Thursday, February 28, 2008

Mischien mag God wel in andere context gezocht worden, ( reactie op nujij.nl)

Mischien heeft God een wel heel andere contex en een geheel ander plan met ons als mensen. We hebben weer geleerd eenhied te creeren in taal, we leren weer te communiceren, in te zien dat het DOEL van geloof op elke hoek van de aarde eigenlijk hetzelfde bepaald, nl Liefde...

We leren haat en oorlog om te zetten in vrijheid liefde maar vooral geloof door iets zeker te gaan weten...
Soms moet je inderdaad jarenlang zoeken om antwoorden te vinden die plotsklaps op je af komen door feiten en vele bewijzen te vinden.
Geloven is naar onze mening vrijheid en vooral liefde en vrije wil.
Mischien wil God in welke vorm dan ook ons wel een overduidelijk les leren nu van wat komen gaat om zo in de toekomst onze kinderen te waarborgen van levenssleutels, is niet wilskracht De overlevingsleutel van de mensheid..

We hoeven niet meer onder stoelen en banken te schuiven dat groots is gemanipuleerd door overheden wereldwijd de mens te laten denken dat we in een veilige wereld leven,...
Is de wereld wel datgeen wat wij denken en wat wij HEBBEN willen creeren of mag gesproken worden van zeer mislukte plaatsen op de aarde...

Getto,s die onbewoonbaar verklaard zijn maar nog steeds niet gesloopt zijn, bossen massaal te kappen maar niet de gevolgen ervan onder ogen willen zien..
Een nieuwe poolvorming PROBEREN om te gooien maar niet door te hebben dat als 25 energielagen al gewisseld zijn die laatste ook al zeker gewaarborgd is van haar plaats en vooral de tijd.

Wat we nu meegaan maken de komende maanden en jaren betreft wel een zeer groot klimaatprobleem maar MAG niet in de context geplaatst worden als opwarming aarde met als oorzaak mens..
Veelal eerder is een verschuiving van de polen oorzaak geweest voor plots stijgen en dalen van temperaturen wereldwijd, enkel werden deze nooit zo direct waargenomen omdat ze toen de techniek daar nog niet voor hadden.
Wel is op diverse plaatsen wereldwijd getracht deze informatie via geschriften en rotstekeningen door te geven.
Wat voorspellingen genoemd werden zoals mayaprofetie bleek echter exacte perfecte berekening te zijn omtrent de maandtelling de jaartelling maar vooral niet te vergeten ook de planeten telling.

Overal wereldwijd werden plaatsen gesitueerd in exact spiegelbeeld van HUN sterrenstelsel, zo kon exact berekend worden waneer en hoe laat het was en in welk tijdsbestek dingen plaatsvonden.

En voorspelling of een zeer nauwkeurig berekende tijdsklok waarin ook onze plaat aarde zich bevind. Hoe je het ook gaat wenden of keren de mens zal nu door grote zeer grove fouten leren haar bewustzijn te vergroten zodat ze zoals al eerder aangegeven werd bewuster in harmony zal gaan leven met natuur en vooral ons leefmilieu.
Rampen zullen de komende maanden dessestreuze vormen aannemen omdat we dichter tot het nulpunt komen wat voorspeld is volgens exacte tijdsberekeningen van onder andere de Maya,s.

De tellingen bestonden veelal in vorm van piramide plaats om te laten zien en overduidelijk weer te geven dat zij tot in perfectie uitgerekend was wanneer de sterrenstelsels ( dierenriem) exact boven de gecoordineerde en gecreerde plaatsen gebouwd waren, zo was de klok rond en het begrip ontstaan what goes around wil comes around...

De maya tellingen moesten niet alleen berekend worden op onze manier van kijken maar moest vanuit drie visie,s bekeken worden, de aardse, hemelse en de universele tellingen.
Hieruit kan regelrecht opgemaakt worden dat 20088002 een nulpunt is wat vanuit diepste intenties van de wetenschap bekeken kon worden maar uiteindelijk zal leiden tot een universele sleutel die overleven heet.

Zo logisch was de benaming millenium niet in het jaar 2000 als we ervan uitgaan dat op dit moment 13 jaartellingen worden gehandhaaft welke geen enkele overeenkomt met de natuurlijke klok die van Moeder aarde, ofwel de eerste mitosprocedure ( ookwel mitose genoemd) van waaruit de aarde opgebouwd was.
Dit is de meest aanneembare maar ook bewijsbare theorie die aangenomen kan worden te bewijzen dat de aarde mischien wel niet datgeen is zoals de gestelde wetenschap de evolutie theorie ons voor heeft geschoteld.

Sinds 2005 registreren wij dit soort gebeurtenissen wereldwijd, en we zijn op de hoogte van de oorzaak en de toekomstige gebeurtenissen (welke van grotere impact zijn). Wees voorbereid en gewaarschuwd, want niet al het nieuws bereikt het nieuws.

De groep mensen "werkt" vanuit alle hoeken van de aarde, zo kunnen zij nieuwsberichten ontvangen die de normale pers niet bereiken en of niet worden geplaatst.
De voorgangers van deze opzet zijn Nelson Mandela en Bischop tutu en waren zeer verborgen opgezet in vele reisdvd,s en musicals die wereldwijd een overduidelijke boodschap hebben voortgebracht.

www.2008-8002.blogspot.com

Dirk Christians
Embassadorion Group Worldwide
http://www.the-embassadorion.blogspot.com
- Vision to be One -