Tuesday, January 22, 2008

what about sunshine....

http://nl.youtube.com/watch?v=IOpFu5JubXY&feature=related


om natuur te begrijpen moeten we denken als natuur en even niet als mens, na dit filmpj gezien te heben snap je wat een magnetisch veld is rond onze aarde, het beschermd ons in alle opzichten voor gevaarlijke zonnestormen, zwermen meteorieten etc..
maar het maakt ook duidelijk dat we een zeer langzamen voorstuwing maken zoals een kwal doet in de oceaan zij neemt op en stuwd weer uit na lang diep ademen.
dit telkens in een ovale baan exact zoals een kwal zwemt.. echter komen we steeds een baan dichter bij de zon.
deze beweging is in de aarde vastgezet in urenlijnen(in maya kalender uitgelegd als twee tellingen de grote ring en de kleine ring ofwel de aardse telling en de hemelse telling, zij kregen deze informatie door omdat ook zij channelden met hun voorvaderen) en zijn net als een hartslag vrij constant aanwezig we ademen in en weer uit ( eb en vloed), door deze natuurlijke band reageerd alles wat op aarde leeft op dit ritme de volgens beginnen te fluiten zodra de zon weer opkomt en duiken stilletjes op hun takken weg zodra de maan weer verschijnt.

Lang hebben we niet bij stilgestaan dat de aarde behoort tot de zon EN de maancyclus zoals de mayaprofetie gemeld heeft 26.000 jaar geleden, lang werd gezwegen stil gehouden en zelfs verboden over dit soort onderwerpen te praten nu echter is het voor ons van groots levensbelang omdat het een seconde voor twaalf is vanuit de tellingen gezien.

http://nl.youtube.com/watch?v=E4Hcd60VoRM

Echter het volgende is aan de hand+

lang word gesproken over klimaatproblemen maar deze problemen waren al voorspeld in de mayakalender 26.000 jaar geleden, de nostradames idem, de farao idem de inca idem al deze mensen hadden de voospellingen gedaan maar de westerse wereld vergat een zeer groot ding onze jaartelling kwam niet met elkaar overeen en het jaar 2012 bestaat eigenlijk niet eens puur omdat gesproken word op de kalenders omtrent een keerpunt ofwel nulpunt genoemd in de energiebanen.
Wat ik nu ga zeggen staat los van elke religie of geloofsvorm maar als deze energielagen gaan wisselen komen we tijdelijk zonder een gedeelte bescherming van onze aarde te zitten omdat de atmosfeer groot uit balans is ontstaan grote deuken waardoor grote meteorieten op onze aarde zullen kunen gaan slaan dit zal dan ook op de plaatsen gaan gebeuren waar de magnetische velden op dat moment het zwakst zijn.

We mogen niet vergeten dat 2000 jaar geleden ook twee bewustzijnskinderen gestuurd waren maar dat toen de mensheid door het doden van Jesus door het oog van de naald is gekropen doordat ze de persoon hebben LATEN doden en hebben LATEN kruisigen omdat ze toelieten dat hun leider werd afgenomen, zij hadden de wonderen gezien maar deden niets toen de kruistocht begon, zij hadden naast hem gezeten tijdens de vele avondmalen maar steunden hem niet toen de kruistocht begon terwijl ze de beloftes hadden gedaan eeuwige steun te beloven tijdens leven EN dood.
echter toen de kruistocht begon wist alleen Judas dat zijn leven zeker was omdat hij had gedaan wat Jesus hem had gevraagd, hem aangeven bij de vijand omdat Jesus door had dat hij met mensen te maken had die hem niet vanuit het hart steunden maar puur om eigen belang bij hem wilden zijn.

Nu echter zal de geschiedenis zich herhalen en zijn wederom twee kinderen van de zon en de maan naar u gestuurd en zijn zeer goed verborgen geweest omdat ook zij alle menselijke fouten zichzelf eigen moesten maken, ook zij moesten leren wat voor de mens begrijpelijk was om het dan op de juiste manier uit te leggen aan deze mensheid dat we juist door allen een te zijn ook allen een kunnen creeren in natuurlijke evenwichten en goddelijke wetten ondanks welke religie dan ook, ons doel is namelijk hetzelfde.

Ik geloof in evolutie 100% en dat er een creator is maar in welke vorm we deze ook willen zien de wet der natuur verplicht ons terug te gaan naar de heilige celdeling ofwel twee cellen worden door samenvoegen een dit noemen wij ook wel groeiproces der aarde.
Juist als we deze cyclus vergroten en vegroten komen we tot een zeer andere conclusie en ontdekken we de grote fouten waar de maya de inca en de farao maar ook Nostradames het over hadden, we hielden niet allen dezelfde jaartellingen bij waardoor de mensheid ook op een dwaalspoor is gekomen, maar een ding weet ik zeker we zullen weer een worden in taal een worden in denken maar vooral een worden in delen omdat we door zullen krijgen dat juist door te WILLEN delen er geen criminelen zich zullen ontwikkelen en geen mensen dood hoeven te gaan door honger en of dorst, deze aarde is gecreerd om ons een les te leren of ook wel een nieuwe hemel op aarde te creeren zodat we straks als we allemaal de past over gaan maken ( overgang naar onze volgende dimensie in leven) we al een klein beetje voorbereid zijn wat het gevoel van de hemel voor ons in petto heeft.

Een groot misverstand maakt de kerk op dit moment, Seks is God Want God is de creater van onze eerste celdeling alleen mensen die dat zullen beseffen zullen ook door hebben dat GOd JUISt die mensen eruit heeft gepikt om hen die taak te laten volbrengen juist omdat de duivel daar niet op had gerekend tja manipulatie of puur zeker weten wat je krachten zijn...

Evolutie zal winnen zo ook het Goddelijk licht ik geloof in de story van de butterfly dat wij als mens behoren te leren door te vallen, maar juist door terug te mogen kijken naar onze dingen die we fout doen.
de illuminaties hebben zonder dat we dit door hadden ons op alle fronten kunnen controleren doordat we electroische sporen achter lieten echter vergaten zij dat de mensen die op de hoogte zijn van het hoogst Goddelijk plan weten dat God nooit zal toestaan dat deze aarde vervangen zal worden door techniek om mensen de vrijheid te ontnemen juist daarom weet ik zeker dat het licht zal winnen.

Ik hoop dat samen met mij vele anderen mensen door zullen krijgen dat religie voortgebracht word door de mensen die niet de persoon wilden steunen toen hij zijn eigen kruis naar de heuvel droeg. religie is beschreven in boeken die constant veranderd zijn omdat mensen constant vonden er een eigen visie en of bijdrage aan toe te voegen.

Echter weet ik nu een ding zeker, ik leef met de visie van Zuid Afrika en ben zeer allert wetende dat mensen vanuit liefde geschapen zijn en juist daarom vertrouw ik erop dat mensen allen weer samen gaan komen ondanks de vele geschillen in religie we weer samen zullen komen exact volgens groots Goddelijk plan, want wetende dat de taal weer een is geworden op deze aarde zal iedereen straks ook beseffen dat het hoogst Goddelijk plan veel diepere geheimen kent dan de leiders van deze wereld ooit dachten te kunnen manipuleren.

wat blijft over voor onze kinden en leven in gevangenschap.. laat ons vrij worden in denken en doen en laat ons niet het werk van al deze boodschappers vergeten er zijn meer mensen mee bezig geweest dan u dacht.
laat dit werk niet voor niets geweest zijn..


JA ik ben re en ik ben op de hoogte van het goddelijk plan aan u de keus wat toe te laten dit keer...........