Saturday, June 13, 2009

Jaartellingen en rotatie,s




( energieveld van Scarabykever komt exact overeen met aardmagnetisch veld, De Nautilus schelp geeft exact aan op welke vorm de aarde groeiende is.. en in welke tijdsbepalingen..)

Jaartellingen behoren eigenlijk gebasseerd te zijn op rotaties van planeten zon maan en sterren om zo de correcte tellingen te kunnen weergeven en zich tijdig te kunnen verplaatsen tijdens polarshifts..

Na 1537 werd door Paus Gregorius onze jaartelling wereldwijd aangepast om zo meer belastingen te kunnen heffen omdat met name de Rooms Katholieke kerk zwaar in nood verkeerde, door deze tellingen aan te passen kon men veel meer belastingen heffen zonder dat mensen dit snel doorhadden.

Nu echter eeuwen later komt de noodzaak van te pas dat de juiste jaartelling erg moeilijk te achterhalen is geworden doordat veel informatie verdwenen is of vernietigd werd door met name toenmalige kerkelijke leiders.

De tijd van de roatie bepaalde de dag of nachtwaarneming en beinvloede ook het klimaat ( Koude en warme tijdsperiodes..Geen ijstijden maar verplaatsingen die veelal in slechts een aantal uren tijdsbestek plaatsvonden.. ( zie uitsterven vele diersoorten zoals Mamoets..)

Door de loop van de geschiedenis heen van onze evolutie waaronder de planeet aarde ziet men overduidelijk een gedragspatroon zichtbaar komen welke op vele manieren herkenbaar werd ingepast in zeer oude kalenders zoals die van de Maya Inca Farao en Azteken, allen kwamen hetzelfde overeen maar geen eentje kwam exact overeen met onze ( door de loop der tijd veranderde..) Jaartellingen.. ( groeiproccessen werd/word geen rekening meegehouden bij onze tellingen.

Ook wij hebben lang onderzocht wat nu daadwerkelijk de tellingen waren waaraan de vroegere voorvaderen hun inspiraties konden benutten en vooral gebruiken om zo het voortbestaan van een menselijk ras te kunnen blijven waarborgen, slechts kleine groepjes van hele bevolkingsgroepen konden dit ook na vertellen.

Een rotatie waarneming heeft dus te maken met het tellen van de rotaties ( Bijvoorbeeld dag en nacht voor aarde..) welke gekoppeld kunnen worden aan gedragspatronen zoals dat van planeten zon maan en aarde..

Een ding is zeer groot over het hoofd gezien door vooral Westerse wetenschappers en vele onderzoekers annex 2012 fans.

Ik benadruk met name de grote ernst voor het uitzoeken van de ECHTE jaartelling omdat naar onze geschiedenis gekeken ruim 97 % van onze gehele wereldbevolking een direct gevaar loopt komen te overlijden tijdens deze komende polar shift.. ook wel genoemd vijfde zon passage, ( ook vijf maanpassages hebben reeds plaatsgevonden..)

Door deze passages in een ander licht te bekijken is een volledig nieuw inzicht gekomen waarom onder andere obilisken werden gebruikt en waarom Piramide complexen zoals dat van Gizet werden en MOEsten worden gebouwd. Doordat de bovenkant van de piramide van Goud was voorzien en Gizet vroeger op de evenaarlijn lag kon de stand van de Zon eenmaal per jaar een lichstraal terug kaatsen het universum in, deze lichtstraal was zo immens sterk dat in zeer wijde omtrek de lichtreflectie kon worden waargenomen.

Op deze manier werd een zeer groot antwoord gegeven aan de Goden in zowel mannelijke als Vrouwelijke vorm. Twwe driehoeken die elkaar kruisten stonden symbool voor mannelijk zowel vrouwelijk heilig teken.

Door deze bouwwerken kon exact de ware tijdswaarneming worden bijgehouden, eenmaal per jaar stond exact de zon boven dit piramidecomplex en kon exact worden berekend welk tijdsbestek en vooral welke afwijkingen er plaatsvonden.

De maya berekening had immers de nautilus schelp als grootste inspiratie bron naar voren gehaald in haar kalenders, de Farao de Scaraby kever.

Nu we overduidelijk gevonden hebben op welke manier de echte tellinge hervonden kunnen worden maar geen enkele medewerking is verleend vanuit wetenschap en of spirituele kringen is niet alleen mij overduidelijk geworden dat deze mensheid is zeer beperkte mate de wilskracht heeft te willen overleven de komende maanden en jaren.

Lucht wind water vuur en aarde zijn beschreven en volledig begrepen, slechts een zeer klein groepje zal ten tijde van deze omwenteling zeker weten op welke plaatsen zij zal mogen zijn ten tijde van deze polar shift het merendeel zal ons niet willen of hebben geloofd.

Ruim 97 % van de wereldbevolking heeft vaak niet willen luisteren en niet willen zien wat komen gaat doordat ze net als het kudde dier zonder aarzelen de Duivel zal volgen haar afgrond in...De verkapping van de ware jaartelling zal dan ook vele mensen het leven kosten.

Als een planeet aan de buitenzijde van dit universum er ruim 26.000 jaar overdoet om weer terug te komen op de plaats waar de telling aangevangen is dan is door de moderne techniek zeer goed uit te reken wanneer deze polar shift exact zal plaatsvinden, wel moet rekening worden gehouden met groei of inkrimpen van de aarde.. ( dit keer zal het namelijk niet groeien maar inklappen..)

Echter moet niet NOGMAALS de grote fout over het hoofd worden gezien van de MAya, Inca FArao en Azteken dat de kalenders pas werden gemaakt NA de natuurdissaster.. deze les koste immers vrijwel de gehele bevolkingsgroepen hun leven..

Ik ben ervan overtuigd dat mens flora en fauna in direct verband met elkaar zeer nauw samenwerken in de vorm van energie, bij de juiste kennisoverdracht in elke vorm van ons aards element kan tot op de seconde exact worden berekend wanneer wat op welke plaats zal gaan plaatsvinden, deze kennis is reeds aanwezig maar word door de wetenschap als onwerkelijk en ongeloofwaardig beschouwd.

Door de juiste trillingsfrequentie op te vangen in zowel de hoge frequentie ( vogels..etc) als de lage frequentie ( Olifanten etc..) zal men duidelijkheid verkrijgen van gedeelde kennis der Goden.

We zullen zien welke laffaards straks weg zullen vluchten doordat ze niet hebben willen luisteren naar een aantal personen die wel heeft willen luisteren en in willen zien dat de kalenders werden gemaakt als WAARSCHUWING voor de volgende generaties om zo de overlevingskans groter te maken voor ook onze kinderen van de navolgende generaties..

Mij is overduidelijk geworden dat deze nu levende mensheid in zijn eigen haast zal worden verrast en zo groots de dood in zal worden gejaagd.

geld en hebzucht zowel het ontbreken van vertrouwen hebben bij vele mensen het wantrouwen naar iedereen volledig gemaakt.

Obelisken waren geen fallus symbolen maar pure tijdklokken, de schaduw van de obelisk was de klokkewijzer van de natuur...Een obelisk was dus helemaal niet slecht maar werd puur in kwaad daglicht gezet vanuit vaak kerkelijke instanties..

Aan u de keus, overleven of...