Wednesday, September 24, 2008

Het ware Millennium...is de rotatiewaarneming van alle planeten..


HET WARE “MILLENNIUM…..”

Wel eens bij stilgestaan dat het ware jaar 2000 nog niet heeft plaatsgevonden…
Tijd wat is tijd eigenlijk, we komen altijd tijd tekort zeggen we maar staan we wel stil bij het begrijp tijd en de betekenis daarvan of draven we gewoon net als iedereen door zonder te beseffen dat tijd gecreëerd is om rotaties zoals van planeten vast te zetten en deze herkenbaar om te zetten in begrijpbare telepathie en wetenschap voor een ieder hier op aarde.

Vroeger werd tijd als zeer serieus genomen het waarschuwde je duidelijk wanneer processen gaande waren en wanneer rotaties zoals ompolingen tot zijn eind kwamen en wanneer ze begonnen.
Ruim 26.000 jaar geleden wist men al kalenders te maken die vastgezet werden op stenen zodat ze bewaard zouden blijven voor de nabestaanden omdat de weten- heid aanwezig was dat niets eeuwig was en niets op deze aarde als rotsvast gebouwd zou kunnen worden ongeacht de grote van het bouwwerk.

Millennium is eigenlijk een Christelijk gebonden woord wat gekoppeld kan worden aan de wisseling tijdens een systeem waarbij elke 1000 jaar een millenniumtelling kon worden waargenomen. Het is nog helemaal niet zo vanzelfsprekend dat tijd werd waargenomen door middel van jaartellingen, vroeger werd periodes bij naam genoemd als de dynastie van… of de dynastie van een desbetreffende familie die op dat moment een zeer grote macht uitoefende over de streek, het gebied of landsdistrict op dat moment.

Later pas na Christi werd tijd weergegeven in de vorm van nummerweergave ofwel het weergeven in cijfers.. 2008 2007 2006.., maar zo vanzelfsprekend was dit dus eigenlijk niet.
De jaartelling zoals wij die nu kennen zoals ook het jaar 2012 kon dus nooit worden weergegeven in kalenders zoals de maya. Kalender.

Wij zullen dan ook duidelijk aangeven dat er overduidelijk sprake is van zeer grote manipulatie van het vervalst weergeven van tellingen zoals wij die nu dagelijks kennen.

Met name religie en uit macht gebonden personages vonden het zonodig een telling te baseren om meer belasting te kunnen gaan heffen zonder te weten en er bij stil te staan dat tellingen zoals wij nu weergeven direct verbonden zijn aan de draaicylcus van alle planeten.
Pas Na de registratie van het geboorte jaar van di Christi werd AANGENOMEN dat tijd zou moeten worden vastgelegd in de vorm van nummers ofwel getallen.

Ook hier kan dus erg duidelijk uit op worden gemaakt dat de tellingen zoals de maya deze gebruikte totaal niet gebaseerd KONDEN zijn op nummerweergaven of getallen als jaartellingen. De tellingen toendertijd waren gebasseerd op de rotatiewaarnemingen van planeten welke geen enkele verbondenheid hadden gekoppeld met cijferologie op dat moment begrepen, ze konden enkel de weergaves weergeven van tijdwaarneming in de vorm van bewustwordingstijdperken zoals de vijfde dimmensie gekoppeld aan poolshifts omdat juist tijdens deze processen de mensheid WEL wilde leren van de keiharde feiten NA een poolshift.


Het is niet aan ons te mogen oordelen over een ieder zijn geloof maar hoop wel dat de overtuiging bij een ieder van u als mens hier op aarde aanwezig is door te hebben dat er gigantisch groots sprake is van misleiding van de gehele mensheid vanuit onverklaarbare krachten van bovenuit gestuurd, hopende dat ook u nu doorheeft dat ditgeen wij nu aan de kaak hebben gesteld een elk levend menselijk wezen aangaat hier op aarde.

Where you from where you going to…zal dan ook ONS motto zijn tegen de gehele mensheid te vragen aan u hetgeen u zelf wilt, overleven en doorhebben wat komen gaat of kansloos toe zien hoe straks de poolshift miljarden mensen levens het hiernamaals in zal trekken zonder dat ook maar een persoon dit door had…

Wij roepen dan ook een ieder op een zuiver te kijken naar de daadwerkelijke oorsprong van het jaar 2012, mocht er enig persoon op deze aarde zijn ons aan te kunnen wijzen WAAR 2012 vermeld staat in de Maya telling dan zal een groot vraagstuk op deze aarde aan de vraag van het antwoord voldoen.
De Maya telling was gebaseerd op drie tellingen de hemelse de universele ofwel planetaria gebaseerd op de dierenriem en de aardse het hier en nu welke geen enkele koppeling KON hebben gehad met het weergeven van numerologie.

De gezongen waarheid vanuit vele musicals zoals de lion king footprints Afrika Afrika en united Afrika hebben een overduidelijk waarschuwing af mogen geven de mensheid voor iets te waarschuwen waar menig persoon nooit bij stil zou hebben gestaan.

Nog nooit is de menselijke bevolking van deze planeet aarde zo groots in gevaar gebracht als in deze periode van eindtijd of van wedergeboorte, deze beslissing en of keuze zal aan u persoonlijk worden voorgedragen bij het lezen van dit stuk, gelooft u nog dat 2012 zal plaatsvinden of bent ook u overtuigd dat wij deel uit zijn gaan maken van een wereldsysteem waarvan grootschalige manipulatie deel is uit gaan maken van ons dagelijkse leven.

De keus is simpel aan u mee te liften of niet op die carrousel of life… ( uitleg cd footprints South Africa….

Deze site zal met vele anderen een overduidelijk bewijs aangetoond hebben dat ook de wetenschap nooit meer stil heft gestaan bij het gevaar van het niet daadwerkelijk hanteren van de juiste tellingen gebaseerd op rotatie,s van planeten en of zonnestelsels.

Het nulpunt of ook wel rotatiepunt wat AANSTAANDE maart 2009 zal plaatsvinden zal dan ook een van de gevaarlijkste rotatiewisselingen ooit gedaan zijn in de geschiedenis van deze planeet aarde.

De wisseling in rotatie zal op het nippertje een botsing met andere planeten gaan voorkomen doordat onze aarde uit haar oude baan zal worden gehaald en in een nieuwe rotatielijn zal komen te liggen wiegend tussen haar Vader en Moeder in de Zon en de Maan.

Wij mogen dan ook zeggen dat wij erg graag als Mothers van of Nations Nederland en Zuid Afrika ons werk hebben mogen volbrengen.