Saturday, June 13, 2009

Promisses lands in wording..


Zonder dat Veenendaal dit doorheeft komen alle tekenen van wedergeboorte te voorschijn..

De Vlinders de vele nieuwe schitterende bloemenvelden die gecreerd zijn in de regio, de bloemen mozaik langs de verbindingsweg Rond Weg west waar overduidelijk de drie eenheid gecreerd is door middel van een bloem moaziek van Zon Maan en Sterren..

A12 , regenboogroute van Europa,.. a=1 1+2 = 3 bewijzering.. Re is de weergave van wegnummerologisch kloppen deze coordinaties volledig met alle beschrijvingen vanuit alle religies.. net naast veenendaal staat ook het bordje met nummer 888 tja toeval..?? http://www.rws.nl/rws/dww/home/regenboogroute/

Voordat je Ede inrijd zie je de wachters staan van Paaseiland...


Veenendaal word uw city of rebirth... the promisseslands..

Lang beloofd.. niet verwacht op deze nieuwe lokaties..

888 lenmiscate zeer duidelijk zichtbaar worden in deel centrum Veenendaal, inclusief het ank, heilig symbool van de farao,s.

Ik ben jarenlang keihard uitgelachen maar zullen wel eens kijken wie er harder lacht als straks de terugkeer volbracht word...

mensen oordelen en zijn altijd laks en onbeschoft geweest in hun uitlatingen tegen mensen die boodschappen en of doorgevingen verkregen vanuit Goden.

Een nieuwe tijd van besef en bezinning zal aanbreken waar geen enkele overheid door middel van zijn eigen krachten meer overeind zal kunnen blijven. met de hoogst mogelijk gegrepen middelen zal elke niet uit vrijwe wil opgelegde overheid zijn einde naderen.

Wereldwijd zal zichtbaar en vooral voelbaar worden wat de kracht inhoud de Goden te bespot te hebben.

Are you ready for the return..

Ik wel, iemand mag in deze wereld zijn mening niet meer zeggen of weergeven wat hij of zij droomt, een wet opgelegd om niet meer vanuit vrijwe wil te kunnen en mogen leven zal keihard onderuit worden gevaagd door middel van de mirror op te werpen tegen de personages welke eropuit zijn grootmachten te hebben willen creeren om een machtpositie te vereffenen over deze aarde. GEEN ENKELE GOD HEEFT DIT WILLEN TOELATEN.

Wees allert voor wat komen gaat, we hebben de winden beschreven de wateren besproken, de lucht gezegend, aarde geaard en vuren gelezen.

ik ben er open voor uit gekomen wie ik ben en waarom ik hier ben, dit heeft mij mijn zaak gekost en mijn volledige prive leven is overhoop gegooid door mensen die de krachten DACHTEN te kunnen misbruiken welke slechts voor een aantal mensen op aarde bruikbaar zullen zijn.

WIJ ZIJN REEDS BEGONNEN MET HET VEREFFENEN VAN HET RECHT OM TE ZETTEN DOOR DE MIRRORS OMHOOG TE ZETTEN. dE rECHTzAKEn DIe bEGoNneN ZIJN zULleN DE vOLLedIgE maAT wEERsPIeGELeN exact volgens plan der goden.

http://www.youtube.com/watch?v=2y0rvyRfIKY&feature=PlayList&p=7DE3612AB78BB218&index=13&playnext=7&playnext_from=PL

DUIZENDEN JAREN HEBBEN WE MOGEN SLAPEN EN STIL MOGEN MEEWERKEN AAN DE REALISATIE VAN THE PROMISSES LANDS.. THE RAINBOW VALLEY

RE SON OF RA