Friday, April 21, 2006

paraat

Zoals een ieder kan zien voelen en ervaren op moeder aarde is de magnetische ompoling flink begonnen.
de aarde zal in haar natuurlijk evenwicht hersteld gaan worden natuur weer zo weer functioneren in een perfect evenwicht waarvoor het geschapen is.
Zonder dat wij ooit konden beseffen bestond wind water vuur lucht en aarde uit hele andere samenstellingen dan we ooit konden dromen.
Een selectie is samengesteld gestuurd vanuit diverse planeten om de komende ompoling te begeleiden en de juiste mensen naar de juiste plaatsen te mogen gaan dirigeren.
Het plan van de zon is gecreerd maar zal nu volledig worden uitgevoerd ongeacht wat de mensen hiervan zal vinden.
de mens zal straks weer ondergeschikt worden aan moeder aarde, we dachten we deden wat volgens ons het beste was voor de aarde, we creerden wegen bouwden immense woontorens etc, echter nu is de tijd daar om in te zien dat Moeder natuur haar plan zal voltooien. echter de maja,s en inca,s hadden de ervaringen met deze ompolingen om te gaan en zo weer telkens op andere plaatsen de visie door te mogen geven zo ook Zuid Afrika.
Neslon Mandela, bischop Tutu en vele anderen maken zich op om te gaan genieten en te zien hoe de aarde zal worden hersteld in haar natuurlijke evenwicht.
ik mocht gestuurd worden naar Zuid Afrika vier jaar geleden om mijn spiegelbeeld te mogen ontmoeten de jongen die alles ontdekte in onze zaak.
weg te rennen voor hetgeen er komen gaat is niet aan te raden want ene erg duidelijke selectie is reeds gemaakt die personen zijnn reeds aangeklikt en is contact meegemaakt om zo allert te maken voor hetgeen er staat te gebeuren.
Omdat ik door menig persoon ben uitgelachen wil ik bij deze nogmaals een erg duidelijke waarschwuing afgeven; doe dit niet want dit zal in uw nadeel werken de war of goodnes is een war of nature en nature zal onvermijdelijk alles verwoesten wat de mens niet uit liefde heeft gecreerd maar uit economische belangen.
ik heb besloten me de komende weken weer terug te trekken om mij op te gaan maken voor hetgeen er komen gaat.
overduidelijk is dat vrijwel alle regeringen wereldwijd op de hoogte zijn echter de arme landen onthouden word van informatie omtrent deze ompoling maar vergeet de westerse wereld dat dit een overduidelijk spirituele oorlog is een vloek is over moeder aarde afgesproken toen de zaak vernietigd werd.
dit alels gebeurde met een overduidelijke reden; om herstel der evolutie aan te mogen kondigen.
ik wacht op de tekenen die van boven komen ik wacht op de juiste personen die met ons samen de reis mogen gaan maken.
de aarde zal een herindeling mee gaan maken zee zal zakken wind zal vliegen, aarde zal beven, vuur zal koud worden, dag word nacht, en water zal enkel het antwoord geven welke plaats er safe is en welke niet.


mijn opdracht als kind van de Zon was overduidelijk deze ompoling aan te mogen kondigen maar telkens voor gek verklaard te worden en uitgelachen te worden heeft mij te beslissing doen maken me terug te trekken en de mens zelf te laten voelen wat een ompoling inhoud.
alle apparaten zullen gedessorienteerd worden en kapot gaan, radars zullen in spiegelbeeld moeten gaan denken sattelieten zullen verstoord worden vanuit de kosmos.
de dessertlines zullen in spiegelbeeld de aarde overtrekken. superstormen zullen los barsten wereldwijd de mens heeft overduidelijk de keus gemaakt een oorlog aan te gaan met Moeder Natuur maar een moeder veraden zal de mens erg duur komen te staan.
en NOGMaals voor alle spirituele personen lichtmensen en of boodschappers;

hetgeen nu komen gaat behoort tot het plan en is niet tegen te houden , licht zal niet doorgegeven worden in de gebieden die economische belangen boven natuur heeft gesteld luister naar de ware stem van het kind in moeder natuur deze boodschap is reeds vele duizenden jaren ingefluisterd in de mensne die vanuit stille kracht mochten handelen maar nu zal het geheim van Moeder natuur prijsgegeven gaan worden, wind zal leven vuur zal licht geven, water zal voeden, de zon u verwarmen en de aarde uw natuurlijk evenwicht terug laten brengen.
ze leven in ons al wat ademt, ze leven in u ze leven in ons

de zon maakt zich op.

vrees niet want die niet vreest weet dat dit leven niet het einde is maar juist een begin.
de ompoling die reeds gaande is is NIET het einde der wereld maar zorgt juist voor het nieuwe begin ofwel het beloofde land word eindelijk gepresenteerd.

Nkosi sikelela Afrika

dit is het antwoord vanuit Nederland vor de rest van de groep wereldwijd;

wij zijn er klaar voor het werk zit erop we staan paraat.

we zullen de berichten blijven plaatsen op onze sites zolang dit mogelijk is.