Saturday, December 10, 2005

Mededeling..

Zoals u heeft kunnen zien is begonnen met de site officieel in werking te zetten.
de komende weken zal met grote spoed gewerkt gaan worden om de site compleet uit te werken.
ook zal er hard gewerkt worden aan het vertalen van de site, hier is een beroep op gedaan aan diverse mensen. aangezien nu de tijd begint te dringen hebben wij grote haast gemaakt met de uitwerking van onze site,s.
de verborgen boodschap die al enige tijd in de site verwerkt zat is nu duidelijker weergegeven en zult u kunnen vinden via de draaiende aardbol aan te klikken op onze hoofdsite.
Helaas is de weg die nu komen gaat nodig en onvermijdbaar om deze zieke " wereld" te mogen gaan herstellen, de mensheid zal weer mogen gaan leven in vrede en weer leren te gaan delen.

Wij als groep hebben de keus gemaakt zeker WILLEN te overleven en de boodschappen over te geven aan de mensen die dat zekers ook van plan zijn te doen.
Het jaar 2006 zal uitgeroepen worden als jaar van de waarheid, complete chaos zal wereldwijd toe gaan slaan omdat ook computers, radars en vele andere apparatuur in spiegelbeeld zal moeten gaan denken omdat de aarde begonnen is aan de ompoling van haar magnetische velden. ( natuurlijk proces van magnetisme van de aarde, dit komt door grote ijzermassa in binnenste aarde, een direct bewijs van dit gebeuren is bv eb en vloed, de Zon reinigt geneest en zuivert en trekt dus aan terwijl de maan zoregt voor groei en tevens afstand , eb en vloed zijn de duidelijke zichtbare bewijzen hiervan.)
Deze waren voorspeld voor het jaar 2095 maar zijn door ingrijpen van de mensheid nu in zeer grote stroomversnelling geraakt, dit was zeker te voorkomen mits de mensheid verandering in haar leven wilde accepteren maar dit niet heeft aangenomen.
DE volgende dimensie was al reeds aangebroken ; voelen , echter zal nu de tijd van besef gaan komen want een terugkeer zal reeds niet meer mogelijk zijn.
U bepaalt nu zelf of u de weg der happiness bewandeld of de weg der darknes.

Wij als groep zullen ten aller tijde klaarstaan om u te mogen gaan begeleiden in de weg die komen gaat.
Leest u vooral de verborgen boodschap die in de site is verwerkt, deze zult u vinden door de hoofdsite aan te klikken; www.the-embassadorion.com klikkend op de draaiende aardbol.

Moge de sterren met u zijn.

Nkosi sikelela Afrika

Enkel samen is de droom te verwezenlijken het is nu de taak om samen te gaan komen en als groep naar buiten te gaan treden, overal word hard gewerkt om dit tot uitvoering te laten komen.

Vriendelijke groet verblijven wij,

The Embassadorion group