Friday, August 29, 2008

The African Dream, whe wrote the wind...


Wij danken vanaf deze zijde de Zuid Afrikanen voor het waarschuwen voor de naderende shift de komende weken en maanden.
Zonder hen was het niet mogelijk geweest onze zoektocht naar de ware jaartelling succesvol te laten verlopen.
Ongekend hard zijn wij tegen een muur van torenhoge religie opgelopen maar hebben toch een bress weten te slaan in de doorbraak te mogen weten wat de daadwerkelijke jaartelling inhield.

Wij danken vooral Demond Tutu, Nelson MAndela en al de Duizenden anderen die de musicals in elkaar hebben gezet mensen TIJDIG te mogen waarschuwen voor hetgeen komen gaat behorend tot een groeiproces der moeder aarde.

De shift die de komende maanden voor onze deur staat zal een einde brengen aan 97 % van het totale leven hier op aarde.

Ook wij zijn ons ervan bewust hoe enorm belangrijk het is dit nieuws grootschalig naar buiten te brengen en de mensheid te behoeden van vrijwel uitsterven van ons menselijk ras in enkele dagen tijdsbestek.

Ik dank vanuit de hoogste dimmensies de mensen die om mij heen hebben gestaan en mij bij hebben gestaan deze zeer hoge informatie om te zetten in begrijpbare taal van uw 5e dimmensie.

IK roep nogmaals MET KLEM op de overheden nog de klimaatdeskundigen uw klimaat rapporten volledig bij te stellen omdat de creatie van een derde pool op handen ligt.
Uw volledige wetenschap zal zeer scherp onder de loep moeten worden genomen en zonder het besef te mogen weten dat elke basiscel in het gehele universum dus zo ook de aarde opgebouwd is vanuit het proces mitose Atoom vorming.

Hier is dan ook de oplossing in gevonden.

Het is mogelijk over twee weken volledige rapporten te verkrijgen KOSTELOOS tijdens de lezingen die gegeven zullen gaan worden om de mensheid hier gecontroleerd op voor te gaan bereiden zonder chaos.

IK ROEP MET KLEM OP DE MENSEN ZOALS KNMI EENS VANUIT ANDERE OOGPUNTEN NAAR HET GEDRAGSPATROON VAN DE AARDE TE KIJKEN, OOK VANDAAG IS WEDEROM GELACHEN OM ONZE VISIES. HELAAS VOOR HEN ZAL DE WAARHEID MA at NAAR BUITEN KOMEN EEN EEN EINDE BETEKENEN VOOR DE WETENSCHAP ZOALS DIE NU IN ELKAAR STEEKT.

OPEN DEUREN VERRUIM UW VISIES ZODAT STRAKS OOK UW KINDEREN VERZEKERD ZIJN VAN EEN GEZOND EN WEALTHY LIFESTYLE.

WWW.GE-DI-CHRISTI-RE.COM GEEFT U ALVAST EEN VOORPROEFJE OP HETGEEN KOMEN GAAT.
lET U OP DE KLIMAATRAPPORTEN WERELDWIJD MOETEN VOLLEDIG BIJGESTELD WORDEN.

BIJ DEZE DELEN WIJ U MEDE DAT DEZE SITE DIEND ALS DATABANK EN NIET IS OPGESTELD VANUIT MEDIA OOGPUNT.
DE BERICHTEN OP DE SITE GEVEN EEN VRIJWEL 6.500 BERICHTEN WEER DIE ALLEN TE MAKEN HEBBEN MET DE VERWACHTE PROBLEMEN VAN DE NADERENDE SHIFT.

DE 130 DAGEN VAN GROTE DISSASTERS STAAN VOOR ONZE DEUR WAARNA DE AARDE VOOR 5 6 DAGEN STIL ZAL KOMEN TE STAAN WAAROP DE AARDE DE ANDERE ROTATIE IN OVALE VORM ZAL VOORTZETTEN EN 130 DAGEN NODIG ZAL HEBBEN ZICH WEER LANGZAAM OP NATUURLIJKE WIJZE TE HERSTELEN. meT OF ZONDER MENSEN.....

DIE KEUS IS VOLLEDIG AAN U...................

VRIENDELIJKE GROET,

RENE VAN DEN BRINK

VEENENDAAL NEDERLAND