Friday, February 03, 2006

nieuws

New orleans,

Wederom is de stad new orleans in de verenigde staten opgeschrikt door twee grote tornados die over de stad raasden.
enkel op het international airport is al sprake van miljoenen dollars schade, ook vele huizen die net opgebouwd waren zijn vernield.
er is nog geen melding gemaakt van slachtoffers maar gezien de grote van de schade zullen er zeker slachtoffers gevallen zijn.

Aardbeving treft tokio.

Tokio schudt heen en weer


Uitgegeven: 3 februari 2006 07:26
Laatst gewijzigd: 3 februari 2006 07:26

TOKIO - Het noorden van Japan is vrijdagmorgen vroeg opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,9 op de schaal van Richter. Het persbureau Kyodo meldde dat gebouwen in het centrum van de hoofdstad Tokio hevig trilden en dat duizenden mensen een veilig heenkomen zochten.
ook hier is nog geen medling gemaakt van slachtoffers, wel word ernstig zorgen gemaakt omtrent zware naschokken, de bevolking is in paniek de straat op gevlucht.

De Japanse meteorologische dienst gaf geen waarschuwing voor een tsunami.

spanning loop op wereldwijd

overal ter wereld loop de spanning op die zal zorgen voor volledige escalatie weredlwijd.
wij hebben ervoor gekozen dit nieuws niet te plaatsen omdat dit juist als voeding gezien word voor de personen die hier op kikken.
wij raden u aan erg voorzichtig te worden omdat een vrije meningsuiting op dit moment uw leven kan kosten.
raadzaam is dus om vanuit stille kracht te gaan werken, om u gerust te stellen delen wij u mede dat zeer grote immense rampen de komende maanden en jaren ervoor zullen gaan zorgen dat de mensheid in volledige harmony kan gaan samenleven.

Ook dit wat nu staat te gebeuren behoort tot herstel van de evolutie.