Friday, January 12, 2007

Naderende waarschuwing VOOR THE REFLECTION OF MOTHER EARTH

Volgens onze informatie zal men zich de komende weken op moeten gaan maken met zeer grote extreme problemen van het klimaat.
Aan de dierenwereld afgelezen zuleln vanuit westelijk winden luchtstromingen volledig in de war gestuurd worden om de rotatie straks volledig volgens exact punt te laten voltooien.
Wij verwachten dat het jaar 2007 als stilpunt de geschiedenis in zal gaan omdat dit jaar de aanzet is voor reflection van onze planeet aarde ofwel de magnetische ompoling van onze Noord en Zuid pool welke op andere coordinaten zullen gecreerd worden.
Het proces van de dooi zal volgens natuurlijke weg gaan en zaden zullen hierdoor weer gaan ontkiemen, vele uitgestorven soorten zullen weer tot leven komen in de gebieden die voorheen bevroren waren.
De zaden kunnen miljoenen jaren in de grond blijven zitten en reageren pas op de juiste temperatuur met het juiste lihct alleen dan zal de juiste magic plaatsvinden om dit proces in werking te gaan zeten.

Wij zullen de komende weken ons gaan concentreren om zo spoedig mogelijk te gaan beginnen met de juiste voorbereidingen om mensen op de juiste manier te gaan waarschuwen zich klaar te maken voor de weerspiegeling van de polen.
Met man en macht word getracht een informatiecentrum op te zetten en zo spoedig mogelijk te beginnen met uitleg met presentaties om de mensen te laten inzine dat zij jarenlang voor de gek is gehouden voor het daadwerkelijke nieuws.

Om antwoord op uw vragen te geven is mijn Antwoord ja we gaan ons opmaken te weerspiegelen, radio en tv verkeer zullen lam gelegd worden, stroomstoringen groots wereldwijd voor grote problemen zorgen, wind zal zeer kwaad reageren en word voelbaar zeer krachtig, water zal kenbaar maken dat zij haar levensstromen zal gaan verleggen terwijl lucht zal zorgen dat de juiste aantallen in levend organismen zullen hersteld worden, als laatste gedeelte zal aarde dit proces volgens plan afmaken en haar grond opnieuw opschonen van ALLE HET KWADE.

EEN BERICHTEND GEVENDE AAN U BEREID U VOOR DE FREQUENTIES WORDEN NOG VERDER OPGEVOERD.
oNS DIE AFRIKAANSE WINDEN ZIJN REEDS GEKEERD DE LUCHTEN ZULLEN ALS LICHT UW BAKEN WORDEN, WELKE WATER U DE NIEUWE STROMEN ZAL DOEN WIJZEN ZAL AARDE IN ENKELE DAGEN DE GROND VOLLEDIG SCHONEN.