Wednesday, March 02, 2011

Freedom wave bereikt China en Rusland...


Vrees voor onrust in Saoedi-Arabië

Beleggers vrezen dat de onrust in het Midden-Oosten ook onder andere Saoedi-Arabië kan gaan treffen. Ook in dit land word de roep naar verandering steeds groter en groter.

Dat is geen goed nieuws voor de wereldeconomie. Saoedi-Arabie is veruit de grootste olieproducent ter wereld, en protesten daar betekent waarschijnlijk ook een olie-crisis.

Na Libie zal vrijwel zeker de volgende reeks landen aangedaan worden omdat de roep naar verandering wereldwijd niemand meer zal kunnen ontgaan.

Waar media hun werk niet meer goed verrichten doen mobieltjes en Iphone,s -pads de rest, in slechts een aantal seconden tijd word nieuws tegenwoording wereldkundig gemaakt waardoor de waarheid op geen enkele manier meer kan worden tegengehouden of worden gemanipuleerd.

Door het vastzetten van informatie in veel computersystemen en of chips zullen nu door storingen in sattelietsystemen informatie systemen willekeurige informatie aan elkaar door sturen waardoor informatie bestanden op plaatsen terecht gaan komen waar dit niet behoort.

Ook dit behoort bij de pole shift en zal zorgdragen voor chaos maar uiteindelijk ook een nieuw tijdperk waarbij ieder veel bewuster om zal gaan met zijn leven.

De landen welke elkaar aansteken gaan als lopen vuurtje en werkelijke vrijheidsgolf over de planeet heen en zullen ook grootmachten als China en Rusland aan doen.

Inmiddels is uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat ook in China en Rusland en veel Zuid Amerikaanse landen en ook inmiddels Amerikaanse steden de roep naar verandering door is gedrongen, wereldleiders liggen wereldwijd onder "vuur" en worden tot verandering gedwongen, in Amerika is het dusdanig dat veel congresleden in veel staten zijn ondergedoken chaos te creeren in de overheidsystemen. Ook in normaal stabiele landen als Zweden Noorwegen en Denemarken begint de roep naar vrijheid de bovenhand te nemen.

Overal wereldwijd worden regeringsleiders wakker geschud dat de bevolking met name de corruputie en ongelijkheid spuugzat is en in opstand zal komen mits er geen snelle veranderingen worden toegelaten.

Ook in Nederland word meer en meer de onvrede geuit via blogs, reacties zoals op Nujij. nl telegraaf etc.. aan de hand van de reacties kan men de sfeer proeven welke een land uit straalt.

Overal op de wereld bevinden regeringsleiders zich op groot drijfzand. Met name in de Arabische wereld is inmiddels in ruim 10 landen al onrust gaande met alle gevolgen van dien.

Het creeren van de chaos is een natuurlijk gedrag met als voorbode de natuurrampen die komen gaan en al reeds gaande zijn.