ketsen. Dat zegt een woordvoerder van de ANWB woensdag. Het akkoord is een van de afspraken die ertoe moeten leiden dat de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met dertig procent is teruggebracht.

Milieudefensie bouwt dijk tegen kabinet
Het kabinet en organisaties uit de verkeer- en vervoersector, waaronder ANWB, KLM en de NS, zouden op het ministerie van Verkeer en Waterstaat hun handtekening zetten. De organisaties waren al aanwezig op het ministerie, toen zij na anderhalf uur te horen kregen dat de ondertekening niet doorging. Minister van Verkeer Camiel Eurlings (CDA) en staatssecretaris van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) waren volgens de woordvoerder onderling aan het 'kibbelen' over 'kleine dingetjes'.

De KLM laat weten dat het overleg wat betreft de vliegtuigmaatschappij wel blijft doorgaan. "Maar het is niet bekend op welk termijn dit zal gebeuren", licht een woordvoerder toe.

Tijdens de beoogde ondertekening protesteerden dertig actievoerders van Milieudefensie tegen het sectorakkoord. Zij hadden een dijk van zandzakken gebouwd voor de deur van het ministerie. Milieudefensie vindt de kabinetsdoelstelling om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen te ver weg en te vrijblijvend. De organisatie pleit voor een Klimaatwet met de harde afspraak dat voor 2020 de uitstoot van broeikasgassen elk jaar met minstens drie procent daalt.

Eurlings noch De Jager waren bereikbaar voor commentaar.

stroomstoring treft vliegbasis Eindhoven

Vliegbasis Eindhoven dicht door stroomstoring

Vliegbasis Eindhoven heeft woensdag te kampen gehad met een stroomstoring door een kabelbreuk. Vliegverkeer van en naar het vliegveld was bijna vier uur niet mogelijk. De kabelbreuk werd rond 11.00 uur veroorzaakt tijdens werkzaamheden buiten de basis. Tegen 15.30 uur trad de noodstroomvoorziening van het vliegveld in werking, laat een woordvoerder van de luchtmacht weten.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Vliegverkeer moest uitwijken naar andere vliegvelden. In totaal liepen een militair viegtuig, drie binnenkomende en drie uitgaande civiele vliegtuigen vertraging op. "Binnenkort is er weer reguliere stroom", verwacht luchtmachtwoordvoerder overste Jos van der Ley. Het was volgens hem niet mogelijk de stroom eerder aan te sluiten. "Blijkbaar niet, anders was het wel gebeurd."

heeft dit nog met religie te maken..???

Rabbijn roept op tot wraak



De rabbijn van het Noord-Israëlische Safed is uit op wraak. Rabbijn Shmuel Eliyahu wil dat de Israëlische regering vergeldingsmaatregelen treft tegen de familie van de 25-jarige Palestijn die op 6 maart acht studenten van een jeshiva in Jeruzalem doodschoot en daarna zelf werd doodgeschoten.

"Een land dat werkelijk om zijn inwoners geeft zou de tien zonen van de terrorist aan de hoogste boom moeten ophangen", schreef Eliyahu onlangs in een nieuwsbrief. Inmiddels heeft hij verklaard nog altijd vierkant achter die tekst te staan.

Record temperaturen Caribou Maine

Record temperatures three days in a row

Temperature records have been broken three days in a row in the city of Caribou, in Maine. On Tuesday, temperatures in the city dropped to a record -14C (6.8F), breaking the previous record of 0C (32F) set in 1939. Temperatures of -6C and -14C on the previous two days also became record lows.

Caribou has already had its snowiest winter ever, with over 186 inches (4.7 metres) of snow falling this season. Normally the city receives on average 120 inches (3 metres) of snow in a typical winter season, with the first usually falling at the beginning of November.

The climate of Maine is ‘humid continental’, meaning winters are cold and snowy throughout the state, but are particularly harsh in the northern regions.

