Friday, April 14, 2006

een nieuwe generatie is geboren

een nieuwe generatie is geboren.
kinderen vanuit de toekomst brengen de toekomst.
door middel van muziek worden de boodschappen wereldwijd uitgezet om contacten te gaan leggen om samen te mogen gaan komen.

leven zonder een pa en ma is een dagelijks begrip in Afrika, Azie en vele andere werelddelen.
en toch , toch weten deze kinderen te gaan overleven door samen te werken samen sterk te zijn samen die toekomst weer in te kunnen vullen want ja die kinderen juist die kinderen gaan de aarde veranderen.
de aarde is begonnen te speigelen begonnen zich in een beter licht te plaatsen, ik heb me daaraan overgegeven zonder tegenstrijd zonder tegenzin omdat ik weet omdat ik voel en omdat ik besef dat dit nodig is de aarde te laten overleven.
door dingen samen te doen sdamen te ontdekken samen te ervaren en te delen in voor en tegenspoed leren we van onze fouten leren we die toekomst weer invulkling te geven en een weg uit te stippelen met een duidelijk doel.
vaak word een doel keihard weggeslagen in ons leven door gebeurtenissen waar we niets tegen kunnen doen maar nodig zijn ons tot inzicht te brengen dat ook dit helaas nodig was.
Zo is het ook wereldwijd de viering met pasen een viering die al sinds de oudheden vrijwel het zelfde word gevierd maar verkeerd begrepen word, een kruisiging een opoffering wat we ook voor deze dagen verzinnen onze basic wereldwijd is hetzelfde we geloven in hetzelfde we zien het zelfde maar onze uiting is door het verschil in onze rassen en culturen wereldwijd gewoon anders ingedeeld.
vaak behoren we gewoon een compromie aan te gaan en elkaar te leren respecteren maar ook ruimte te geven en elkaar niet uit te buiten.
iets vaker aan elkaar te denken maar dat ook te uiten zou voor vele mensen eenzaamheid direct wegdenken.eenzaamheid ontstaat doordat menbsen zich buitengesloten voelen van grote groepen niet meer mee kunnen gaan met massa en juist hiertegen in verzet gaan door zicht terug te trekken. bij deze roep ik u op om juist met deze pasen eens aan andere te denken en een bericht of telefoon te pakken om te laten merken dat wij als mens samen op deze aarde zijn om samen er iets van te maken en samen te kunnen genieten van de dingen die de kosmos voor ons heeft gecreerd.
wij wensen u een zeer mooi pasen toe vanaf deze zijde van de wereld, laat het een wereld worden van vrede van liefde van samenzijn.
laat osn leren delen leren liefhebben leren praten over onze ware gevoelens laat osn onze ware ik leren kennen om die juiste dingen in ons leven te doen waar we voor gekomen zijn.

moge de sterren met u zijn en de Zon het licht op u mogen schijnen en deze pasen wat vrolijker maken.
leven is zoals leven bedoeld is en de dingen die komen gaan zullen ervoor zorgen dat leven ingevuld zal kunnen gaan worden zoals wij dat zelf willen.
respect waardering voor alles wat leeft zal onze ogen doen openen voor alles wat ademt en leeft hier op aarde en in de kosmos.
leer eens te denken aan al die mensen die geen vader en moeder hebben al die mensen die geen huis boven hun hoofd hebben leer eens open te gaan staan voor de medemens want juist dat alleen al denken aan maakt een wereld van verschil.
een denken aan is een denken aan u zelf.

een Vrolijk pasen wens ik u toe


Rene van den Brink Veenendaal Nederland