Monday, January 28, 2008

de grote trek komt eraan.....

Lieve mensen,

de komende dagen zal groots naar buiten worden getreden dat er sprake is van het einde der tijden, ik wil met klem zeggen dat dit niet waar is!!!
Er zal sprake zijn van een wedergeboorte naar exacte uitvoering van alle profetien eerder u voorspeld.

Grote natuurrampen zullen een einde maken aan de overmacht van landen als de Vs en Rusland, deze landen zullen grotendeels teruggeschonken worden aan moeder aarde.
De gebieden Europa en Azie zullen als grote eilanden groepen verder mogen maar ook zij zulen veel grond moeten inleveren.
Nederland word gedeeltelijk beschermd door het moederland Engel land.

Duitsland zullen vele breuken zich openbaren, bergen zullen dalen worden stuwdammen breken en grote watergolven over de steden doen vloeien.
Afrika zal grotendeels getroffen worden door zware overstromingen welke te koppelen zijn met het zwaarste onweer ooit gekend,Australie zal grotendeels verdwijnen, Steden als Parijs Londen etc zullen zeer zwaar getroffen worden, meteorieten zullen groots neerstorten op moeder aarde TIJDENS de dagen dat ons magnetisch veld aan het wisselen is dit is ook de oorzaak dat de meteorieten onze dampkring door KUNNEN komen omdat de beschermlaag tijdelijk zeer onstabiel zal zijn, Het midden oosten zal zeer grote gaten gaan krijgen die we ook wel blackholes noemen omdat de grote oliegaten nu in elkaar zullen zakken als plumppuddingen.

Zoals u erg goed kan ondervinden word wereldwijd het nieuws zeer geselecteerd naar buiten gebracht erwijl Wij er juist voor kiezen u volledige waarheid te geven door openheid van zaken te geven omtrent de grote gevaren die nu komen gaan.
banken zullen zeer groots crashen, beurzen zullen opgeheven worden omdat mensen daar geen behoefte meer naar hebben.

verzekeringsmaatschappijen proberen u op alle fronten meer geld uit uw zak te troffelen omdat straks sprake zal zijn van grootschalige fallisementen en fraude zaken omdat straks NIETS meer uitbetaal zal kunnen worden omdat systemen uit zijn gevallen en mensen in tijdelijke totale chaos zullen vervallen.

Ik beroep me nogmaals op de profetie dat dit niet het einde HOEFT te betekenen maar dat de mensheid NU over moet gaan tot grote evacuaties zodra het nog kan, de noordelijke pool en zuidelijke pool zullen zich zeer langzaam gaan verschuiven in spiegelbeeld over de aarde wat voor ZEER gevaarlijke temperatuurschommelingen zal gaan zorgen omdat temperatuursverschillen van -80 en + 80 graden celcius zeer veel doden zullen veroorzaken.

Moderne Autos zullen het groots af laten weten doordat de boordcomputers totaal gedessorienteerd zullen raken doordat de magnetische velden veranderen van plaats,
vogels en dieren zullen tijdig wegvluchten van de plaatsen waar de rampen toeslaah het is zeer raadzaam deze dieren in de gaten te houden en zelfs dieren te kopen om als voorbode te mogen gebruiken voor wat komen gaat, denkt u dan ook vooral deze dieren erg goed te verzorgen ook zei voelen dat dit komen gaat en zullen zeer actief en onrustig worden en ook zeer agressief tijdens deze wisseling van de polen.
Bomen en planten ZIJN reeds verplaatst door toedoen van de mens welke groots onderdeel heeft uitgemaakt van de verschuiving van de polen.

grote delen van Zuidelijk Europa zullen grotendeels verdwijnen in diepe oceaanbdems, Landen op de zuidelijk amerikaanse gronden moeten zich opmaken voor koudefronten samen met grote stormen en tornados welke idem mee zullen verschuiven.
grote eilanden groepen in de oceanen zullen getroffen worden door de hoge muren van water.
Landen als China en Rusland zullen zeer zwaar getroffen worden doordat saharas deze gronden in zullen nemen.

Nederland zal getroffen worden door grote golven die achter de gronden van Engeland komen en zich noordoostelijk tegen de kusten van Nl zullen klappen en Zuidoostelijk tegen de kusten zullen treffen, geen enkele kustplaats zal dan ook gespaard blijven omdat sprake us van drie zijdige golfslag welke zeer grote schade aan zal brengen welke ook onherstelbare schade aan zal brengen.
enkel kleine gebieden gelegen achter zeer hoge duinen maken kans op een kleine kans van overleving.

Juist vlak over de grens van Nederland en Belgie lopen breuklijnen welke zullen gaan opbreken, stapt u dus niet in de auto richting deze landen want deze zullen echter groots getroffen worden.

De heilige coordinaten zijn verplaatst naar Veenendaal ede Ederveen, de regios Nijmegen en arnhem zullen groots ingericht moeten gaan worden voor grote opvang voor mensen , hier zijn reeds noodhospita en opvangcentra aanwezig zij bevinden zich al in de bossen op de kazernes.


Om misverstanden te voorkomen zeg ik dit nogmaals de dure techniek zal volledig gedessorienteerd worden door moeder natuur en omdat de jaartelling niet overeenkwam met de juiste telling zal dit grootste natuurgeweld zeer vele doden achter laten omdat ze niet wilden geloven wat komen gaat, echte rmogen we functioneren als alziend oog ik en robert mogen uw linker en rechteroog zijn op de momenten die kome n gaan, the lucky weather wil be your key zoals de zuid afrikanen zeggen mar wees zeer allert sla genoeg eten en drinken in voor drie a vier maanden watn het zal lange tijd nodig hebben de wereld te herstellen zodat ze weer kan functioneren voor ons als mensheid.

U bent gewaarschuwd voor wat komen gaat, de heilige coordinaties zullen geplaatst worden en zijn ook op deze sites te vinden.
De mensen uit de westerse kanten van nederland moeten zich klaar gaan maken om met enkele weken de grote trek in te luiden.
Het is raadzaam vroegtijdig opvangruimte te regelen omdatr de overheid dit niet voor u zal doen omdat de televisiestations allemaal in een risico gebied liggen welke straks overstroomd zullen worden.
Hierdoor zal ook de macht vanuit Den Haag volledig vervallen.

Beroep u op uw eigen geloof kijk om u heen trek een conclusie en neem stappen alleen waarheid kan uw leven redden.

Met vriendelijke groet breng ik u toch deze channeling door,

ge di christi re

Dit is niet het einde maar slechts een nieuw begin de mens zal zich echter enkel groots moeten verplaatsen...