Tuesday, November 29, 2005

plaats ingenomen

verheugd mogen wij u mededelen dat wij vanuit diverse hoeken van de wereld The Embassadorion group zullen laten gaan draaien.
Op dit moment word er door erg veel mensen hard gewerkt om onze sites straks compleet te kunnen gaan laten draaien volgens plan, wij zullen trachten u die spiegel voor te houden om de mensen tot positieve verandering over te laten gaan.
Ook worden diverse showrooms beschikbaar gesteld om onze visie uit te gaan zetten door hoofdzakelijk en eerste instantie geheel Europa.
Wij zullen u verder via deze site op de hoogte houden van de komende ontwikkelingen, the embassadorion group zal overal zichtbaar aanwezig gaan zijn, stickers zijn in de maak en ook word hard gewerkt aan de public relations van onze foundations en diverse bedrijven die gelijktijdig zullen gaan draaien voornamelijk in Afrika en Europa.
Ook word zeer hard gewerkt aan campagnes in Nederland om de mensen positiever te gaan laten denken en zichzelf tot verandering te dwingen door de waarheid voorgespeigeld te krijgen.
Als u uw denkwijze veranderd in positivteit zal uw leefomgeving direct veranderen.
The Embassadorion group zal in zeer snel tempo nu op zeer veel plaatsen zichtbaar naar buiten treden.

De group is gevormd het is echter nu de taak om naar buiten te treden.

The Embassadorion group world wide welness