Monday, February 12, 2007

Mededeling breuklijnen komen in beweging wereldwijd

Beste medeaardling,

zoals u heeft kunnen vernemen op de seismometers worden de bevingen wereldwijd steeds heviger en zullen ons op moeten gaan maken voor de breuken die zich gaan openbaren.
Ook vandaag waren zware zeebevinge merkbaar voelbaar en heeft de mens tot besef gebracht dat er iets nietpluis is in moeder natuur.
Wel dit gevoel is nu juist het gevoel wat ik wil benadrukken dit heet namelijk ontwikkeling van intuitie.
Dit gevoel geeft ons overduidelijk aan dat iets staat te gebeuren wanneer een natuurramp of belangrijke gebeurtenis komen gaat.
Nu is dat echter hetzelfde geval.
Zoals u vandaag heeft kunnen vernemen worden vele landen getroffen door grote epidemien waaronder Indonesie alleen al ruim 200.000 mensen.
Ook Nederland moet zich op gaan maken en zich groots voor gaan bereiden voor een naderend gevaar wat op de loer ligt onder onze voeten zonder dat we dit zelf ooit beseften.

Een gevaar wt vanuit stille kracht stiekem tussen ons in is geglipt zonder dat ook maar een wetenschapper hier heeft over nagedacht.
Voor Nederland bestaat niet direct het gevaar maar spreken wel over een tijdsbesef van enkele maanden mits hier niets tegenover word ondernomen.
Wij hebben toenadering gezocht tot de intstanties van de Nederlandse overheid om van hieruit antwoorden te gaan bieden voor wat komen gaat en welke plaatsen als veilig kunnen worden aanschouwd.
Deze kennis zijn wij bereid te gaan delen zodat wij vanuit Nederland een van de belangrijkste taken zal gaan krijgen wereldwijd die ervoor KAN zorgen dat natuurrampen in een ander daglicht zullen worden gesteld en de mens zich op deze natuurlijke groeiprocessen van de aarde op in gaat stellen in onze toekomst.

Het is raadzaam geen verre reizen te boeken en of lange vliegtuigvluchten te boeken omdat deze als eerste zeer veel ongemak zullen hebben omtrent de daadwerkelijke ompoling die gaande is.

Wij raden ook de mensen af Met name de Costa,s en middelandse zee gebieden te mijden, ook de gebieden Australie en New Zeeland behoren tot de gevaren zone nummer 1 .

Vriendelijke groeten verblijven wij,

the embbassadorion group