Sunday, June 21, 2009

Waarschuwing



Voor alle overheden ter wereld geld allerhoogste staat van paraatheid, wereldwijd zal voelbaar worden wat een pole shift inhoud, continentale verplaatsingen zullen een begin gaan maken aan creatie van hemel op aarde.

We roepen dan ook met klem op aan de overheden zich groots te gaan voorbereiden op wat komen gaat, de breuken door Europa zullen zich zeer snel gaan openbaren nu.

Wind water vuur lucht en aarde zullen zich nu samenvoegen, groots onweer, zware winden hevige vuren zullen zich losmaken van deze aarde, nog nooit zal de aarde zo gebeefd hebben als nu.

Het grote stadion volgende jaar zal hevig beven.

wereldwijd zal via de wind water vuur lucht en aarde gelezen kunnen worden waar wat staat te gebeuren, ik heb met klem opgeroepen aan u de kennis te gebruiken welke ik reeds eerder heb meegedeeld. Bij het niet gebruiken van deze zeer hoog verkregen kennis zal u als overheid verantwoordelijk gesteld worden voor het de dood injagen van vrijwel een gehele wereldbevolking.

Er is reeds de mogelijkheid voorhanden TIJDIG maatregelen te treffen om zo veel mogelijk mensen te kunnen redden van komende natuur dissasters en de dood.

Ik persoonlijk stel dan ook de overheden en wereldleiders verantwoordelijk voor het niet WILLEN gebruiken van deze nieuwe kennis, wind water vuur lucht en aarde zijn zeer goed te lezen en te begrijpen inmiddels, het is in en in triest dat moderne wetenschappers zich hebben laten overhalen om geld als boventoon te houden en religie als draadvlak te proberen onderbouwen welke geen enkel fundament meer zal krijgen op deze aarde.

AL UW HEILIGE steden zullen u ontnomen worden als teken dat geen enkele religie zich gehouden heeft aan regels van boven bepaald.

Waarschuwingen gelden vooral voor de eerder genoemde gebieden op onze websites eerder meegedeeld.

Nederland zal opgebroken worden in diverse delen..

Arm land, het land gebroken... LION KING....

Ma at is zich aan het volbrengen wereldwijd zal elke vorm van religie uit macht ontrokken weerspiegeld worden door de mirrors.. lenmiscate..

ik heb reeds lange tijd gewaarschuwd geen enkel persoon op deze aarde hoeft met de nieuw bevonden kennis het leven te laten. het is de keus aan de overheden en wereldleiders hoeveel mensen zij nog de dood in zullen jagen voordat de daadwerkelijke shift plaatsvind.

Ik heb reeds lange tijd gewaarschuwd, nu zal men voelen.. de frequentie van de aarde zal nog verder worden opgetild. Mens en dier zullen hun geboortegronden moeten verlaten en vertrouwen moeten hebben in het boven dat wat een einde van een lange weg lijkt te zijn slechts het begin is van een grote bocht.

We zijn begonnen vanuit Nederland deze informatie naar buiten te brengen. Pers radio en televisie zal snel groots induiken op de gedane voorspellingen.


ik ben begonnen vanaf MIJN zijde de informatie naar buiten te brengen want niet alle wegen leiden naar Rome maar..

Ik groet u vriendelijk vanuit de allerhoogste dimmensies.

Re