Wednesday, January 17, 2007

Waarschuwing

Geachte medeaardbewoners,

Zoals u kunt vernemen zal de evolutie zich volop gaan herstellen en is al sprake van zeer extreme situaties welke nu allen maar erger en grootser zullen gaan worden.

Ik raad u ten zeerste aan zich voor te gaan bereiden op de dingen die komen gaan en de juiste stappen te nemen .
Het klimaat zal de komende maanden ZEER extreme vormen aan gaan nemen en zullen gaan zorgen voor vele slachtoffers ( mits goed voorbereid...), dit natuurlijke proces behoort tot de groei der planeet aarde.
Wel is er een groot verwijt te brengen naar alle overheden ter wereld die niet tijdig hebben gewaarschuwd om de juiste stappen te kunnen ondernemen en de bevolking van vrijwel ieder land aan hun lot over te laten. ( deze wisten nadrukkelijk van de komende gebeurtenissen maar deden niets vanwege economische belangen, geld is blijkbaar belangrijker dan mensenlevens, dit is ook de belangrijkste redenen dat wij aan aantal jaren geleden begonnen zijn de mensheid te waarschuwen voor hetgeen er komen gaat.

Ik raad u met klem aan de komende tijd de nieuwsberichten goed in de gaten te houden want zoals u ziet is het werkelijk te gek voor woorden dat tienduizenden militairen in andere landen worden ingezet terwijl BV de VS de mensen in hun eigen land in de shit laat zitten.

IK mag u mededelen dat alles verloopt volgens groots plan waarvan een groep mensen op aarde op de hoogte van is en werkt vanuit stille kracht omdat onze wetenschap niet geaccepteerd word door de wetenschap die zich bezig houd met oude achterhaalde feiten.

Wij bevinden ons in een wetenschapsniveau die verre boven de "normale" wetenschap bevind omdat vrijwel niemand door had dat de aarde werkelijk zo anders in elkaar steekt dan wij ooit dachten.

IK zeg u bij deze WIJ bepalen wanneer het regent wanneer het sneeuwt enz. ons bewustzijn is dermate sterk van gedachten dat creatie van onze directe leefomgeving een directe binding heeft met alles wat ademt en leeft hier op aarde maar door de normale wetenschap van de tafel word geveegd omdat wij niet verder willen denken dan onze neus lang is.

Ik wens u alle goeds toe bij het naderend keerpunt, de aarde zal zich op moeten maken voor zeer grote volksverhuizingen wij hebben reeds de pool coordinaten opnieuw ingesteld.

Ik raad u met klem aan zolang het kan de nieuwsberichten in de gaten te houden en de juiste stappen die wij eerder hebben aangegeven op onze sites wereldwijd op te volgen.
Ook de ether zal gaan beginnen aan haar ompoling welke ervoor zal gaan zorgen dat tv en radiosystemen volledig uit zullen gaan vallen ook zijn de vele stroomstoringen hier direct aan te koppelen.

Omdat wij de winden reeds gedraaid hebben zullen de regio,s in Europa zich ook op moeten gaan maken voor orkanen zowel Tornados.

Een voorproefje zal morgen de Europese vaste landen bereiken, overheden zijn reeds begonnen te waarschuwen en Duitsland heeft eindelijk een eerlijk advies gegeven aan haar bevolking om morgen niet de straat op te gaan als het niet nodig is.

Met vriendelijke groet verblijf ik Rene van den Brink