Saturday, February 04, 2006

de nieuwe planeet...

een nieuwe planeet is in wording

zoals in alle religies te lezen is zal er een nieuwe planeet ontstaan met nieuw leven.
deze planeet zal echter niet in het universum gecreerd worden maar rechtstreeks hierop aarde.
echter zal er alleen gezorgd worden voor een vernieuwde grootse herindeling van moeder aarde.
aangezien de natuur oneerlijk was verdeeld naar onze denkwijze maar uit perfectie bestaat willen wij u er erg duidelijk op wijzen dat de musical de lion king een van de meest duidelijke boodschappen is op dit moment waar erg duidelijk uit op is te maken dat we naar een hoger dimmensie gebracht worden. ( the circle of life)
echter zal enkel de selectie plaatsvinden in die groep mensen die uitgezocht zijn en voortbestemd zijn zoals "wij" in hogere sferen zeggen.
deze mensen zijn reeds "aangetikt" door "boodschappers" die vooruit "liepen".
ook deze boodschappers zullen weer plaats maken voor de daad.
het is nu die taak wereldwijd de connectie te gaan verbinden en de handen in een te gaan slaan en u op te gaan maken voor een weerspiegeling die groots zal plaatsvinden.
natuurrampen zullen heersen maar exact volgens plan verlopen, techniek zal falen onweer losbarsten over moeder aarde maar niet te vergeten de Zon zal weer gaan schijnen zoals ze bedoeld is om te delen.
de tijd is aangebroken dat bergen zich zullen verplaatsen complete landen zullen verdwijnen water land zal worden en sahara in oceaan zal veranderen.
echter heeft de mens 99 % van hetgeen er staat te gebeuren op haar eigen geweten maar word een persoon vaak aan de ketens geketend om de schuld te geven.
echter mogen niet alleen de regeringen de schuld krijgen maar vrijwel iedereen heeft er mee te maken we vervuilen moeder aarde met alles in ons dagelijks leven.
onze medicatie verdwijnt via het putje in ons drinkwater en beinvloed dusdanig ons leven en denkwijze.
echter zal de spiegeling der aarde die reeds begonnen is vanuit noordoostelijke richting zich verplaatsen naar het zuiden.
echter zullen de rampen wereld wijd plaats vinden.
deze weerspiegeling is nodig om de mens tot het nieuwe bewustzijn te brengen waar de Zon ( GOD) ons wil hebben.
the cirlce of life is een van de mooiste voorbeelden dat alles wat leeft het ook verdient om te leven een elk persoon die geen respect afgeeft voor leven op moeder aarde zal deze weerspiegeling dan ook niet overleven. ( ook ongeacht welke religie)
de magnetische ompoling die begonnen is heeft niets te maken met spiritualiteit maar is puur nodig om het behoud van het magnetische veld van moeder aarde te waarborgen.
echter in het verleden is ook erg duidelijk geweest dat deze magnetische ompolingen zeer grote schade aan konden richten ook toen is enkel een groep mensen wereldwijd gewaarschuwd doordat zij in direct contact stonden met de kosmos.
nu we erg duidelijk de maja kalenders en de heroglieven hebben kunnen ontcijferen weten we overduidelijk op welke manier we kunnen communiceren met de kosmos.
om u gerust te stellen om niet verder te hoeven zoeken verwijzen wij erg duidelijk dat de kosmos U opzoekt en die juiste personen naar u toe zal sturen die nodig zullen zijn.
echter is het van zeer groot belang dat dit vanuit stille kracht zal gebeuren en enkel vanuit goede wil te handelen.

het is nu de taak om als groep een front te gaan vormen anders heeft deze war of goodnes geen kans van slagen en zal ook de mensheid deze spiegeling niet overleven.

the embassadorion group

Ps aankomende week zal begonnen worden met het bijeenkomen van de groep mensen die uitleg zal krijgen op welke wijze de
boodschappen herkend zullen kunnen worden.