Wednesday, August 27, 2008

In the morning light... (http://nl.youtube.com/watch?v=ZnrZkPGroug&feature=related)

when the first sun rose...

woorden schieten ons tekort als we beseffen en steeds meer doorkrijgen wt de MAya en velen anderen voorvaderen ons hebben willen vertellen door geschriften na te laten op bv stenen en heroglieven.

Een groeiproces der aarde geinspireerd vanuit de mooiste zinnen des woords en inziens, een nautilusschelp, de scaraby kevers, spinnewebben, ratelslang allen hebben ze ons iets willen vertellen, iets willen doorgeven iets willen aanschouwen en vooral ons iets willen duidelijk maken.

De allereerste nieuwe zonnestralen, hoe zouden ze weer voelen lieve mensen hoe zouden de mensen weer beseffen dat ook wij als mens maar deel uit maken van een zeer groot draaiend en levend geheel, nog nooit zal de wetenschap zo keihard op feiten gedrukt worden als nu de komende maanden zal gebeuren.

Jaartellingen die niet overeenkwamen met astrologische tellingen. seizoenen die niet door waren geschoven en zo een vervalst inzicht gaven omtrent de ware data,s.
Millenium, 9.11 world war 1 world war 2 world war 3 is het ons dit allemaal wel waard lieve mensen, een wereld te creeren van haat en verdriet terwijl alles zo in ons kunnen ligt een wereld te creeren waarin liefde en het doorgeven van informatie voor onze nabestaanden een overduidelijk feit is.

Het doorgeven van informatie was al sinds het begin van onze mensheid mij rest enkel de vraag waarom zoveel misbruik gemaakt is en onze mensheid is doorgeslagen naar de hunkering van bezit in goederen en rijkdom terwijl dit een gegeven is dat dit niet meegenomen zal kunnen worden in onze journey in het hiernamaals en onze voortstuwing in onze verdere levens volledig zal blokeren.

Reincarnaties zijn onze doorgeefluiken van de kosmos, het aansturen van mensen en delen van kennis met elkaar niet zonder elkaar kunnen.
Soms moeten we opgetild worden naar een proces zoals de maya al voor ons voorspelde de 5 e zonspassage.. een periode van zeer snel bewustworden van ons menselijk en dierlijk gedrag gekoppeld aan zeer hoge universele kennis.

we hebben zo ver willen zoeken vooral wetenschappers en konden al de antwoorden zo dichtbij vinden..

De lotus als voorbeeld hoe het universum wertk gekoppeld aan een voor ons zo simpel spinneweb, ook dat spinneweb word met de grootste wiskundige nauwkeurigheid in elkaar gezet en aangepast naar elke hoek en ofwindrichting dan ook wachtend op een storm of mensenhand die ook dat spinneweb weer vernield.

Een bewustworden doe je niet door anderen te volgen, bewust worden doe je helemaal alleen zelf vanuit je dieptste innerlijk te weten dat hetgeen nu gebeuren moet behoord tot het opnieuw spinnen van haar web, in dit geval ons moeder aarde als middelpunt.

Meditatie begint bij bewustwording van wat wij niet hebben willen zien maar ook niet hebben kunnen zien omdat het ons onthouden is, echter de vele chemie in onzeluchtlagen hebben door het natuurlijk omzetten van moeder aarde ons helpen opbouwen naar het vijfde bewustzijnsniveau.

Soms moeten dingen gebeuren en beseffen we achteraf pas dat ook illuminatie en ook overheden nodig waren die dingen tot realisatie te brengen die als brug zouden dienen voor processen zoals nu komen gaan.

Bewustworden begint bij uzelf door beter om u heen te kijken en de basisontwerpen van het hele universum gewoon hier op aarde te kunnen blijven volgen beginnend bij dat spinneweb...

http://nl.youtube.com/watch?v=ZnrZkPGroug&feature=related

vriendelijke groet,

rene van den brink

MORE INFO; WWW.GE-DI-CHRISTI-RE.COM KLIK ON THE COLOURED BUTTONS..