Saturday, January 20, 2007

Portaal Orion ( uitleg channeling Gaya 1nal21472007)

Het portaal orion is een van de Portalen die zichtbaar zijn voor het menselijk oog. ( Nog niet voor iedereen zichtbaar, dit proces komt nog <>
Een portaal is een soort tunnel waardoor "gereisd" kan worden in de nacht.
Als mensheid werd er vaaqk gedacht dat slapen behoorde tot een soort rustproces maar integendeel is het geval.
Slapen is een soort buitenaardse kennis opdoen en kan via portalen gereisd worden.
Deze portalen werden ook gebruikt voor het doorgeven van kennis bij de majaculturen, Inca,s farao,s etc etc.
Door deze zeer nauwkeurige kennis te delen konden ze geruik maken van technieken die in zeer hoog tempo en zeer geaccentueerd vormgeven werden veelal in de vorm van piramides welke gebouwd zijn via de vorm van deze portalen, in aardse termen ookwel Heilige geometrie genoemd.

Doordat de volledige mensheid aangestuurd word door ook persoonlijk gebonden portalen kunnen we zeggen dat ons onderbewustzijn volledig aangestuurd word vanuit boven, en van onze sakra,s vangt dit signaal op en werkt het verder uit zonder dat wij dit beseffen.
Deze sakra word ook wel plexus solares genoemd.

In vele wetenschapsnormen worden mensen die deze signalen opvangen vaak hd hd genoemd of pyschisch niet op orde omdat zij de dingen niet opvolgen die voorgeschoteld worden door een groep mensen die puur vanuit machsoogpunt te werk gaat.
Ik kan nogmaals met klem zeggen dat de tijd voor herstel der voledige evolutie zal volgen de komende jaren, vaak zijn de personen die veelal psychisch gestorod zijn verklaard dit helemaal niet maar word uit machtsoogpunt ervoor gekozen deze mensen de mond te snoeren omdat anders veel meer schade berokkend zou worden aan economie of andere machtsdoeleinden.

De tijd nadert nu zeer snel dat er gesproken mag worden van het keerpunt der planeet aarde, ik mag als persoon gebruikt worden als channeling voor uw planeet aarde.
Channeling kunt u zien als dat er gebruik word gemaakt van uw lichaam zonder dat u daar zelf verder bij kunt sturen, uw lichaam volgt het portaal waar de plexus solares je henstuurd. deze geeft instructies veelal in de vorm van schrijven maar de mensheid kent vele vormen van deze communicatie met de kosmos.
De uitgekozen persoon bezit gezichstvelden die lang niet voor iedereen zichtbaar zijn maar van zeer groot belang zulen zijn bij het overleven van de gehele mensheid tijdens het keerpuitn wat komen gaat.
Het portaal Orion heeft daarom ook besloten het signaal uit te zenden moeder aarde niet te vernietigen maar juist te herstellen en te verlossen van het kwade welke ook in alle heilige releqien zijn beschreven.
Wij bezitten over grondstoffen die alles mogelijk maken maar pas aangereikt word zodra de mensheid bewijst dat zij zuinig kan leven op aarde in perfecte hamrony in volledige vrijheid van iedereen hier op aarde ongeacht arm rijk en ras.
Er word gesproken via moeder GAya welke signalen door geeft via de fequentie 1nal21472007 gekomen is tot u die ge di christi re, gekomen uit naam van Deux ex Maxima.

Bereid u voor op roerige tijden er zal alles gedaan worden vanuit de ilimunaties deze personen van de aardbodem te laten verdwijnen omdat dan de macht weg zou vallen en de aarde weer in het goede zou keren.
Angst is de oorzaak tot geweld, gewel een daad van duisternis die aangestuurd word door de gene vanuit het onderbewustzijn zodra de mensheid door heeft dat deze doorgave van kennis op positieve wijze aangepasd word zal ook direct het kwade van de aarde verdwijnen.

Boodschp is verstoord verzonden vanwege storing melkwegstelsel richting orion gordel, portaal carpricorn.
U word gewaarschwud via de ether aan u verder de keus welke weg u bewandeld.