Monday, September 22, 2008

reflection..

reflection reflection reflection....................

Geluid trillingen en frequenties zijn de basic elementen van opbouw in het gehele universele systeem..
Atomen gekoppeld met mitose vorming gebasseerd en reagerend op trilfrequenties varierend op 0 - of +.

Deze basis elementen kunnen regelrechte gekoppeld worden aan de gehele opbouw van het universum opgebouwd in spiraalvormige vormen elk uitstekend naar een nieuw zonnen of maanstelsel toe.

Wij zullen de hoogste frequenties aan gaan grijpen deze mensheid tijdig op de juiste frequentie te gaan krijgen om door te hebben dat deze periode de stilte voor de grote storm is die voorspeld is diccenia,s lang.

Lange wegen zijn gewandeld vele wegen afgeslagen en veel tegenslagen zegegevierd, gescholen onder de vleugels van de scaraby kever mochten wij toezien hoe ompolingen te werk hingen.

Nu slechts weken voor de periodes van 130 dagen 6 dagen en wederom 130 dagen zal duidelijk gaan worden wie gelijk had en wie tijdig heeft mogen waarschuwen.

Ons rest niets anders meer u te mogen aankondigen een volledig nieuw duidelijker geformuleerde opbouw van onze sites gekoppeld aan de wetenschap die uit MA at bestaat.

Universele waarheid is zoals de golfstroom van de oceaan zij brengt u terug wat u ontnomen is. zij zal geven hetgeen gegeven mag worden.

Het zij niet aan ons te mogen beslissen wat goed en of kwaad is, alles is gecreerd met overduidelijke redenen ook dat kleine stukje onderdeel uit te mogen maken van het proces zoals wij noemen de cirlce of life...

De rechtzaken die reeds gaande zijn zullen korte metten maken met diegeen die met voorbedachte rade te werk zijn gegaan mensen op te lichten en ten dode te laten richten.

Dit oordeel zal ook de komende maanden geveld gaan worden omdat internationale ogen gericht zullen zijn op hetgeen nu gaande is. wij hebben reeds de frequenties opgevoerd de trillingen in werking te laten treden op die plaatsen waar dat nodig heeft moeten zijn. deze zullen allen hersteld worden.
Hetgeen u creerd ontvang u terug ofwel reflection is datgeen u heeft geceerd zult u ook mogen ontvangen.
vrijwel het gehele continent Afrika zal herrijzen als voetstap met teken vanuit boven, de gebeden vanuit dit grote continent zijn gehoord.

atlantis zal spoedig herrijzen.


http://www.youtube.com/watch?v=zrf6P2Os4WQ&feature=related