Sunday, July 29, 2007

Verplaatsing der heilige coordinaties

Ergens op aarde werden twee bewustzijnskinderen geboren een met zijn gezicht naar de zon en de ander naar de maan.

Een geboren bij de opkomende maan de ander bij de opkomende zon.
DE cirlce die deze connectie heeft verbonden zal nu de grote aankondiging niet lang meer op haar laten wachten, ik kondig u een vernieuwde wereld aan die verzadigd zal zijn van liefde vrede en saamhorigheid maar voordat dit zover is zal eerst het groeiproces der aarde opgetild worden naar haar vijfde dimmensie voelen ofwel de vijfde zonspassages.

Deze vernieuwde baan om de zon zal de komenden maanden zorgen voor zeer grote veranderingen wereldwijd in systemen zoals we die kenden echter worden al deze systemen vervangen door betere die saamhorigheid bovenaan zet.
De mensheid is een hoop ontnome vanuit regeringen dei nu aan die machte zijn maar ook straks groots voor het wereldgerecht zullen worden gegooid opdat zij nooit deze macht meer mogen maar vooral KUNNEN misbruiken.
dE WEDERGEBOORTE die vanacht in werking zal worden gezet om afscheid te nemen van de 4e zonspassages zal haar proces vervolgen om de natuurlijke banen van de zon en de maan VOLLEDIG te gan herstellen.

DE heilige coordinaties zijn dan ook verplaatst naar de heilige driehoek die in de lage landen gecreerd is en wereldwijd haar antwoorden zal gaan geven omtrent de oplossingen bij het naderen van het keerpunt ( energieloospunt ofwel nulpunt)
het jaartal 2000 werd niet als nulpunt gezien vanuit mayageschriften maar de heilige celdeling werd geplaatst in de natuurlijke banen ook in jaartellingen zoals 2008.

Wij mogen ons op gaan maken voor een volledig natuurlijk groeiproces der aarde welke volledig volgens plan aan het verlopen is.