Water blijft stijgen in Arkansas VS

Water still rising in eastern Arkansas
Officials begin to assess damage; nearly half of state declared disaster

Floodwaters surround this home Wednesday near Clarendon, Ark., where the White River was still rising.

Flooding from a major storm swallows up roads and houses, and sends people fleeing to shelters.

SAND HILL, Ark. - Despite sunny skies, water continued to rise Wednesday in eastern Arkansas, where federal officials have begun to gather their first damage assessments in the week-long floods that have displaced residents and soaked homes and businesses in nearly half the state.

The White River is higher than it has been in a quarter-century, flooding properties and farmland in east-central Arkansas. Much of a national wildlife refuge near Clarendon was inundated Wednesday, and residents in that town and elsewhere in Monroe County were sandbagging their homes and pumping out water from their basements.

The river is expected to crest early Friday at Clarendon at 6½ feet above flood stage. It was only a few inches below that Wednesday morning.

Flatgebouw Noorwegen ingestort na aardverschuiving ( bron Nu.nl)

Vermisten na instorten flatgebouw Noorwegen


OSLO/ALESUND - Noorse reddingswerkers vrezen voor de levens van vijf mensen die woensdag bedolven raakten toen een appartementengebouw instortte door een aardverschuiving.

Flatgebouw Noorwegen ingestort
De slachtoffers liggen in het puin van de onderste twee verdiepingen van het nieuwe pand in de kuststad Alesund. Daarin brak ook nog brand uit.

Een tweede aardverschuiving en vrees voor gasontploffingen bemoeilijkten het reddingswerk in Alesund, circa 350 kilometer ten noordwesten van Oslo.

Hoger gelegen etages stortten wonderlijk genoeg niet in, waardoor vijftien bewoners zichzelf via trappen konden redden.

Tuesday, March 25, 2008

Wonen in zee niet in trek ( Nederlandsers weten wel beter..)

Wonen in zee niet in trek Wonen in zee niet in trek

ROTTERDAM (ANP) – Nederlanders staan niet onwelwillend tegenover de plannen voor landwinning in de Noordzee. Maar de meesten willen nooit wonen op een kunstmatig eiland in bijvoorbeeld de vorm van een tulp.

Dat blijkt uit een onderzoek van BouwKennis en USP Marketing Consultancy dat in april verschijnt. Onder de Nederlanders die wel op het nieuwe eiland willen wonen, zijn volgens de onderzoekers opvallend veel Flevolanders die eerder al kozen voor een nieuwe provincie. Ook zij zien dan wel graag dat er op het eiland goede voorzieningen zijn en ze willen eveneens een goede verbinding naar het vasteland.

Nieuw land in de Noordzee wordt vooral geschikt geacht voor energiewinning, natuurdoeleinden en kustversterking. Het project zou bovendien goed zijn voor de economie en het aanzien van Nederland in het buitenland.

Nederlandse snelwegen vast door sneeuwval

Nederland vast door sneeuwval...



AMSTERDAM - Het winterse weer heeft vanochtend voor een enorme verkeerschaos gezorgd. Door de sneeuw stond het verkeer over 888 kilometer vast. Daarmee was dit de op één na drukste ochtendspits ooit.

Door de gladheid op de wegen ontstonden vannacht en vanochtend vroeg in het gehele land enkele honderden botsingen, die vooral tot materiële schade leidden.

In Amsterdam hadden vooral fietsers en bromfietsers te lijden onder het slechte weer. Volgens de politie waren er iets meer valpartijen dan gebruikelijk. Verscheidene auto's liepen blikschade op.

De Verzekeraarshulpdienst (VHD) kreeg vanochtend tot half tien in verband met de gladheid 571 schademeldingen binnen na ongevallen in het verkeer. Dat zijn evenveel meldingen als normaal gesproken gedurende een gehele dag binnenkomen. ''De meldingen blijven binnenstromen,'' aldus een woordvoerder. Bij wat grotere ongevallen waren ongeveer twintig vrachtwagens betrokken.

