Thursday, December 07, 2006

Australie zet leger in tegen bosbranden..

Australiƫ zet leger in tegen bosbranden
Uitgegeven: 7 december 2006 06:59 CANBERRA - Circa 1800 brandweerlieden die tientallen bosbranden in de Australische deelstaat Victoria bestrijden, hebben donderdag versterking gekregen van het leger. De autoriteiten proberen de uit de hand gelopen branden met alle macht onder controle te krijgen. Ook Nieuw-Zeeland is om hulp gevraagd, meldden Australische media.
"Het is op dit moment kritiek", zei deelstaatpremier Steve Bracks donderdag. Hij denkt dat het nog erger zal worden. De branden zijn waarschijnlijk vooral ontstaan door menselijk handelen, al dan niet opzettelijk.

Door het warme weer, met temperaturen die oplopen tot ongeveer 40 graden Celsius, en een harde wind zijn de branden moeilijk te bedwingen. De branden dreigen in de komende dagen meer dan 600.000 hectare bos en struikgewas te vernietigen in Victoria.
In de naburige deelstaat New South Wales, waar ook bosbranden woeden, is een door het vuur bedreigd reservaat voor koalaberen gespaard gebleven. Gevreesd werd dat honderden van de al met uitsterven bedreigde beestjes om het leven waren gekomen.

Opmerking;

blijkbaar heeft de mensheid nog steeds niet door dat alles wat nu gaande is, is gerealiseerd door menselijk toedoen.
Als wij onze lifestyle weten aan te passen zullen ook vrijwel alle grote dissaster stopgezet( door ater vuur lucht en aarde te kunnen lezen zullen wij voortijdig in kunnen grijpen door op tijd aan te passen en te herstellen) kunnen worden en zal de mens in perfect harmony kunnen leven op de juiste plaatsen waar dit ook toe gelaten zal worden door moeder aarde.

helaas is er wederom duizenden jaren niet geluisterd naar Moeder aarde en zal dit zeer grote consequenties hebben voor ons menselijk voortbestaan.
nog nooit heeft ons leven zo,n groot veranderingsproces in het vooruitzicht gehad, grote continentale platen die zullen breken ( is puur herstel doordat aarde groeit en steeds groter word, dit is al vanaf het begin af aan het proces van groei) , grote suppervulcanos die op punt staan van uitbarsten grote bosbranden die door menselijk toedoen zelf gecreerd zijn, modderstromen doe onstaan zijn door boringen naar onze zogenaaamde "goudbronnen".
Nee de mens zal aan den lijve gaan ondervinden wat een nieuw level inhoud van de vijfde zonpassage ofwel de dimensie voelen. Helaas zit de mens gewoon zo in elkaar dat zij eerst zal moeten voelen en dan beseffen wat er fout is gegaan en is niets maar dan ook niets aan het Goddelijke te verwijten want helaas is het niet anders dat alles wat er nu gaand eis door mensenhanden in de vernieling is gebracht.

Als wij nadenken zetten wij gedachten om in films en andere vorm van creatie waardoor onze leefomgeving direct gecreerd word in een 8e seconde worden deze electrische signalen doorgestuurd naar onse hersenen om deze de opdracht tot creatie en uitvoer te geven.... dit kan in goede en in kwade zin opgepikt worden, dus als wij direct zouden stoppen met het negatief voorschotelen van nieuws films ofr ook muziek radio en andere middelen zal direct opnze leefomgeving merkbaar veranderd kunnen worden. de wereld is dus te veranderen in ettelijke seconden puur door onze denkwijze direct te veranderen.

De mens zal niet volledig uit sterven ALS zij dit NIET WIL..... er word veel gesproken over het einde der tijden dit is totaal niet van belang en de angst die nu gecreerd word heeft puur te maken om mensne vleugellam te maken en niet meer interesse te laten tonen in de dingen die WEL kunnen veranderen.
Een positieve denkwijze maakt dromen waar en breekt wegen open die nog nooit bewandeld waren doordat we ze niet konden zien omdat ons bewustzijn hiervoor niet openstond.
Het einde der tijden zal dus NIET aanbreken maar is puur een proces zijn voltooiing aan het krijgen wat de fijvde zonpassage word genoemd ofwel de 6e dimensie wat uit voelen bestaat.
Om u een duidelijk beeld te geven hebben we er 13 dus moeten we nog even door ;-)....
dit proces is puur nodig om de VOLLEDIGE mensheid tot groter bewustzijn te gaan brengen...

DE keus zal volledig in de vrije wil van de mensheid komen te liggen willen wij overleven dan zullen we NU moeten veranderen voordat moeder natuur dit voor ons doet met alle gevoglen van dien.

Op vele plaatsen is herstel al gaande en is dit proces niet meer terug te draaien maar voor de meeste plaatsen is dit nog wel het geval en is ingrijpen nog wel degelijk mogelijk maar onthoud de wilskracht van de mens dit volledig.
DE interresse om te veranderen en zich aan te passen ontbreekt voor vrijwel de meesten hier op aarde enkel een kleine groep interesseert zich wat gaand is.

Echter zal de natuur door blijven gaan TOTDAT de mensheid wil gaan luisteren voelen en beseffen wat er veranderd MOET worden in het Goddelijk plan van the cirlce of life............

Compartiment of the sunshine lands