Wednesday, November 23, 2005

uitleg herstel evolutie aarde

Het herstel der evolutie zal als volgende gaan plaatsvinden,
de aarde zal de aankomende jaren met grote rampen te maken gaan krijgen die in de volgende volgorde gaan plaatsvinden.
allereerst zal er erg veel chaos gaan ontstaan doordat complete overheids systemen wereldwijd falen hierdoor zullen derde wereld landen de macht krijgen en grenzen zullen onbeschermbaar blijven.
door de grote aantallen mensen die op de vlucht moeten slaan voor de komende natuurrampen die volgend jaar groots zullen gaan beginnen zullen door tekorten aan water en medicaties grote epidemien uit gaan breken en zo wereldwijd vele miljoenen slachtoffers gaan kosten.
ook doordat de magnetische velden rond de aarde niet meer in balans zijn zullen ziekts als kanker erg snel om zich heen grijpen ook is de rookontwikkeling van de vele bosbranden hier van de oorzaak, Nederland staat volgend jaar een kankeruitbraak te wachten omdat wij vanuit het zuiden van europa de giftige stofdeeltjes in onze lucht krijgen die vanuit de bosbranden in zuid europa deze kant op zijn gekomen. kanker heeft echter een aantal maanden nodig te "groeien".
Ook zullen volgend jaar de eerste verschijnselen gaan plaatsvinden van de blackholes, als u goed om u heen kijkt en opmerkt dat juist de gebieden het zwaarst getroffen zijn qua aardbevingen waar de mens in heeft gegrepen in de natuur, hierdoor is de natuurlijke bescherming compleet weggehaald en schuift aarde alle kanten op met alle gevolgen van dien.
bij deze schijf ik het nogmaals duidelijk; vrijwel alle natuurrampen heeft de mens zelf veroorzaakt.

helaas zal de aarde dan ook niet anders kunnen doen dan toe kijken en voelen omdat vrijwel niemand mij of de andere boodschappers heeft willen geloven.
onze site za;l zsm mogelijk uitgewerkt worden om u die juiste informatoie te gana geven zodat u duidelijk inziet dat dit alles geen fake verhalen zijn!