Volgens het KNMI wordt het weer morgen rustiger.

Hevige aardbeving ( 25 maart ) Chili

Summary:
Magnitude Mw 6.2
Region TARAPACA, CHILE

Date time 2008-03-24 at 20:39:07.9 UTC
Location 20.07 S ; 69.03 W
Depth 121 km
Distances 116 km E Iquique (pop 227,499 ; local time 16:39 2008-03-24)
235 km W Uyuni (pop 10,293 ; local time 16:39 2008-03-24)

meer nieuws afbreken ijsschots Antartica... ( bron cnn)

Huge Antarctic ice chunk collapsesStory Highlights
Antarctic ice chunk seven times the size of Manhattan collapses

Rest of ice shelf is hanging by a narrow beam of thin ice

Larger, more dramatic ice collapses occurred in 2002 and 1995

Next Article in Technology »




WASHINGTON (AP) -- A chunk of Antarctic ice about seven times the size of Manhattan suddenly collapsed, putting an even greater portion of glacial ice at risk, scientists said Tuesday.


Scientists flocked to take pictures and shoot video after a massive chunk of the Wilkins ice shelf collapsed in Antarctica.

1 of 2 Satellite images show the runaway disintegration of a 160-square-mile chunk in western Antarctica, which started February 28. It was the edge of the Wilkins ice shelf and has been there for hundreds, maybe 1,500 years.

This is the result of global warming, said British Antarctic Survey scientist David Vaughan.

Because scientists noticed satellite images within hours, they diverted satellite cameras and even flew an airplane over the ongoing collapse for rare pictures and video.

"It's an event we don't get to see very often," said Ted Scambos, lead scientist at the National Snow and Ice Data Center in Boulder, Colorado. "The cracks fill with water and slice off and topple... That gets to be a runaway situation."

While icebergs naturally break away from the mainland, collapses like this are unusual but are happening more frequently in recent decades, Vaughan said. The collapse is similar to what happens to hardened glass when it is smashed with a hammer, he said.

The rest of the Wilkins ice shelf, which is about the size of Connecticut, is holding on by a narrow beam of thin ice. Scientists worry that it too may collapse. Larger, more dramatic ice collapses occurred in 2002 and 1995.

Vaughan had predicted the Wilkins shelf would collapse about 15 years from now.

Scientists said they are not concerned about a rise in sea level from the latest event in Antarctica, but say it's a sign of worsening global warming.

Such occurrences are "more indicative of a tipping point or trigger in the climate system," said Sarah Das, a scientist at the Woods Hole Oceanographic Institute.

Gigantische ijsschots op punt van afbreken Antartica

Gigantisch ijsblok laat los van Zuidpool


Een gigantisch blok ijs staat op het punt af te breken van het vaste land van Antarctica. Volgens enkele wetenschappers is dit het zoveelste bewijs van de wereldwijde opwarming van het klimaat. Volgens enkele satellietfoto's is het een kwestie van dagen voordat het stuk ijs de zee in stort.

Lot
Het gaat om de Wilkins Ice Shelf, die in het midden van de jaren negentig instabiel gedrag begon te vertonen. "Wilkins is de grootste ijsschots op Antarctica die wordt bedreigd", aldus professor David Vaughan. "Het lot van de schots hangt aan een zijden draadje."


Opwarming
Vaughan voorspelde in 1993 dat Wilkins binnen dertig jaar zou zinken als de opwarming van de aarde door zou zetten. "Dit is niet de normale manier waarop ijsschotsen loslaten van het vaste land. Dit is een onweerlegbaar bewijs van een drastische klimaatverandering."

