Saturday, February 23, 2008

The Mirakle...

the mirakle......

Ofwel een wonder,

deze aarde waar wij deel van uitmaken is toch een groot magisch wonder lieve mensen.

Ze waarschuwd ons als de momenten naderen dat moeder aarde haar plekken terug zal nemen die ze toebehoord.
Goden zijn gekwetst, mensen word leed aangedaan en veel onrecht is aangedaan door instanties en machten die door onverklaarbare redenen mensen heeft gedreven tot daden waartoe ze nu in staat waren.

Het is een mirakle dat nu alles exact volgens de plannen verloopt, de wegen zijn veranderd in Regenboog route ( a12)de heilige coordinatie verplaatst van Israel en Palestina naar Nederland, en hebben haar volledig mogen verwelkomen.
DE heilige tuinen zijn gecreerd in de bossen van Eden het gebied tussen Ede en Bennekom genaamd de garden of Eden of tuinen van Eden.

De natuur is al verplaatst mensen en dit is dan ook de reden waarom we de hoogste alarmfase op hebben geroepen omdat we de link gelegd hebben met de trek van dieren die Al begonnen zijn te verplaatsen en de trek al IN HEBBEN GEZET.
Dit is voor ons het teken dat elk moment nu daar kan zijn dat ook voor ons in Nederland het moment daar is om TIJDIG onze spullen klaar te MOGEN maken voor vertrek.

Helaas kan ik niet anders melden voor de mensen in de kustgebieden dat wereldwijd een Enorme toename is waargenomen van ZWARE aardbevingen welke behoren tot het laatste proces waarin een verschuiving van de polen plaatsvind.

Het is echter aan een ieder van u te mogen oordelen over onze sites onze berichten en vooral onze code rood aankondigingen maar laat ik een ding duidelijk weergeven, ook in November/ December is een code rood afgegeven voor Nederland en is gelukkig in Nederland de schade zeer beperkt gebleven, Echter als u eerlijk kijkt naar dit bericht is het gevoel zeer goed geweest te mogen waarschuwen voor het water wat komen ging maar wees eerlijk, als de golven die toen PAL LANGS Nederland trokken WEL op Nederland waren afgestoomd dan was de ramp niet voorzien geweest.

Mischien even duidelijk aan te geven dat golven werden waargenomen van ruim 21 meter hoogte, als ook maar een van deze golven op de Nederlandse kust was geslagen dan was de ramp niet te overzien geweest en had ook de overheid in Nederland voor zeer grote verantwoordelijkheden gezet.

Ik beroep mij bij deze op de steden die WEL getroffen waren NAmelijk HAmburg en grote delen van de Engelse kust en Duitse waddeneilanden. Hetgeen dit niet goed in de nieuwsberichten is geformuleerd mag als schandalig en als zeer respectloos genoemd worden dat mensen nieuws als dit onthouden word en geen werkelijke waarheid voor handen krijgen, dit is ook de grootste oorzaak dat zij niet zullen willen geloven wat nu komen gaat.

Het is meestal het grootste gevaar altijd geweest dat mensen niet meer allert zijn voor dingen die komen gaan en dat is nu juist de reden waarom we de sites opgestart hebben wereldwijd om mensen TIJDIG allert te maken zodat ze stappen kunnen ondernemen waardevolle spullen die ze lief zijn klaar te zetten of naar veilige oorden te mogen brengen.

We mogen spreken van een wonder lieve mensen dat we WEL de kennis mogen hebben ontvangen doordat we de informatie hebben begrepen in zeer goed verdekte boodschappen zoals een lion king en zoals een musical footprints South Africa.
Een ding werd groots onderschat lieve mensen dat leven een veel groter en intenser begrip is dan mensen ooit mochten denken en willen begrijpen maar vooral dit laatste is een onwetendheid omdat dit het grootste gevaar is wat de mensheid ooit heeft bedreigd.

We zijn of eigenlijk we hebben ons afhankelijk gemaakt van apparaten en techniek en hebben onze hersens lui gemaakt zodat we niet meer door hebben en aanvoelen van wat de natuur voor ons in petto heeft.

De natuur zal voor ons een magisch schouwspel gaan vormen de komende maanden maar roep met KLEM op niet in angst te leven maar vooral vertrouwen te schenken omdat je al hebt mogen weten wat komen gaat.

We zijn reeds begonnen wereldwijd de pers in te lichten omdat ook zij grote delen van de waarheid niet hebben mogen ontvangen en ook zei geven aan dat dit wat wij nu brengen inderdaad een meest logische maar vooral de meest natuurlijke weg is die ons leven voor ons in Petto heeft.
Misschien duidelijk aan te geven dat deze ontmoetingen met de pers in het geheim plaats zullen vinden en reeds plaats gevonden hebben.

We behoren tot een levenscyclus die wij als mens ook gedeeltelijk in de hand kunnen hebben en kunnen aansturen maar wees eerlijk lieve mensen, we zijn op plekken gaan wonen zie als ZEER GEVAARLIJK aangeduid kunnen worden maar hebben de natuur zo groots onderschat en juist nu, nu ze zo wil waarschuwen worden mensen als ik debiel en gek verklaard juist door de mensen die achter hun pc onderuit gezakt zitten en een zogenaamd wetenschapper genoemd willen worden maar vergaten dat het niet allert zijn op dit gevaar wel eens de dood kan betekenen voor miljarden mensen hier op aarde.


Juist dit gevaar is het grootse gevaar maar ook het mooist magische wat moeder natuur voor ons in petto heeft want juist daarom leert de natuur ons nu dit groeiproces te doorstaan, we gaan leren een nieuw zintuig te herontwikkelen nl intuitie ofwel overlevingsdrang zodat het allerliefst wereldwijd zo min mogelijk mensen de dupe gaan worden van dit proces wat komen gaat.
We zijn met man en macht bezig wereldwijd al mensen naar veilige oorden te loodsen zonder dat ze dit zelf beseffen en hebben kunnen weten.


JA ik behoor tot de profetie, JA ik behoor tot werkelijk worden van eenheid in deze wereld, JA ik behoor tot de meest waardevolle wetten der natuur het een worden ofwel het samenvoegen van energie omdat door kennis samen te voegen TIJDIG oplossingen gegeven kunnen worden voor de groeiprocessen die komen gaan en al bezig zijn.

We bevinden ons in het laatste proces omtrent de omwenteling der aarde, de luchtlagen zijn wereldwijd tegen elkaar aan het klappen dit is OVERDUIDELIJK op te maken aan de vele berichten die binnen komen bij ons maar ook wij niet alles kunnen plaatsen omdat de mensen dan de draad kwijtraken van ons daadwerkelijk gevoel, nl Intuitie en het doorgeven van kennis maar vooral het WILLEN delen met elkaar.

Ik kondig u aan een de wedergeboorte der vijfde zonspassage,

vriendelijke groet verblijf ik met de lach der zon,

Ge di christi re

zoon van RA