Saturday, December 03, 2005

Terugkering van de Zon, werkelijkheid maken van een droom..

Vanaf deze zijde mag ik u meedelen dat wij apetrots vanaf januari 2006 de adressen vrij zullen gaan geven vanuit welke plaatsen the embassadorion group zullen gaan werken.
een nieuw concept, een nieuwe lifestyle een nieuw denken word gepresenteerd, alleen in Nederland alleen word op dit moment al keihard gewerkt aan diverse zeer grote showrooms van waaruit the embassadorion group zullen gaan werken, enkel in Nederland zal vanuit 6 plaatsen onze visie gepresenteerd gaan worden en word keihard gewerkt aan een zeer internationaal netwerk om zo spoedig als mogelijk ook de buitenlandse showrooms annex vestigingen en foundations full in bussines te gaan laten draaien.
Ook is er een grote samenwerking van stand gekomen met zeer gerenomeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn op verbetering van milieutechnieken om de wereld bevolking vanuit alle kanten te laten zien dat er geen weg terug mogelijk is.
vanuit alle hoeken word nu toenadering gezocht onze visie groots uit te werken, dit zal echter uitmonden in een zeer groot internationaal netwerk.
U kunt hierbij denken aan hotelketens, verkoop en complete adviseringen van uw leefomgevingen en veranderen van lifestyle, de uitlevering van tropische planten en tevens de adviseringen daarvan, ontwerpen voor scheepsbouw, natuurbeheer, guesthouses, wijnproeverijen, zeer grote meubelshowrooms die compleet op deze visie gericht zullen zijn, ect ect teveel om dit even op te noemen.
Ook zal niet geschroomd worden de personen stuk voor stuk voor de rechter te dagen wegens het niet oprecht naleven van de Nederlandse wet, een leger van advocaten heeft aangeboden de claims op te gaan maken om het recht te kunnen laten zegevieren.
Ik heb de visie uit handen gegeven aan speciale adviseurs die me hierin zeer goed begeleiden zodat ik me kan concentreren op de komende rechtzaken om deze criminele personen compleet uit hun functie te laten ontheffen en op te laten pakken.
The embassadorion group zal vanaf januari 2006 al op een kleine 6 tal plaatsen over geheel Nederland zichtbaar aanwezig zijn, ook de laatse maanden werd in het diepste geheim gewerkt aan de uitvoering van deze plannen.
Ook the foundation group zal vanaf januari gaan draaien zodat ook zei zo snel mogelijk kunnen gaan beginnen met het opvangen van straatkinderen vooral in Zuid Afrika, hier is een samenwerking aangegaan met een groot Zuid Afrikaans netwerk die haar voetsporen hier al in verdiend heeft.
Vanuit elke hoek zal commercieel gewerkt gaan worden om the Embassadorion group naar buiten te laten treden, ook word hard gewerkt aan de groepmdie zich in de politiek zal gaan functioneren om ook vanuit daar de Grondleggers van de groep te kunnen gaan ondersteunen.
Een groep mensen met gedeelde passie, levenstyl, maar vooral de visie om te mogen delen met onze medemens maakt ons intens gelukkig.


Wij zullen u via onze site,s op de hoogte houden, echter worden de ardessen van de vestigingen tot op het laatste moment niet vrij gegeven dit in verband met lopende aanvragen voor vergunningen om ook deze weg volledig vrij baan te houden.
Wij waarschuwen bij deze de personen die de grondleggers van deze visie onderuit hadden getrapt dat dit niet meer aan te raden is een leger van advocaten en mensne staat klaar om een tegenoffensief te starten, het wachten is puur op het groene licht vanuit Zuid Afrika.
Wij zullen niet meer terug deinsen gebruik te maken van paranormale therapeuten en mediums om de absolute waarheid aan het licht te krijgen.

The Embassadorion group