Mededeling embassadorion group

Zoals u duidelijk kan vernemen is een overduidelijke toename bezig met het verslechteren van het klimaat wereldwijd. Grote temperatuursverschilen zorgen op steeds meer plaatsen voor grote problemen.
Ook overheden zien nu in dat er wel degelijk iets gaande is vooral de enorme toename van grote overstromingen door intens zware regenval schudden niet alleen overheden wakker maar ook vooral weersdeskundigen.

Zoals u kunt zien zijn we begonnen wereldwijd de pers te benaderen en deze op de hoogte te stellen van wat gaande is en ontstaat overal een heftige discussie omdat hetgeen wij roepen voor vrijwel onmogelijk word gehouden.
EEn beetje nadenkend persoon ziet in dat niet alleen deze sites een overzicht geven van hetgeen daadwerkelijk gaande is wereldwijd maar op een of andere manier de gewone mensen niet meer bereikt qua nieuwsberichten waardoor het ook vrij ongeloofwaardig over komt.

Wij willen op geen enkele wijze paniek zaaien via deze sites of via de andere maar hopen dat niet alleen deze site maar ook de andere de aanzet zullen zijn tot het dieper nadenken van u als mens zijnde.
We maken deel uit van een schitterend groeiproces genoemd Moeder aarde welke zeer onderschat word in haar gevaren die deze processen doorstaan door de evolutie heen.

Laat deze boodschap duidelijk zijn, Nog ik nog de anderen laten ons op geen enkele manier intimideren nog bedreigen via de sites of persberichten emails of telefoontjes, het is misselijkmakend dat als je iets roept wat niet in een straatje past van het calvinistische Nederland gelijk mensen opspringen zonder ook maar enige vorm ven tegenbewijs te leveren dat deze processen nu komen gaan.
Deze mensen openbaren hun ware persoonlijkheid welke niet als voorbeeld gebruikt kunnen en mogen worden voor de doorsnee Nederlanders.
Ik en de anderen gaan er nog steeds vanuit dat wij Nederlanders behoren tot een trots volk wat voor elkaar opkomt in moeilijke roerige tijden waarop wij aangewezen worden op hulp van de overheid en dergelijke hulpinstanties.

Wij als groep van the embassadorion zoeken erg graag maar naar het vinden naar oplossingen en gaan doemdenken volledig uit de weg, zoals u reeds eerder kon lezen werden veel oplossingen geboden onder andere op deze sites maar worden in de wind geslagen omdat er vanuit gegaan word door onder andere overheden dat deze processen die wij overduidelijk beschrijven voor onmogelijk worden gehouden echter helaas kan ik niets anders zeggen en blivjen roepen bereid u voor op hetgeen komen gaat..

Het is een zeer kleine moeite om eenmalig naar uw supermarkt te gaan en eten en voldoende drinken in voorraad te halen zodat u straks niet in lange rijen voor de supermarkten behoeft te staan.
Het is jammer dat mensen direct een negatieve mening weergeven op sites zoals nujij.nl waar overduidelijk niet word geluisterd naar een boodschap maar word getracht een visie onderuit te trappen echter hebben zij niet door dat ook zij een regelrechte oorlogsverklaring afgeven naar het volk van Zuidelijk Afrika welke wel degelijk op de hoogte is van hetgeen nu komen gaat en vertrouwen in hun leiders heeft.

Ik en de groep van the embassadorion melden u dat we bijna op een punt van omwenteling komen waardoor techniek volledig uit zal gaan vallen, dit betekent NIET dat er een einde der tijden aankomt mar puur een wisseling van de wacht zal ontstaan van onze energievelden die rond de aarde "hangen".
Onze binnenste kern zal naar verwachting rond 2 augustus het evenaarspunt voorbijgaan waarna de daadwerkelijke salto langzaam in werking gezet zal gaan worden.

