Monday, November 28, 2005

nieuws 28 november

Bangkok,

wederom is het toeristeneiland Koh Samui compleet ondergelopen,
zware overstromingen hebben complete chaos veroorzaakt op het gehele eiland.
honderden hotels en restaurants hebben hun deuren moeten sluiten na dagen lang hevige regenval, het slechte weer heeft aan zeker elf mensen het leven gekost over nederlandse slachtoffers is nog niets bekend.
Vele honderden toeristen moeten noodgedwongen binnen blijven en kunnen nog niet worden geevacueerd.


ook hier is erg duidelijk te zien dat er een verandering gaand eis in onze atmosfeer ofwel de weerspiegeling is in een stroomversnelling geraakt en zal binnekort ook Nederland niet meer ontzien.
wij raden u nogmaals aan kaarsen genoeg eten en ook mondkapjes in huis te hebben voor het geval dat het ook toeslaat in nederland.
Ook word door osn aangeraden altijd een of meerdere dekens bij u te hebben als u met de auto onderwg gaat, het weer zal erg snel veranderen.
de electro-magnetische velden zijn erg verstoord en zorgen overal wereldwijd voor zeer grote problemen dit is enkel pas de start en komende jaren zal bijna een derde van de totale wereldbevolking al op de vlucht moeten voor het komend noodweer.
Nogmaals willen wij u met klem zeggen dat dit niet het einde van de wereld is maar puur mensen die allert zijn naar de juiste plaats zullen dirrigeren houd u vooral de dierenwereld in de gaten.
Op dit moment is er NOG geen sprake van dreiging voor Nederland maar wij houden angstvallig de sattelieten in de gaten en ook de dierenwereld die meestal 48 uur van te voren reageert op de magnetische stralingen die dit soort rampen vooruit sturen.
Op dit moment word er zeer hard gewerk om vanuit alle hoeken van de aarde de mensen de taak uit te gaan laten voeren om te waarschuwen voor hetgeen er komen gaat, wij behoren tot the oriongroup die vanuit nederland te werk gaat, deze groep mensen heeft maar een doel voor ogen: de mensen waarschuwen voor htgeen er komen gaat en leven vanuit de goede kant te laten zien.

Rene van den Brink