Tuesday, December 12, 2006

Mogelijk geen ijs meer op Noordpool na 2040...? ( zie opmerking)

Mogelijk geen ijs meer op Noordpool in 2040
Uitgegeven: 12 december 2006 07:34 SAN FRANCISCO - De kans bestaat dat de Noordpool in de zomer van 2040 ijsvrij zal zijn. Die waarschuwing lieten Amerikaanse wetenschappers maandag horen op een bijeenkomst van de Amerikaanse Vereniging van Geofysici in San Francisco, aldus de BBC.
Uit de laatste gegevens blijkt dat het ijs niet meer krachtig genoeg herstelt van de warme periode in de zomer. Vorige maand was een stuk zee bevroren dat twee miljoen vierkante kilometer minder groot was dan vroeger altijd het geval was, aldus Mark Serreze van het Nationale IJs en Sneeuw Data Centrum van de Universiteit van Colorado.

Volgens een nieuwe studie is het mogelijk dat de Noordpool over drie decennia ijsvrij zal zijn als gevolg van de opwarming van de aarde. "Doordat het ijs zich terugtrekt transporteert de oceaan meer warmte naar Arctica."
"Het open water absorbeert meer zonlicht waardoor het tempo van opwarming wordt versneld als gevolg waarvan nog meer ijs verdwijnt", zei Marika Holland van de Universiteit van Washington.

opmerking, de ompoling die nu gaande is betreft een periode van 154 jaar die in 21 gedeeltes van 7 jaar plaatsvinden, en zal zeker ervoor zorgen dat de polen ook weer in korte tijd hersteld gaan worden maar gaan op nieuwe coordinaten plaatsvinden.
Het proces van smelten van de polen is reeds ruim 150 jaar geleden in werking getreden en is grootse oorzaak van grote klimaat problemen.
Dit betekend dat twee grote continenten oost en west ( Vs grotendeels en Azie.) waarts zich op moeten gaan maken voor grote volksverhuizingen die onvermijdbaar zullen zijn omdat de polen zich op deze plaatsen zullen nestelen.
dit proces zal de komende jaren ofwel maanden plaatsvinden en is reeds in werking getreden eerst zal afbraak nodig zijn om herstel snel weer volledig toe te laten de polen zullen zich in zeer snel tempo herstellen maar dus op nieuwe coordinaten die is een eeuwige cyclus die nooit onderbroken word en de ompoling behoort tot de groei die onze planeet nodig heeft anders zou het inderdaad het einde betekenen maar doordat polen zich verplaatsen blijft de energy behouden en zal zich volledig herstellen.
Ik kan me kwaad maken om dit soort berichtgevingen maar doe dat niet meer omdat ik weet dat ook dit behoort tot een leerproces van ons aardse leven.
we zien slaan op en geven onze hersens die dingen door die wij ingeprogrameerd hebben dit gebeurt in 0,8 seconden. ( heilige eeuwige cyclus van de baan der kosmos hier is geen sprake van een eindpunt en betreft twee keerpunten in spiegelbeeld gelegen.( zo ook de Noord en de zuid polen.)
De continenten oost en west zullen zich groots op moeten gaan maken voor zeer grote veranderingen de west kaap zal zuid worden en die oost zal Noord worden.

Alles zal in spiegelbeeld plaats gaan vinden grote wetenschappers zullen gemaniupulleerd en gedessorienteerd worden doordat moeder natuur haar leylijnen zal verleggen.
de atmosfeer si reeds gedraaid het is nu echter wachten op de aarde zelf dit proces zal zeer snel plaats gaan vinden.
Aan de vogels te zien is het proces begonnen van dessorientatie. de ganzen vliegen eerst naar die oost toen naar Noord en weer naar west ze keerden twee dagen geleden terug naar die oost.
Het is raadzaam zeer alleert te zijn en de komende 2 jaar geen grote reizen te boeken om het proces van die keerpunt der aarde volledig vrij spel te geven.
De grote bomenkap is de grootste reden voor opwarming maar dit zal zich op natuurlijke wijze volledig herstellen.
Nederland zal zich in suptropisch klimaat mogen gaan bevinden met alle nadelen en voordelen.

Met vriendelijke groet verblijf ik met de lach der zon.

cmprtmnt of the Sun

computers zijn reeds grootschalig begonnen met storen.