Doemdenken Nee waanzin Nee de sites als deze geven overduidelijk aan met een kleine 4.800 berichten dat er wel degelijk sprake is van de laatste fase van wat in wetenschappelijke kringen magnetische ompoling word genoemd, blijkbaar hebben de personen die zo graag hun opmerkingen kwijt willen op sites,s zoals nujij.nl.
deze mensen zijn blijkbaar niet op de hoogte dat er sprake is van ruim 80 % toename van bosbranden wereldwijd, ruim 70 % toename is van overstromingen wereldwijd, ruim 75 % toename is van natuurampen in alleen de afgelopen 20 jaar al.

ik heb maar een overduidelijke boodschap aan deze mensen, niet schreeuwen als ergens niet van af weet.
de site zoals deze is hobbymatig opgezet met als enkel doel mensen wakker te schudden en te helpen voorbereiden voor een proces zoals komen gaat, en zoals wij al eerder aangaven het is beter iets te doen dan met je handen in je zakken om je heen staan te kijken terwijl de dijken overstromen..

Ik nog de anderen zullen ons op geen enkele wijze laten bedreigen nog intimideren door personen zoals eerder genoemd, wij zullen zeker doorgaan met hetgeen wij aan willen geven en willen bereiken door onder andere site sites. de mensheid "optillen" in haar besef en zorgen dat zij bewust gaat worden in wat voor schitterend groeiproces de mens ook deel van uit mag maken.

AAn u de keus wat u wilt geloven of welke persoon maar laat overduidelijk zijn dat een databank als deze wel een flinke aanzet mag zijn op datgeen u wilt en kan geloven..
Tuurlijk raakt het mij als persoon ondanks de vele waarheden als gek debiel uitgemaakt te worden maar des te harder zetten wij onze strijd door deze mensen ook straks te willen helpen ondanks hun smerige en misselijkmakende opmerkingen die geplaatst zijn op onder andere site,s als Nujij.nl

Waarheid is datgeen jij wilt geloven en het gevoel je overduidelijk aangeeft dat dit de waarheid is die je allang zocht...
de vele steunbetuigingen die via onze emails binnen zijn gekomen sterkt ons aan en geeft ons des te meer kracht om door te gaan met sites zoals deze..


Vriendelijke groeten,


dirk christians
embassadorion group world wide vision to be one

Overstromingen Vs blijven aanhouden ( bron bbc)

US fears major spring floods

The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) has this week highlighted the potential for major flooding across parts of the United States this spring.

Midwesterners have already had to contend with severe floods last week, and residents are being warned that this may be a precursor of things to come. With many central and eastern states having seen record snow falls this winter, the cumulative effect of a wet spring and rapid thaw is expected to bring a risk of flooding across a large swathe of the US.

Areas most at risk include the Mississippi river basin, the Ohio river basin, the lower Missouri river basin and several states running from Colorado in the west to New York in the northeast.

Floods are the most common natural disaster in the US and many residents will be worried, not unduly, with this spring also marking the 15th Anniversary of the Great Floods.

The Great Floods of 1993 occurred across the Midwest along the Mississippi and Missouri rivers and their tributaries. The flood was among the most costly and devastating to ever occur in the US. The Federal Emergency Management Agency (FEMA) is urging everyone to be on a high alert and to make preparations to minimize any damage.

Veel regen Griekenland en Italie

Veel regen in Zuid Italie en delen Griekenland


Het blijft slecht weer in Oost en Zuidoost Europa waar tientallen millimeters regen zijn gevallen het afgelopen etmaal.


In Tripollis Griekenland viel gisteren 30 mm regenwater en ook op de Balkan slecht weer met veel regen.Wel warm in deze gebieden met gisteren in Griekenland maxima van 26 graden. Op Kreta zelfs 28 graden.


De komende dagen wordt het wat wisselvallig in Griekenland met regelmatig regen en owneersbuien en minder warm


In het zuiden van Italie (Monte Scuro) viel het afgelopen etmaal 67 mm regenwater.
Ook op Sicillie weer veel regen, metname in het noordwestelijke deel.
Met 10 tot 13 graden kil weer. Geleidelijk aan wordt het daar weer wat warmer.

