Wednesday, December 24, 2008

Touched by an Angel ( digitale fotografie en film maakt leven hiernamaals zichtbaar...)



Een wonder redde haar


AMSTERDAM - Terwijl haar ouders wachtten tot een 14-jarig meisje zou sterven aan de gevolgen van een longontsteking, vertrok zich een wonder in het ziekenhuis. Een lichtflits verscheen op de hartbewaking. Binnen een uur sterkte het kind weer aan. Artsen staan voor een raadsel.

De moeder van het meisje, Colleen Banton, kan het wonderbaarlijke herstel van haar dochter nauwelijks bevatten. Wel heeft ze een duidelijke verklaring: "er verscheen een engel op de monitor." De hemeling spaarde het leven van Chelsea.

Het meisje werd veertien jaar geleden te vroeg geboren. Ze groeide op met een ontwikkelingsstoornis. De plotse longontsteking is slechts een incident van alle problemen waar Chelsea mee kampt. Dokters vertelden de moeder daarom dat er geen hoop meer restte voor haar dochter. Colleen Banton besloot dat ze Chelsea niet als kasplantje wilde zien opgroeien en liet de natuur zijn werk doen.

Dat haar dochter op weliswaar wonderbaarlijke wijze herstelde, mag een "mirakel" heten. Dat vertelde de vrouw in een interview met NBC News.