Sunday, December 10, 2006

DE voorspelling van de ompoling der planeet aarde

De ompoling die voorspeld is in vele vormen zal nu haar hoogtepunt gaan naderen dit betreft het nulpunt wat de komende jaren zal gaan plaatsvinden. (3,5 ^3,5=7+magic is 8) ( 2--8 = 2x3.5=7=magic=8 =2008) 2008 is sleutel van eerste celdeling tussen dna de 8 staat daarom als Goddelijk getal)

De boodschap die grotendeels vanuit Zuid Afrika toch de wereld over is gebracht heeft groot succes geboekt door onder andere de lion King een van de Afrikaanse Musicals die deze boodschap in het geheim heeft gewaarborgd.

De boodschap is verborgen in een verhaal waar ze Zuid Afrikaanse bevolking zelf geen geld voor had deze te verspreiden maar stiekem gebruik heeft gemaakt van de grootse krachten en geheimen der natuur namelijk; het "meeliften" op een "grotere rug" als je het zelf niet kan fixen.

Jarenlang is nagedacht over de verspreiding van het nieuws dat een keerpunt zal gaan plaatsvinden op de planeet aarde maar met opzet achter werd gehouden door onder andere grootmachten Zoals Vs en vele andere geld beluste grootmachten.
Helaas voor hen is het toch gelukt een musical zoals een zeer oud verhaal als lion king bij de Walt disney group, omdat de Zuid Afrikaanse "personen" niet het geld en de middelen hadden om dit nieuws de wereld over te brengen werd gebruik gemaakt van de krachten der natuur en de vele bewoordingen die gebruikt worden in vele religies zoals de bijbel.
In de bijbel word gesproken over het bekende glas met koud water, waaromd oen wij mensen altijd alsof wij niets hebben of bezitten...
echter wat kost het om iemand een glas met water aan te bieden die vrijwel niets kost en u door het woord positief beinvloed heeft.. dit betreft het glas des levens...

In het gesproken of geschreven word zit een geheime sleutel verborgen die onze toekomst direct kan veranderen of beinvloeden omdat water ( niet alleen water maar alle 5 compartimenten) beinvloed kan worden zowel positief als negatief.
Dit heeft de Zuid Afrikaanse garde ook begrepen en heeft de trillingen der natuur gebruikt om het menselijke bewustzijn open te zetten zodat mensen die deze songs hebben gehoord meer bewust gemaakt worden van hetgeen er werkelijk gaand is op de planeet aarde.
De trillingen word gezien als geluid die in de vorm van muziek film en vele anderen vormen van trillingen worden doorgegeven aan ons als mensheid.

Door deze trillingen positief te beinvloeden ZOUDEN we het grootste deel van de dissasters kunnen stoppen en zelfs tegen kunnen houden maar echter voor een groot deel is dat nu te laat en zal gesproken mogen worden van herstel der planeet aarde omdat ook zij constant groeit.
dit groeiproces werd vroeger altijd begrepen omdat toendertijd erg veel rekening werd gehouden met leylijnen en energie vormen die voor ons niet zichtbaar waren amar wel te voelen waren.
door echter maar gewoon lukraak te bouwen en ook af te breken zijn juist deze energie vormen volledig uit balans geraakt en zal deze zichzelf gaan herstellen ongeacht of de mensheid dit al overleven.
De menselijke cyclus behoord tot een van de 13 die direct met elkaar in verband staan en ook wij behoren net als een bacterie tot een van die levensvormen.

Vrijwel iedereen kent de gezegden de een zijn dood is de ander zijn brood dit mag letterlijk en figuurlijk genomen worden omdat dit ook zo is in de eeuwige circle of life.

Ruim 26.000 jaar geleden wisten de maja indianen als dat wij deel uitmaakten van een eeuwige circle of life die ook in de vorm van reincarnatie gezien mag worden het terug komen in de ziel en lichaam van een ander is niet iets nieuws want ook in een bijbel of een koraan word hierover gesproken en zal dit nu ook overduidelijk gaan worden omdat ons bewustzijn verder word opengezet.
Dit proces noemden de Indianen de vijfde zonpassage en doordat zij exact wisten wat de natuurlijke jaartelling inhield konden zij ook het natuurlijke groeiproces van de planeet aarde exact voorspellen. ( natuurlijk jaartelling werd gebasseerd op vrouwelijke maancyclus dit is te volgen via menstruatie van vrouwen gemiddeld rond 28 dagen en heeft ter maken met maanstand.)