Chaos Oostenrijkse snelwegen na hevige sneeuwval

Hevige sneeuwval bemoeilijkt hulp

Enorme kettingbotsing in OostenrijkBij een massale kettingbotsing op de Oostenrijkse snelweg A1 tussen Wenen en Salzburg is zeker één dode gevallen.


Doden

Meer dan 60 mensen zijn gewond geraakt. Bij de massale botsing waren zeker 100 auto's betrokken. Veel automobilisten zitten nog vast in het wrak van hun auto. Tientallen ambulances en een aantal traumahelikopters zijn bezig de gewonden naar ziekenhuizen in de buurt te vervoeren.

Afsluiting
De reddingswerkzaamheden worden bemoeilijkt door de hevige sneeuwval. De snelweg is voorlopig in beide richtingen afgesloten.

De Oostenrijkse verkeersdiensten roept mensen op voorlopig niet de weg op te gaan.

grote chaos Nederlandse wegen door sneeuwval

Ook straks chaos op de weg
AMSTERDAM - UPDATE Dat wordt twee keer filerijden vandaag. De ANWB verwacht na de recordfiles van vanmorgen dat door het aanhoudend slechte weer de avondspits ook chaotisch zal verlopen.

Normaal staat er op een dinsdagmiddag 200 kilometer, nu gaat de ANWB al uit van 300. Lees hier de actuele verwachting.. Op verschillende plaatsen in de randstad sneeuwt het nu flink.

Het bizarre weer heeft niet alleen tijdens de Pasen voor opmerkelijke taferelen en overlast gezorgd, de dag na Pasen, als Nederland weer massaal aan het werk gaat, was het ook raak. Het weg- en treinverkeer ondervond dinsdag enorme hinder van de sneeuwval. Vooral op de weg is het een grote puinhoop en de vooruitzichten voorspellen niet al te veel goeds. Volgens het KNMI zal de sneeuw die vannacht gevallen is, wel smelten, maar zijn nieuwe buien alweer onderweg vanaf de Noordzee. De ANWB raadt iedereen aan vooral niet de weg op te gaan als dat niet per se hoeft.

Om 09.00 uur stond het verkeer op de Nederlandse snelwegen over ruim 700 kilometer vast.

Op het hoogtepunt van de spits, om half negen, stonden 120 files met een totale lengte van bijna 900 kilometer en dat is een record voor dit winterseizoen. Bovendien is het de op één na drukste ochtendspits ooit, meldt de ANWB. De drukste spits ooit was die van 8 februari 1999. Toen stond het verkeer vast over 975 kilometer door sneeuwval en gekantelde vrachtwagens.

Het Korps landelijke politiediensten liet weten dat in de nacht van maandag op dinsdag en dinsdagochtend vroeg op snelwegen tenminste 37 ongevallen gebeurd zijn. In vijf gevallen ging het om vrachtwagens. Bij de overige ongevallen waren personenauto's betrokken. „De meldingen komen uit het hele land”, aldus een woordvoerder. Volgens het KLPD zijn er bij de ongevallen weinig mensen gewond geraakt. „Het gaat over het algemeen om materiële schade.”

Volgens het KLPD is er in heel Nederland gestrooid op de wegen tegen de gladheid. „Dat zout moet echter door verkeer in de weg worden gereden”, aldus de woordvoerder. „Omdat er in de nacht weinig verkeer was, kon dat niet gebeuren waardoor het in de ochtendspits nog steeds glad is.”

De A2 bij Den Bosch is dinsdagochtend door twee ongevallen op de Maasbrug in beide rijrichtingen afgesloten geweest.

Rond half vijf raakte een vrachtwagen op de brug in de richting van Utrecht in een slip. De vrachtwagen raakte de vangrail aan de linkerkant van de snelweg en reed vervolgens door de rechtervangrail. De cabine kwam daardoor boven de Maas te hangen. De chauffeur moest door een hoogwerker van de brandweer uit zijn hachelijke positie bevrijd worden. De vrachtwagen zal pas na de ochtendspits weggehaald worden.

