Monday, December 17, 2007

tja Bul shit...?

"Zee stijgt dubbel zo hard" ????

WASHINGTON - Het zeeniveau zou twee keer zo snel kunnen stijgen als de Verenigde Naties op dit moment denken.



Volgens het prominente tijdschrift 'Nature Geoscience' kunnen de wereldzeeën aan het eind van deze eeuw zo'n 1,5 meter gestegen zijn.



Het klimaatbureau van de VN gaat op dit moment nog uit van een maximale stijging van 80 centimeter.



De nieuwe voorspelling is gebaseerd op de gang zaken zo'n 120.000 jaar geleden, toen de aarde voor het laatst zo snel opwarmde.


even geheugensteuntje voor deze wetenschappers;

Onze aardbol is een groeiend orgaan welke steeds grooter word en is te vergelijken met een rollende sneeuwbal welke steeds groter word in ronde vorm.
Om zijn natuurlijke baan te behouden wisselt zei steeds haar energieveld om haar energie te behouden.
deze ook wel magnetische ompolingen genoemd ofwel keerpunten in de mayakalenders gaan vergezeld met zeer grote groeiprocessen die de aarde ook wel natuurrampen noemt.
Doordat de aardbol steeds uitzet in deze groeiprocessen zal inderdaad de zeespiegel stijgen maar word vergeten dat ook het land weer opgehoogd zal gaan worden.
grote delen vanuit de oceanen zullen omhoog gedrukt worden en volledige bergen zullen omgezet worden in dalen.

Als wij diep in de aarde opgravingen doen komen wij allerlei voorwerpen tegen welke door goed speurwerk te gebruiken terug te "lezen" zijn in onze geschiedenisboeken, het groeiproces van de aarde is ongeveer 1 a 2 meter per 2000 jaar, dit ligt er ook nog aan welke gebieden in de risico gebieden liggen en welke niet.


Als we de aarde in een ander licht zetten zien we een volledig andere visie van onze evolutie en kan berekend worden hoe oud de aarde werkelijk is.
Doordat de aarde vroeger kleiner in omvang was waren ook de dagen en nachten korter en werden andere berekeningen gemaakt dan wij nu doen. dit is de grote fout die genoemd werd in de mayakalenders en de mensheid de komende jaren en vooral maanden in zal laten zien wat verhoging van ons bewustzijn betekend.
Als we via een andere visie deze groeiende planeten gaan bekijken komen we tot een zeer revolutionaire ontdekking waaruit blijkt dat de aarde veel jonger is dan dat wij denken maar vooral dat de visie zoals wij die nu opgelegd hebben gekregen niet overeenkomt met de volledige waarheid van een evolutieproces.

Ik zal hier later op terug gaan komen maar begin het gewoon leuk te vinden hoe wetenschappers allerlei uitwegen verzinnen om iets nieuws te verzinnen niet wetende dat de volledige waarheid boven water zal komen de komende maanden.
Onze aarde is voortgekomen uit de zon en de maan en mag gezien worden als het nieuwe kind welke onlosmakelijk verbonden is met de energievelden van de zon en de maan, tijdens de wisseling van deze energievelden zal ook het meeste natuurgeweld gaan plaatsvinden.

Om op het voorgaande bericht te reageren het is logisch dat een zeespiegel meestijgt met de groei der aarde maar vergeten word dat tijdens een groei van een aardbol als deze ook het land opnieuw omhoog gedrukt zal gaan worden.



Ge di christi re