IN vele jaren werd dit als zweverig gezien en ongehoord en werd geprobeerd deze zielen uit te bannen te vermoorden en zelfs te onkrachten maar als wij de visie van reincarnatie hieraan toevoegen kan iemand wel vermoord worden in zijn menselijjke gedaante maar zal deze altijd verder leven in de volgende levensdimensie de ziel deze leeft in diverse vormen die voor ons voelbaar en zelfs zichtbaar gaan worden doordat personen door middel van channeling ( channeling is praten met kosmos, de personen die dit kunnen hebben deze keuze echter niet zelf gemaakt dit is bepaald en beschreven in hun dna ofwel een aards begrijpbaar woord uitverkorene.) met de kosmos deze juiste informatie door mogen geven.
Deze personen werden vrijwel altijd als negatief beoordeeld en van hekserij beschuldigd echter zal nu geen weg meer terug gegeven worden omdat een dergelijke overlevingskans zonder deze personen niet meer mogelijk word gehouden omdat JUISt NU deze personen hard nodig zijn die kennis te verzamelen om op de juiste plaats de juiste tijd met de juiste personen aanwezig moeten zijn om de magic te ontbinden die nodig is die antwoorden te geven wat de daadwerkelijk ompoling inhoud en op welke manier deze zal plaatsvinden.
Deze onbetaalbare sleutel ( sleutel is antwoord... ) is in het diepste geheim weggestopt in de dna van een aantal personen die op aarde zijn uitgezet maar alleen werkt asl deze personen samen komen.

Het ontbreken van die ene persoon zal geen magic laten plaatsvinden waardoor inderdaad gesproken mag worden van het einde der tijden.

Echter is het nog niet zover wij heben reeds de trillingen verder opgevoerd om juist die personen allert te maken voor de dingen die komen gaan om zo ook hun klaar te stomen voor het creeren van de magic waar de gehele wereld getuige van zal worden.

Diverse sleutels zitten verborgen in woorden zoals dankbaarheid liefde, geven maar ook vooral het delen vertrouwen en respecteren en waarderen van elkaar.
enkel deze sleutles zullen u alles geven wat u wenst u mag vragen en komt u ook toe maar vertrouwen geduld en veel tijd is vaak nodig om in te zien dat elke droom werkelijkheid te maken is echter onze geest leeft voor ons uit zodat wij als menselijk bewustzijn automatisch die weg volgen die zij voor ons uitstippeld daarom is het van zeer groot belang dat negativiteit zoals oorlog verdriet en bedrog vooral uitgebannen word vooral op tv radio en alle vormen die in de ether worden gebruikt.

Dit zal namelijk een directe impact hebben op het onderbewustzijn van mensen waardoor we mogen spreken dat er inderdaad een keerpunt zal gaan plaatsvinden in het denken doen maar vooral het creeren van onze lifestyle en dromen.

Zoals we mogen lezen in vele boeken is onze droom de geboorte van creatie waardoor wij de geest daarheen sturen wat wij eigenlijk allang in ons bewustzijn hebben vastgesteld.
Dus om eigenlijk dit hele verhaal in te korten is de Goddelijke Kracht diep in ons eigen bewustzijn verborgen, dit was de belofte van vele profetie die reeds eerder waren uitgezet op aarde om deze zelfde boodschap te verkondigen echter werd ook toen deze boodschap door een groep begrepen echter daarom word een selectie gemaakt door middel van eigen keus om zo het bewustzijn verder oppen te zetten in vorm van kennis door te geven van generatie op generatie.


De keus van de vrije daadwerkelijke wil zal u veel geduld liefde maar vooral respect op doen leveren vooral het vergeven van dingen die u aangedaan is zal u doen laten inzien dat die kracht vele malen grootser is dan menig aards mens mocht denken...


Maak uw eigen keus geef wat u hebt want het komt terug zonder dat u dit zelf beseft zodat uw toekomst er beter uit zal zien zonder angst dood en verderf..

Compartiments of the sunshine lands