Aan de andere zijde van de Maasbrug, in de richting van Utrecht, raakte een vrachtwagen eveneens de vangrail. De truck raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsdienst verwijderd.

In beide richtingen is inmiddels één rijbaan opengesteld. Het verkeer moet rekening houden met extra reistijd.

Vooral rond Rotterdam is het extreem druk. Op de A15 tussen Leerdam en knooppunt Ridderkerk staat een file van 36 kilometer en op de A16 staat het verkeer tussen Breda en Rotterdam over 40 kilometer stil. Ook op de A12 is het stilstaan geblazen tussen Utrecht en Den Haag.

Ook op de A1 is het druk, van Hengelo naar Apeldoorn staat een file van 35 kilometer. Een andere uitschieter is de A28 van Assen naar Utrecht waar het tussen Staphorst en Maarn over 35 kilometer stilstaat.

Ook het treinverkeer ondervindt hinder van het weer. Het treinverkeer van en naar Rotterdam Centraal heeft dinsdagochtend enige tijd volledig stilgelegen als gevolg van de sneeuwval. Dat liet spoorbeheerher ProRail weten.

De treinen konden niet rijden omdat er enkele wissels moesten worden schoongemaakt. Vanaf kwart voor acht was er vanuit zuidelijke richting weer beperkt treinverkeer mogelijk.

Door een sein- en wisselstoring reden dinsdagochtend enige tijd geen treinen tussen Zutphen en Winterswijk. De storing ontstond rond half zeven, en was een half uur later verholpen. Het treinverkeer zal geleidelijk worden hervat.

Het vliegverkeer op de luchthaven Schiphol ondervindt ook al hinder door de sneeuwval, waardoor er flinke vertragingen ontstaan. Dat liet een woordvoerder van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) weten.De landings- en startbanen op de luchthaven moeten volledig sneeuwvrij worden gemaakt. In de ochtend landen er 45 toestellen per uur, terwijl dat er normaal gesproken zestig zijn. Ook vertrekkende vliegtuigen lopen vertraging op.

Honderdern toeristen vast in London Eye

Honderden toeristen gestrand in London Eye

LONDEN - Vierhonderd mensen hebben maandagavond meer dan een uur lang vastgezeten in de London Eye, het reuzenrad in het centrum van de Britse hoofdstad. Pas toen technici een mechanische fout hadden opgelost, kon het rad aan de Theems weer draaien.


De toeristen werden via intercom gerustgesteld en op de hoogte gehouden, aldus een woordvoerder van de attractie. Ook mochten ze water, dekens en glucosetabletten gebruiken die voor dit soort noodgevallen zijn opgeslagen in de cabines. Zij kregen hun geld terug.

De London Eye bereikt een hoogte van 135 meter. Het reuzenrad trok sinds 2000 meer dan 27 miljoen bezoekers.

Italie getroffen door zwaar noodweer

Toeristen vast in Zuid-Italië door winterstorm

ROME - Door een winterstorm met zware sneeuwval en een hoge zee zijn honderden toeristen vast komen te zitten op de Liparische eilanden ten noorden van Sicilië. De bootverbinding tussen het Siciliaanse 'vasteland' en het belangrijkste eiland Lipari van de eilandengroep is stilgelegd vanwege het noodweer, meldden de havendienst dinsdag.


Op Sicilië zelf zijn bomen ontworteld en elektriciteitspalen omgevallen door de zware wind. Ook werden op tal van plaatsen de pannen van het dak gerukt en vlogen grote reclameborden door de lucht. De brandweer rukte massaal uit. Bij Calabrië ten westen van Sicilië op het Italiaanse vasteland beukten meer dan 5 meter hoge golven tegen de kust.