Sunday, June 28, 2009

where the sun was meet the moon...


Where the sun was meet the moon the sky has no limit,... deze tekst waren vele mensen vergeten welke niet het beste met ons voor hebben gehad.

Vandaag is een zeer grote doorbraak bereikt omtrent het wederom contact leggen van zeer oude wijzen. Een groot zwart verweven duizenden jaren netwerk is opgelost.

Uw land Nederland zal hier wederom een erg grote taak bij mogen gaan volbrengen.

De ontmoetingen tussen zon en maan zijn reeds een feit en zijn onuitwisbaar gesetteld in de diepste kern van deze moeder aarde.

Nederland zal spoedig opgebroken worden door een grote breuk die zich zal openbaren vanuit Noordelijke richting Groningen richting de lijn Rotterdam Zeeland. De continentale verplaatsingen zijn reeds lange tijd aangekondigd en zullen nu dan ook een feit worden. Houd u ook ernstig rekening mee dat de hemelpoorten geopend zullen worden het vele hemelwater vrij te gaan geven.

Een groots geschenk is gegeven vanuit boven een stukje kennis te mogen gebruiken van het lezen van wind water vuur lucht en aarde. Door middel van dit lezen kan men de overduidelijke lokaties vinden welke als overlevingsplaats aangeduid zullen kunnen worden ten tijde van de voorbereidingen van de shift.

Vandaag is op zeer hoog niveau onderhandeld en tot oplossingen overeengekomen spoedig zal nog verder worden begonnen met het verder uitwerken van niet alleen deze sites maar ook het opnieuw oppakken van de hoofdsites om de informatie nog verder en dieper uit te gaan werken.

Wij raden u aan de nieuwsberichten goed in de gaten te houden, de Breuklijn die zich in Nederland zal gaan openbaren zal niet alleen Nederland groots schokken maar ook andere delen in de wereld hun ogen doen openen.

De tsunamie die voorspeld is voor onder andere Nederland zal grotendeels opgevangen worden door de kusten van ENgeland.

Ik deel u met klem mede dat de KEUZE dit maal aan de mens zelve word geschonken vanuit alle goden om zich straks naar de evt veilige bakens te verplaatsen ten tijde van shift.

De nieuwe eerste zonreeks van de vijfde passage zal verwelkomd worden op de heuvel van landgoed Kwintelooyen te Rhenen, deze heuvel zal straks het symbool worden van wedergeboorte en vernieuwing van onze planeet aarde.

Vanuit de hoogste kringen zijn we begonnen met het samenvoegen van de energie.

Aan u als mensheid word de keuze gegeven in te zien dat dit hoogspersoonlijk Goddelijk geschenk van het lezen betreft wind water vuur lucht en aarde met toevoeging van ALL chemie een nieuwe toevoeging mag gaan betekenen voor alle navolgende generaties van uw nieuwe kinderen.

Buiten uw computers om is zeer hoog contact gelegd en is gekomen tot oplossingen en herenigingen.

Spoedig zal zichtbaar worden gemaakt dat reeds begonnen is met creatie van hemel op aarde zonder dat mensen hier bij stil gestaan hebben. AL deze tekenenen zullen nu online geplaatst gaan worden.

Moge alle Goden met u zijn en voor u die weg vrijmaken welke uzelf wilt kiezen.

vriendelijke groet vanuit de Lichtfrequenties van de Zon en maan verblijven WIJ

RE en RO