Friday, September 28, 2007

mededeling

Lieve mensen,

zoals u reeds heeft kunnen vernemen is wereldwijd sprake van Zeer extreme situaties, droogvlaktes die veranderen in rivieren met watervallen, woestijnen die zo hard oprukken dat mensen hun huis en haard achter moeten laten, de Amazone die vrijwel gehel droog is komen te staan, zuidelijk Amerika waar temperaturen gemeten worden van - 22 graden overstromingen aardverschuivingen ofwel moeder aarde is volop begonnen aan heer inzet van het gewoon natuurlijke groeiproces zoals zij altijd al heeft aangenomen.

Zeepspiegel zal stijgen doordat het land omhooggedrukt zal gaan worden vanuit de diepste bronnen der aarde, modderstromen die weer korte metten maklen met de zogenaamde wegen die wij gecreerd hebben.
Huizen steden alles zal veranderd worden door moeder aarde in de komende 2 tot 5 jaar.

Wij staan aan een vooravond wat ook wij zowel voorspeld heben en ook nog eens onderstreept werd vanuit de maya Inca en farao kalenders die erg duidelijk aangaven waneer op welke plaatsen keerpunten zouden plaatsvinden en op welke plaatsen de nieuwe polen zich zouden gaan nestelen.
wel die vraag is met een simpel antwoord te geven, onze mensheid zal overduidelijk dit komende jaar en de daarop volgende drie jaren getuige worden van een " zoals wij dit noemen schoonmaakprocedure ) die in de aarde van nature in is gebouwd, het zou niet goed zijn als de amazone alleen maar zou kunnen groeien en de zeenen enkel maar konden stijgen, dit is alles in perfecte balans gecreerd en zal volledig volgens plan worden hersteld.

Enkel de personen die hiervoor aangewezen zijn en reeds van deze informatie op de hoogte zijn gebracht mogen beschikken over de veilige coordinaten waar de polen zich niet zullen vormen.
U heeft kunnen vernemen dat het op onze sites vrij rustig is wat betreft de channelingen deze worden in zeer gesloten kringen ontvangen en waargenomen om geen paniek zowel misbruik van deze informatie te kunnen laten plaatsvinden.

Ook Nederland en grote gedeeltes van Europa zullen dit keer niet met droge voeten naar buiten kunnen treden, het hemelwater zal muren bouwen om de plaatsen die voorzien zijn van negative atmosferen.

Enkel de samenhang van de mensheid zal dit alles tot een eind kunnen plaatsen. onze gedachten zijn in staat wolken te kunnen breken MITS dit in grote getale plaatsvind ( zie mayakalenders aanbidding van de zon en de maan)

Het is echter niet meer aan ons te mogen waarschuwen helaas word het ons nog steeds zeer moeilijk gemaakt de juiste informatie bij u afgeleverd te krijgen, wij bevinden ons op dit moment op de voorlaatste poolwisseling van onze energie lagen welke straks de laatste onze aarde zelf naar de daadwerkelijke salto zal begeleiden.

Onze channelingen worden om deze redenen niet meer op onze sites geplaatst maar in zeer gesloten kring behouden om geen paniek te veroorzaken en volksverhuizingen tot op het laatste moment te laten wachten.

vriendelijke groet, ge di christi re ( channeling via Gaya 21-1&all20072809)