Monday, November 28, 2005

tijd is ons gegeven...

tijd is een dimensie wat ons gegeven is,
door te kunnen lezen wat in de sterren staat geschreven is erg simpel want de sterren en zonnestelsels staan vaak miljarden lichtjaren voor ons uit waardoor we simpel weg onze toekomst kunnen lezen en vaak kunnen bepalen.
onze gedachten creeren erg veel maar staan niet bij onze volgende levensdimensie stil wat hierna volgt.
vele mensen willen nog steeds niet geloven dat onze volgende levensdimensie sterren zijn en daarna de blackstars ( spiegelbeeld van de sterren, wit licht word zwart licht)
ik weet dat ik tot nog toe door erg veel mensen debiel werd verklaard maar door de omstandigheden om ons heen beginnen mensen nu eindelijk in te zien dat het menens is en geen fakeverhalen zijn.
onze toekomst kunnen we nog steeds voor groot deel zelf bepalen mits we die juiste weg inslaan en de juiste mensen oppikken die op onze weg komen, want eenmaal die mensen losgelaten zullen ze nooit meer terugkeren op hun plaats dit komt puur daardat tijd dit niet toe zal laten.
vaak gaan mensen weer hun eigen weg doordat ze denken dat de ander niet voor iets nieuws open staan maar meestal komen ze jaren later er pas achter dat deze keus vaak fataal is geweest en nooit meer die kans terugkomt die dingen te herstellen wat we vaak wilden herstellen.
een taak van boven door te krijgen zit in onze genen en wegrennen heeft geen nut omdat dit ons nooit meer vergeven zal worden door boven.
ook ik ben daar in levende lijve achter gekomen.
vaak nu de kerstijd nadert beseffen we meer en sneller dat als mensen weg zijn dit een vreemd en leeg gevoel achter laat maar ik kan en mag u gerust stellen want weg is niet weg weg is die weg te vindne naar boven die ons zo vaak word aangewezen maar niemand wil geloven en toch wil ik u vragen vaker naar boven te kijken en te vertrouwen op boven want ons universum heeft veel meer verassingen in petto dan u denkt sta er voor open en geniet puur geniet. ;-)
onze sterren zijn onze voorouders ook die zullen naar een hogere dimensie mogen zodra wij hier vaak de puntjes op de i hebben gezet, ook dan zullen zijn een level omhoog gaan en ook dit is zichtbaar voor ons doordat sterren ook "doodgaan" en in de blackholes verdwijnen in het universum, echter durf ik u wel vast een klein geheimpje verklappen ons universum is opgebouwd via de heilige meetkunde want ja er bestaat veel meer leven dan we denken, boven is niet boven, onder is niet onder eenmaal doorhebbend hoe de spiegel van het leven werkt zal je zien da leven vreselijk mooi is en je niet bang meer bent om dood te hoeven gaan want het mag meer niet het mag.
Ik kan het niet anders uitleggen of formuleren als een rups die zich verpopt om een vreselijk mooie paarse vlinder te wilen zijn, op het moment dat u die vlinder zich inbeeld zal die zich ook in het echt vertonen op het moment dat u die gedachten los heeft gelaten, echte ris dit een van de vele duizenden kleine tekenen die ik u kan en mag geven en ik zou zeggen try it ....
sneeuw bedekt ons land, verlicht onze pleinen, kerstbomen worden uit de grond gerukt en in onze woonkamers geplaatst ( koop ze met kluit dan kunt u ze weer terug plaatsen in de natuur), haardvuren worden ontstoken, niemand is meer zo alleen want licht is overal met u want de kerstijd nadert en elk lichtpunt mag een vriend zijn, stuurt u eens een kaartje en gooi die eens bij een vreemd persoon door de deur dit is een van de dingen die wij doen in het diepste geheim om ook die eenzame mensen een steuntje in de rug te geven. gewoon een wens doen meer niet dat maakt een ieder zo vrolijk en blij, maar waarom doen we het niet gewoon, dan voelt niemand zich meer zo alleen.


Vriendelijke groet, Rene van den Brink