Saturday, July 28, 2007

It is yust the growing proces of mother earth

Zoals u heeft kunnen vernemen zijn we aan het begin van een nieuw tijdperk gekomen.
Een nieuwe baan om de zon zal in werking gezet worden, luchtstromen die zich aan het wisselen zijn en haar nieuwe baan zullen gaan vormen naar de vernoemde 5e zonspassages vermeld in ALLE religieuze geschriften wereldwijd.
De profetien zullen de aankondigingen doen wereldwijd dat het tijdperk is gekomen van menselijk verplaatsen der miljarden levende zielen op deze planeet aarde.
Mijn naam is Gaya, gekomen om de aarde in haar natuurlijke baan te behouden en te mogen aansturen naar haar nieuwe dimensie.

Wereldwijd zal de grote schoonmaak van de huid der aarde plaats gaan vinden, dit zal in combinatie gepaard gaan met zeer luiddruchtig natuurverschoon in samenwerking met de lichtkrachten der natuur.

De baan der nieuwe zonspassages zullen een zijn van Vrede , deling en vooral saamhorigheid maar roepen u via deze berichten op de voorbereidingen te gaan treffen om het naderend keerpunt goed te mogen doorstaan.
Het keerpunt zal openbaar gemaakt worden wereldwijd als het "einde der tijden" wat opmerkelijk genoemd mag worden omdat dit totaal tegenstrijdig is in elke vorm van welke religie dan ook.
Ik zal dan ook die juiste personages aan gaan sturen deze ompoling in die juiste banen te laten verlopen.

Nog nooit hebben wij vanuit bovennatuurlijke krachten mensen gered tijdens bidprocessen of dergelijk biechtenissen. Wel is hen de juiste informatie verstrekt ten tijde van de 4e passages rond de baan van de Zon.

Wij berichten u met klem dat de tijd daar is dat de aarde haar keerpunt zal gaan naderen. het proces wat nu gaande is behoort echter tot de grote opschoning der aarde welke vorm zal gaan geven aan de wedergeboorte welke symbool staat voor de ontmoeting tussen de Black and the white Christ in het jaar 2002 te South Africa.
Deze ontmoetingen zijn voorspeld in alle religien wereldwijd en zullen behoren tot de sleutels die u gegeven zullen worden te MOGEN overleven.

De komende weken en maanden zullen in het teken zijn van wanhoop vedriet maar vooral van grootschalig herrijzen van de ziel.
Wereldwijd zal de mensheid geconfronteerd worden met het ware nieuws de waarheid die Honderden jaren achter werd gehouden om zo macht uit te oefenen over deze gehele planeet aarde.
Echter onderschatten zij een zeer groot ding dat alles wat nu gaande is behoort tot een imens groots GOddelijk plan wat exact volgens deze vormen tot uitvoer gebracht al gaan worden.

De twee personen die de ontmoeting tussen de BLACK and the WHITE CHRIST hebben gewaarborgd zullen de juiste coordinaten de juiste tijden en de juiste plaatsen met zich mee mogen dragen zijn zijn vanwege het gevaar voor hun levens in spiegelbeeld uitgezet vanuit de dna lichtprofilaties welke vanuit de baan van de ZON werden gestuurd.
De sites die nu geprofileerd zijn wereldwijd zullen de aankondigingen doen van de nieuwe wedergeboorte der aarde welke nu aan onze voordeur staat.

DE komende weken zal de volledige mensheid tot zeer groot bewustzijnsniveau gebracht worden.
Wij zullen ons op gaan maken voor die dagelijkse zonspassages van die 26 uren tellende passages.
De komenden weken voorspellen wij ook voor die lage landen zeer zwaar weer.
Dit zal alles behoren tot het natuurlijk groeiproces welke wij ingebouwd hebben te moeder aarde.
AANGEZIEN HET GROEIPROCES ZICH NAAR HAAR HOOGTEPUNT TOE STUURT ROEPEN WIJ U OP VOORLOPIG NIET MEER NAAR DE BUITENLANDEN TE REIZEN OPDAT DIT VOOR U VOOR ZEER GROTE PROBLEMEN ZAL ZORGEN.
u VOLLEDIGE TECHNIEK ZAL WORDEN GEMANIPULEERD OFWEL HET WARE MILLENIUM WORD nu IN WERKING GEZET.