Tuesday, December 13, 2005

nieuws van de dag

Orkaanseizoen afgesloten.

wederom kan worden opgemaakt dat het klimaatveld aan het verschuiven is er is sprake van een afeglopen seizoen terwijl er afgelopen dinsdag nog sprake was van een orkaan, aan deze tekenen kunt u erg duidelijk opmaken dat de aarde begonnen is te draaien.
door de beschadigingen aan onze energievelden zal er sprake zijn van grotere en veel zwaardere stormen en of orkanen.

Zie volgend bericht uitgegeven Verenigde staten 6 december 2005

Ook 2006 wordt een druk orkaanjaar

Uitgegeven: 6 december 2005 15:17

MIAMI - Ook 2006 wordt een druk orkaanseizoen, maar minder orkanen dan dit jaar zullen ook echt aan land komen. Die verwachting hebben Amerikaanse weerkundigen dinsdag uitgesproken. Het orkaanseizoen loopt van 1 juni tot 30 november. Dat van 2005 is dus officieel afgesloten, hoewel hurricane Epsilon (de 26e) dinsdag nog boven de oceaan actief was.

Het orkaanseizoen in de Verenigde Staten sloeg dit jaar alle records. Voor het eerst moest het National Hurricane Center in de VS de reservenamenlijst aanspreken. Niet eerder kwamen in een jaar zoveel orkanen en tropische stormen voor. In 1933 waren dat er 21.





Voor 2006 verwachten de Amerikaanse weerkundigen zeker zeventien tropische stormen waarvan er negen uitgroeien tot orkaankracht. Niet allemaal zullen die aan land komen en dus gevaarlijk of schadelijk zijn.